Dodaj do ulubionych

Usg CM Damiana

20.08.08, 13:42
Pytanie do dziewczyn które robiły usg w Damianie - czy lekarz wykonujący usg
(chodzi mi konkretnie o usg genetyczne, w I trymestrze) nagrywa je na płytę?
Ile gabinetów usg jest w Damianie - jeśli kilka - do którego najlepiej jest
się zapisać / gdzie mają lepszy sprzęt?
Obserwuj wątek
    • gglutek Re: Usg CM Damiana 20.08.08, 16:36
      W Damianie polecam dr. Kucharskiego. Ja u niego byłam USG na Wałbrzyskiej nie
      wiem czy przyjmuje tez w innych placówkach
      • velveciq Re: Usg CM Damiana 21.08.08, 12:31
        Na usg jestem zapisana właśnie do dr Kucharskiego na Wałbrzyską, zastanawiam się
        tylko jak to jest z tym nagrywaniem płytę, bo chciałabym mieć taką pamiątkęsmile
        W poprzedniej ciąży chodziłam na usg do dr Zwolińskiego na Grenadierów, i tam
        wszystkie 3 usg mam na płytce. Wiem że nie to jest najistotniejsze w badaniu,
        ale dla mnie też ważnesmile
        • alfa156 Re: Usg CM Damiana 21.08.08, 13:06
          Nagrywa tylko wez plyte ze soba nie pamietam czy cd czy dvd wiec wez obie. Jak chodzilam do niego co trzy tyg na usg i mam je wszytskie nagrane smile Nie wiem jak jest teraz ale jak ja bylam to najlepisze bylo usg w gab chyba nr 2, jak zejdziesz do podziemia to w prawo, chyba ze sie cos pozmienialo.
          Kucharski jest świetny, choć specyficzny i nie wszytskie laski to lubia. powodzenia
    • morepig Re: Usg CM Damiana 21.08.08, 13:42
      ja tez polecam kucharskiego.
      nie nagrął mi niestety na płyte bo mu w ost chwili zmienili gabinet na tamten
      dzien i widac tego nie umial w tym kierunku obsluzyc. mimo usg dopochwowego byl
      ze mna maz i 3,5latekm pokazywal im raczki, serduszko... a ja mialam taka
      jednorazowa kiecke zeby nie bylo wszystkiego widac ;-D
      • velveciq Re: Usg CM Damiana 21.08.08, 17:38
        dzięki dziewczynysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka