frag-ila 03.01.09, 22:48 Czy można zapłacić za cesarskie cięcie w szpitalu państwowym? Jestem ubezpieczona ale nie chce żeby NFZ za mnie płaciło skoro taką łaskę robią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulla1 Re: W państwowym szpitalu NIE ma opcji cc na życz 04.01.09, 10:35 Nie wiem skąd jesteś w Krakowie są 3 szpitale, jeden niepubliczny i dwa prywatne w których można realizować życzenia. Siemiradzki ( nie jestempewna czy tam robia cc na życzenie) Ujastek i Spes. Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: W państwowym szpitalu NIE ma opcji cc na życz 05.01.09, 20:07 Trochę poprawię przedmówczynię: w Siemiradzkim nie, na Ujastku nie, Spes jak najbardziej, podobnie Femina. A koło Krakowa - Life w Niepołomicach. Odpowiedz Link Zgłoś
victoriaimax [...] 05.01.09, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: W państwowym szpitalu NIE ma opcji cc na życz 05.01.09, 20:32 Czyli najlepiej do ordynatora tylko, że ten mój wybrany ordynator ze szpitala w którym chciałabym rodzic jest fanatykiem anty cesarki na życzenie. Co za pech Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: W państwowym szpitalu NIE ma opcji cc na życz 05.01.09, 21:25 Rozumiem ,że nakłaniasz do korupcjii!!! Brawo gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: W państwowym szpitalu NIE ma opcji cc na życz 05.01.09, 21:28 aribeth1 napisała: > Trochę poprawię przedmówczynię: w Siemiradzkim nie, na Ujastku nie, Spes jak na > jbardziej, podobnie Femina. A koło Krakowa - Life w Niepołomicach. No widać nie jestem w temacie, dlatego, że ja mam bardzo powazne wkskazania do CC i wszedzie bez gadania zrobiliby mi cc. Odpowiedz Link Zgłoś