angka2 18.01.09, 19:40 Witam, Czy ktoś juś rodził w Salve? Jak wygląda opieka poporodowa? Ile dób trzymają po cc? Czy położne uczą jak karmić itp.? Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednamadzia Re: Salve- Łódź 30.01.09, 14:40 Ja wprawdzie nie rodziłam w Salve, ale od kilku lat jestem ich stałą pacjentką. Miałam tam przeprowadzany m.in. zabieg ginekologiczny w narkozie i bez dwóch zdań, opieka "przed" i "po" jest tam fantastyczna. "W trakcie" nie wiem, bo spałam ) Moja przyjaciółka też trafiła do nich "na stół" i jest tego samego zdania. Przy każdej z nas był inny zespół operacyjny i obie byłyśmy bardzo zadowolone. Mam również doświadczenie z Madurowiczem i CZMP, i różnica jest niestety kolosalna. Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_zorza Re: Salve- Łódź 30.01.09, 19:18 Też chętnie się dowiem czegos więcej bo planuję tam rodzic w kwietniu. Wiem że po cc trzymają 3doby, a jak się przychodzi rano to w południe jest się już mamusią Odpowiedz Link Zgłoś
anick5791 Re: Salve- Łódź 01.02.09, 19:18 Też jestem zainteresowana opiniami. Termin mam na maj. Odpowiedz Link Zgłoś
paoola17 Re: Salve- Łódź 03.02.09, 16:20 Podobnie jak Ty, urodzę (drugie dziecko) w maju. Również rozważam Salve. Proszę doświadczone Mamy o opinie, informacje o położnych (chętnie skontaktowałabym się z dobrą położną, żeby się lepiej poznać i przekazać jej moje oczekiwania), sposobie traktowania w klinice podczas i po porodzie. Jak wygląda sytuacja ze znieczuleniem? Co w przypadku powikłań u dziecka - czy leczą na miejscu czy od razu odsyłają (dokąd)? Chciałabym urodzić naturalnie z ochroną krocza - czy ktoś ma dobre doświadczenia? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś