latent 02.01.04, 19:27 Czy któraś z Was miała z nią do czynienia? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renka7 Re: dr Bańkowska z Warszawy 02.01.04, 19:58 jestem w 5 miesiacu i chodze do niej na wizyty od jakiegos czasu z tym ze do prywatnej przychodni - do Terapi, nie narzekam. Czy ona pracuje na Kaspzraka? Odpowiedz Link Zgłoś
latent Re: dr Bańkowska z Warszawy 05.01.04, 20:02 podobno była szefową porodówki i połozniczego oddziału, potem odeszła ale na krótko i od stycznia (chyba) znowu wróciła na Kasprzaka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suw1 Re: dr Bańkowska z Warszawy 07.01.04, 17:00 Moi znajomi byli pod jej opieka przez cala ciaze, bardzo sobie ja chwalili. Ja takze bede do niej chodzic. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
mumin_ek Re: dr Bańkowska z Warszawy 18.01.04, 21:20 Rewelacyjna Lekarz i czlowiek w jednym - rzadkie, a jakze pozadane polaczenie i jeszcze z sercem. Wyciagnela mnie z podbramkowej sytuacji i postawila na nogi. A wszystko z serdecznym usmiechem. Oczywiscie, panstwowo Odpowiedz Link Zgłoś
agakwiatek Re: dr Bańkowska z Warszawy 16.02.04, 14:03 Prowadzi moją ciążę w medicoverze. Bardzo polecam, konkretna ale tez można porozmawiać o głupotkach. Na razie niestety nie pracuje w IMiD ale kto wie? W każdym razie chcę z nią rodzic jak sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: dr Bańkowska z Warszawy 16.02.04, 17:18 Dr Bankowska od stycznia pracuje w IMID. Prowadzilam u niej ostatnia ciaze. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maripludra Re: dr Bańkowska z Warszawy 16.02.04, 20:25 Też chodzę do doktor Bańkowskiej, przemiła osoba, tylko dziewczęta IMID to ??? jestem dopiero w 7 tc i nie mam zielonego pojecia o szpitalach w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: dr Bańkowska z Warszawy 16.02.04, 22:32 IMID to Instytut matki i Dziecka przy Szpitalu Wolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
agakwiatek Re: dr Bańkowska z Warszawy 18.02.04, 12:44 Dr.Bańkowska rzeczywiście od stycznia pracuje w IMiD ale prowadzi tylko zajęcia w poradni a nie na oddziale. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś