Gość: AdamGrom IP: *.chello.pl 31.12.09, 15:00 Po tylu latach bryndzy nareszcie jakaś konkretna impreza w sylwka!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark Wszędzie drogo, a przed Spodkiem Sylwester za d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 15:28 Bardzo fajny pomysł. Pytanie ile osób dotrze na imprezę. Mam wrażanie, że większość mieszkanców narzekało, że miasto nic nie organizowało w ubiegłych latach. A teraz kiedy jest impreza to i tak w kapciach bedą siedzieć przed telewizorami. Brakuje też promocji. W moim mieście otrzymałem dzisiaj sms'a z zaproszemiem na imprezę organizowaną przez UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Jeden minus: POGODA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 15:33 Niestety pogoda nie dopisała. Bardoz fajnie, że wreszcie coś sie organizuje - mam tylko nadzieję, że organizatorzy i sponsorzy nie zrezygnują, jeśli dziś z powodu kiepskiej aury gości będzie niewielu. Ja akurat będe balował na Kostuchnie nie (nie u Uszoka ;P), ale gdyby był gdzieś bliżej, to wpadłbym pod Spodek mimo wszystko. Szampańskiej zabawy wszystkim! P.S.: A tak na przyszłość to sugeruję zorganizowanie imprezy slwestrowej W SPODKU. Pokazy, jakieś jakieś kramy itp. na zewnątrz, a w srodku impreza taneczna i gastronomia. Można się obyć bez gwiazdek. Taką imprezę rozpromować już w listopadzie i sukces gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Zas bydzie najazd gorolstwa ze Sosnowca 31.12.09, 16:01 w przerwie od plucia na Katowice. Przywitamy zabrynicznych hipokrytow serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Hanysowo dla Hanysów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 17:07 Plucie & zakłamanie to twoja specjalność i tobie podobnych Ślązaków. Do Katowic się nie wybieram, ostatni raz tam byłem z 5 lat temu, takie same atrakcje jak w Zabrzu czy Kielcach. Ty naprawde myślisz że jesteście dla nas "stolicą"? :)))))) Trzy ulice na krzyż i bieda z nędzą = Katowice. Pozdro berciku, dobrej zabawy przed Spodkiem, i pamiętaj: Hanysowo dla Hanysów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Hanysowo dla Hanysów 31.12.09, 17:21 "Trzy ulice na krzyż i bieda z nędzą = Katowice" Dobre, gdzie tam Katowicom z tymi trzema ulicami na krzyz i bieda z nedza do Sosnowca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zas bydzie najazd gorolstwa ze Sosnowca IP: *.cable.smsnet.pl 31.12.09, 17:20 Tak Arni, nie mam co robić ino haja pod spodkiem, flaszkami po jabolach ciepać i pluć na śląską ziemię. Tę ziemię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Zas bydzie najazd gorolstwa ze Sosnowca 31.12.09, 17:38 Gość portalu: . napisał(a): > Tak Arni, nie mam co robić ino haja pod spodkiem, flaszkami po jabolach ciepać > i > pluć na śląską ziemię. Tę ziemię:)) Ty akurat nie jestes zbyt reprezentatywny dla zaglebiowskiej wiekszosci, z wypowiedzi na forum tak przynajmniej wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zas bydzie najazd gorolstwa ze Sosnowca IP: *.cable.smsnet.pl 31.12.09, 18:04 Ja w ogóle mało chacharów znam, no może prócz Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wszędzie drogo, a przed Spodkiem Sylwester za d... IP: *.chello.pl 31.12.09, 17:00 ..."Na „Katowickim sylwestrze z Gwiazdami” już o godz. 19 pojawi się kabaret DNO (będzie bawił publiczność przez całą noc w przerwach między występami muzyków), a kwadrans później zagra zespół Cocotier, przedstawiciel sceny rockowo-folkowej. Im bliżej do północy, tym występujące na scenie gwiazdy będą gorętsze. Rozpocznie Sasha, a po niej na scenę wyjdzie chorzowski zespół PIN z Andrzejem Lampertem. Potem zobaczymy Golec uOrkiestrę, a po północy zaśpiewa słynąca z tanecznych hitów szwedzka piosenkarka September." Gwiazdy he he he he he he................ ale tak poza tym fajnie, że coś się dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wszędzie drogo, a przed Spodkiem Sylwester za d... IP: *.chello.pl 31.12.09, 17:10 Czy wp.....l też jest darmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Wszędzie drogo, a przed Spodkiem Sylwester za d... IP: 95.215.20.* 31.12.09, 17:35 gdzie konkretnie na wyborcza.pl będzie transmisja z imprezy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Wszędzie drogo, a przed Spodkiem Sylwester za d... IP: *.cdma.centertel.pl 31.12.09, 18:21 Ja bardzo chciałam jechać pod Spodek ze względu na zespół PIN ponieważ mają talent, niestety moje plany się ni epowiodły... chciałam też jechać żeby w końcu poznać znajomych z sieci którzy poprostu wyznaczyli miejsce na spotkanie po czym razem pójdą na zabawę :) Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser fan Re: ...bo wybory idą... IP: 88.220.36.* 01.01.10, 11:30 Co to byl za pokaz laserow hahahahahah jak na jakies dyskotece :) Dobre sobie... Po drugie te odliczanie do September po kilka razy i krzyczenie jej pseudonimu bylo zenujace na dluzsza mete. Strasznie slabi prowadzacy! Odpowiedz Link Zgłoś
irus6 Wszędzie drogo, a przed Spodkiem Sylwester za d... 02.01.10, 09:40 byłam i było super mimo fatalnej pogody Odpowiedz Link Zgłoś