Gość: Poznaniak Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.um.poznan.pl 22.02.10, 10:00 Dla mnie jest jasne to że Allianz należy omijać szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warsawvoice Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.chello.pl 22.02.10, 10:00 czy to nie jest ta sama firma co ubezpieczala Wermacht w momencie wkraczania do Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: 194.181.0.* 22.02.10, 10:00 To jest przykład, ze w alianz nie nalezy się ubezpieczać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Allianz first -nr 1. Czeka na Ciebie i Twoje 22.02.10, 10:06 Pieniadze Durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 Allianz oszukuje Polaków 22.02.10, 10:06 Allianz rozkrada Polskę i Polakó, oszukuje nagminnie ubezpieczających się, powinni go zdelegalizować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisak Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.02.10, 10:06 czego ludzie chcecie,allianz stara, dobra firma z POprwnymi korzeniami.w '39 ubezpieczali krematoria.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cold Idiota ubezpieczyl sie w Allianz, a teraz placze.. IP: *.ipartners.pl 22.02.10, 10:18 trzeba było wybrac normalnego ubezpieczyciela, moze zaplacilby 26k zl, ale kasa bylaby po paru tygodniach w kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonat102 Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... 22.02.10, 10:21 Wreszcie jakaś przydatna informacja. Jestem na kupnie nowego samochodu. Jak się tak Allianz ładnie zareklamował, rozważę ich ofertę w pierwszej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comment W życiu do g..na zwanego Allianz się nie zbliżę IP: 212.244.90.* 22.02.10, 11:34 ... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy On na pewno nie ma nic wspólnego ze złodziejstwem. 22.02.10, 10:24 "Marek Baran, rzecznik prasowy Allianz" Na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sage Brawo Allianz - antyreklama IP: *.era.pl 22.02.10, 10:24 Lepszej reklamy nie mogliście sobie zrobić. Mam nadzieje że przeczyta ten artykuł dużo osób i nikt nie kupi u was ubezpieczenia. A ci co mają zmienią firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki IP: 89.107.158.* 22.02.10, 10:29 Swego czasu, jak istniał jeszcze Motobank to jakimś cudem na mojego Citroena w Allianz wychodziły najtańsze polisy. Przez 2 lata się ubezpieczałem w Allianz (na szczęście bez wypadku), ale plajta Motobanku zbiegła się w czasie z wejściem Allianzu w KS Krupnik Zabrze - stąd zrezygnowałem w trybie ekspresowym. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że była to decyzja słuszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cała prawda! Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: 91.197.12.* 22.02.10, 10:35 to świadczy o tym że klient jest na przegranej pozycji, mimo że wydaje mnóstwo pieniędzy! zastanówcie się dwa razy zanim wykupicie taką polisę. Dobrze że odbył się taki proces, może ludzie zmądrzeją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.dublin.corp.yahoo.com 22.02.10, 10:35 brawo Allianz - juz nic u was nie ubezpiecze Odpowiedz Link Zgłoś
grubyczarnykocur Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... 22.02.10, 10:35 Wszystko prawda, banda sukinkotów. Ale ja chcę zapytać o ten tytuł "Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i wygrali" Kto porysował te kluczyki? Allianz? Ech, dziennikarzyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 10:45 Właśnie kończy mi się ubezpieczenie mieszkania w Allianzie. I już wiem, że na pewno go nie przedłużę. Poszukam sobie innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki IP: *.nplay.net.pl 22.02.10, 10:42 ale sobie antyreklamę zrobili...ni chu.....nie ubezpiecze u nich auta! niczego!współczuję i jednocześnie gratuluję właścicielom skradzionego samochodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik To jest za mało 22.02.10, 10:44 Firma powinna zapłacić dodatkowo z 10 milionów kary, tak aby zrezygnowała z podobnych praktyk na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONIN Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.chello.pl 22.02.10, 10:46 Allianz już ma u mnie krechę do końca. Moja historia jest podobna tylko z samochodem mojego ojca, wypisz wymaluj identyczna. Tym razem złodziejską formą była Hestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurf Allianz never ! forever IP: 89.174.215.* 22.02.10, 11:01 Allianz never ! forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: 198.178.236.* 22.02.10, 11:03 Koleżanka miała identyczną sytuację w Link4. Bodaj dwa lata trwało "sądzenie się" i wreszcie dostali pieniądze. Wygląda na to, że towarzystwa ubezpieczeniowe mają jakiś wspólny spis trików "jak oszukać klienta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 11:06 ZNANA FIRMA,Z SOPOTU.BYŁA UPRZEJMA PO 25 DNIACH OD ZGŁOSZENIA SZKODY.PRZYSŁAĆ,PANA KTÓRY STWIERDZIŁ.ŻE MIEJSCE WYPADKU NIE ODPOWIADA OPISOWI(CHODZIŁO O SFAŁDOWANIE JEZDNI,USUNIĘTE W MIĘDZYCZASIE PRZEZ DROGOWCÓW)I ODMÓWILI WYPŁATY.OCZYWIŚCIE PODZIĘKOWALIŚMY TYM"DOBRYM LUDZIOM"ZA WSPÓŁPRACE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Uwaga także na Citroena...: IP: 91.212.2.* 22.02.10, 11:14 www.youtube.com/watch?v=gAO4r9uewAw&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Niech się nauczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:31 W przyszłym miesiącu kończy mi się ubezpieczenie w Allinz i daję słowo, że go tam już nie przedłużę. Czy polecacie mi jakiegoś ubezpieczyciela? Co powiecie o Link4? Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Niech się nauczą 22.02.10, 11:56 John Grisham,Rainmaker - to powinna być lektura obowiązkowa dla tych, którzy się ubezpieczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Niech się nauczą IP: 94.254.205.* 22.02.10, 15:49 nie zapomnij wypowiedzieć na miesiąc przed końcem, bo polisa zostanie automatycznie wznowiona.. i będzie po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_link4 Re: Niech się nauczą 26.02.10, 17:22 Zapraszam na stronę www.link4.pl oraz nowo powstałego bloga www.link4.pl/blog Znajdziesz tam wiele przydatnych informacji o ubezpieczeniu motoryzacyjnym: zakresie, wariantach, promocjach i pakietach dostępnych w Link4. A także o innych ubezpieczeniach znajdujących się w naszej ofercie: mieszkaniowych i turystycznych. Jednocześnie przypominam, że w Link4, poza stałymi programami rabatowi, prowadzimy sezonowe promocje, dzięki którym możesz zaoszczędzić pieniądze. Jeśli chcesz poczytać opinie innych kierowców o Link4, polecam te dyskusje: www.forum.gs500.pl/viewtopic.php?t=4633&start=15&sid=d1cc4bde2d8a8f8ce6481f3eed5ce89d forum.dobreprogramy.pl/post2436485.html Aby obliczyć składkę, skorzystaj z formularza internetowego lub zamów darmową rozmowę z konsultantem na www.link4.pl Pozdrawiam, Ekspert Link4 Odpowiedz Link Zgłoś
bllurp Allianz - takie mamy standarty :-) 22.02.10, 11:34 TAKIE MAMY STANDARTY :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezo Oddali Allianz do sądu za porysowane kluczyki i... IP: *.satfilm.net.pl 22.02.10, 11:37 no ja przystąpiłem do Allianz w zeszłym roku, ale to był pierwszy i ostatni rok w tym "towrzystwie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP Alianz traci klientów IP: *.be.jnj.com 22.02.10, 11:37 Nie martwcie się, właśnie stracili klienta... jestem w trakcie ubezpieczania 10 samochodów ciężarowych. Na liście do wyboru zostało dwóch ubezpieczycieli m.in został Allianz. Nie będę u nich ubezpieczał... przez przypadek wszedłem na strone artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc ktos tu Allianz buty szyje czyzby konkurencja ? IP: 195.124.114.* 22.02.10, 11:52 powodzenia chlopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: ktos tu Allianz buty szyje czyzby konkurencja IP: 188.33.106.* 22.02.10, 12:06 Allianz samo sobie buty szyje wysokimi cenami !!!!!!!!! Przykład : Mój brat miał OC w Allianz...pewnego dnia przyjeżdża do niego do domu przedstawiciel Allianz żeby przedłużyć umowę OC...W pewnej chwili wyszło szydło z worka...Zaczeliśmy się kłócić dlaczego w innej firmie OC kosztuje 315 zł a on chciał nam sprzedać OC za 409zł ? Dopiero wtedy gość się zezłościł i opuścił z 409 na 315 zł !!! Czyli jednak się dało taniej ale Allianz woli zarobić na nas biednych kierowcach !!! Mają złodziejskie ceny a potem odszkodowania nie chcą wypłacić !!! Ludzie nie dajcie się nabrać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maro34 Re: ktos tu Allianz buty szyje czyzby konkurencja 29.01.11, 19:00 forum.gazeta.pl/forum/w,30,121505727,121505727,TU_Allianz_S_A_nie_chce_wyplacac_odszkodowan.html Allianz sam sobie buty szyje oszukiwaniem klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: ktos tu Allianz buty szyje czyzby konkurencja IP: *.trans.net.pl 15.08.10, 18:59 jasne Sąd to konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś