Dodaj do ulubionych

PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k...

IP: *.chello.pl 18.03.10, 20:32
Jako mieszkaniec Katowic płacący podatki żądam od przedstawicieli
mieszkańcow miasta (UM) doprowadzenie klubu do porządku. Dla dużej
części mieszkańców ten klub jest wyjatkowy, klub który pozwala się
utożsamiać z Katowicami. Zbliżają się wybory i mam nadzieję że w
walce wyborczej silny klub piłkarski w Katowicach będzie jednym z
punktow programu przyszłych kandydatów.
Obserwuj wątek
    • Gość: GieKSiorz-Siemion PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: 94.254.250.* 18.03.10, 20:33
      Nareszcie ,moze w koncu Pan Uszok zrozumial ze GieKSa to wizytowka tego miasta ,bierz pan przyklad z miast ktore stawiaja na sport i rozumieja ze tylko tedy droga do wychowywania mlodziezy i zdrowego pokolenia!
    • Gość: Wełnowiec PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: 109.243.8.* 18.03.10, 20:37
      Kiedy w GKS zaczną rzadzić ludzie z głową na karku a nie przypadkowe
      osoby które nie mają pojęcia jak kierowac klubem piłkarskim wtedy
      sie trochę polepszy
      • Gość: P-63 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.10, 21:06
        popieram wypowiedzi w/w taki klub z tradycjami trzeba ratowac nie
        mozna zatrudniap takich ludzi jak były prezesunio p.Worach
        nareszcie p.Uszok juz myslalem ze zrezygnował pan z ratowania GieKSy
    • Gość: pyrsk PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 20:54
      Wstyd UM Stolica Regionu? tu powinien być taki stadion żeby wszystkim opadły
      kopary miejmy nadzieję że tak będzie.
      • Gość: bialy Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.toya.net.pl 18.03.10, 21:18
        kopary to wjadą i zarają twój śmieszny klubik
        • Gość: yellow Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.chello.pl 18.03.10, 21:26
          widze, że bioły stał się biały:)))
          wyrywej synek stąd.
          niebieski Gisz, ja?

a co do tematu, bedzie dobrze, bo być musi.
          Katowice na to zasługują.
          • irishman68 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 18.03.10, 22:34
            "niebieski Gisz"??? WYPRASZAM SOBIE!
            • Gość: Slonzok Irishman do garow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.10, 07:37
              Twoi rodzice przyjechali na slonsk na grube, mieszkoles z bloku a teroz myjesz gary w irlandii - jestes typowym przyedstwicielem gorolstwa - kibicow gieksy
              • Gość: hanys1964 Re: Irishman do garow IP: *.imgw.pl 19.03.10, 09:45
                a tyś jest typowym przedstawicielem ludzi z upośledzeniem umysłowym.
                Barw kibicowskich Ci nie przypisze bo wszędzie się znajdują debile i
                prowokanci.
                • irishman68 Re: Irishman do garow 19.03.10, 10:41
                  Po co z nim w ogóle godosz? Dyć on tu nie przyszedł, co by podyskutować, a ino
                  co by ponapinać się i poobrazać ludzi. Widać musi się synek jakś wyżyć, a tu
                  może se bezpiecznie pobluzgać zza monitorka.
                  Jo po takich postach ino spuszczom woda.
              • Gość: PO-lak Re: Irishman do garow IP: *.197.57.239.threembb.co.uk 26.03.10, 22:52
                POMYLIŁEŚ FORUM PRAWDZIWY HANYSIE !
                POZDRO !
        • Gość: Sebek Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 188.33.146.* 18.03.10, 21:40
          Oj boroku aleś ty zakompleksiony i wystraszony że boisz się
          tego "klubiku" Pozdrawiam wszyskich normalnych Sebek!
        • Gość: janosik Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.altec.pl 19.03.10, 07:09
          ty se pilnuj tego twojego smierdzacego ruchu cwoku i naucz sie pisac
    • Gość: stary PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.chello.pl 18.03.10, 21:21
      W końcu komuś z UM lampka się zaświeciła mam nadzieje że to nie jest
      spowodowane zblizajacymi sie wyborami tylko sentymentem do GIEKSY
    • Gość: bylejaki Witek na Prezydenta Katowic! IP: *.chello.pl 18.03.10, 22:28
      ...
    • Gość: Rafał PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.chello.pl 18.03.10, 22:29
      Czyżby na Młyńskiej wszyscy się obudzili. Chyba docenili wartość klubu takiego
      jak GieKSa dla miasta i przedwyborcze możliwości mieszkańców. Prawdziwa próba
      przed naszym el presidento, dostał kolejna szanse ? - ale już na pewno
      ostatnią !!! I mam nadzieje że nie skończy się to wszystko tylko na
      obietnicach ale słowa przejdą w czyny.
    • Gość: LIGOTA-1964 PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 22:31
      po raz setny pojawil sie promyk nadziei... oby tym razem nie okazala sie zludna...

kocham moje miasto i kocham moj klub
      • allures Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 18.03.10, 22:47
        Wiara czyni cuda.Poraz kolejny czekamy na pozytywne wieści.GieKSa
        musi powrócić na właściwe tory.Katowice zasługują na silny Klub, z
        stadionem godnym Stolicy Górnego Śląska.
        • Gość: asdf Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 89.107.158.* 18.03.10, 23:00
          stolicą górnego śląska jest opole
          • Gość: hanys1964 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 23:23
            a Ukrainy Moskwa...
            • Gość: slonzok Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.10, 07:40
              1964 towarzysze gorole i ich klub GKS i ZAglebie sosnowiec dwa bracia
              • Gość: hanys1964 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.imgw.pl 19.03.10, 09:42
                Okresu nie dostałaś żeś taka zaczepna ??
              • Gość: arczi Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 88.220.36.* 19.03.10, 11:43
                Odwal się kolego od Zagłębia Sosnowiec. Ten klub swoje już przeszedł, startował
                od samego piłkarskiego dna i gdy już się podniósł to znowu afera korupcyjna i
                znowu w łeb - jak chcesz to zabieraj głos w sprawie Gieksy.
          • allures Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 18.03.10, 23:27
            A Stolicą Polski Gniezno:) Opole było Stolicą Górnego
            Śląska.Cokolwiek nie napiszesz obecna Stolicą Górnego Śląska są
            Katowice.
            • Gość: prezessss Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 195.150.224.* 19.03.10, 00:04
              w takim razie co to jest Gorny Slask wg wyzej poszczacego? Katowice sa stolica
              tworu zwanego woj. slaskim, ktore to wiecej wspolnego ma z malopolska niz gornym
              slaskiem.
              • allures Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 19.03.10, 17:58
                Ale do czego Ty zmierzasz?Wiadomo ,że Zagłębie jest połączone z
                Górnym Śląskiem fizycznie,historycznie to dwa różne regiony.Nawet
                przywracając dawne granice Górnego Śląska ,z całym szacunkiem dla
                Opola te miasto nie rozwinęło się na tyle by byc Stolicą tak ważnego
                regionu.Katowice w tym kontekście się sprawdzają najlepiej.A co do
                sztuczności tworu jak to nazwałeś.Sztuczne to było by odcięcie się
                od Zagłębia,z którym chcąc czy nie,stworzyliśmy fizycznie spójny
                region.
    • irishman68 PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... 18.03.10, 22:55
      Na początek kłaniam się w pas panu Witkowi za okazaną pomoc!!!
      PZPN, też dziękuję, bo to bardzo mądra decyzja! Z jednej strony daje szansę
      klubowi (i jego wierzycielom, ze odzyskają pieniądze), a z drugiej, nie
      pozostawia wątpliwości, że tym razem żaden wirtualny sponsor (którego jako
      kibic tego klubu TEŻ JUŻ SOBIE ABSOLUTNIE NIE ŻYCZĘ) już nie przejdzie! Jeśli
      więc za 6 tygodni nic się nie zmieni to lecimy na samo dno (w IV lidze z
      takimi długami już sobie nie poradzimy).
      Centrozap? Dobrze wspominam prezesa Króla, który kiedyś już przewodził
      GieKSie. Tyle, ze ta firma miała byś sponsorem i Odry i Ruchu, a na razie nic
      z tego nie wynikło. No więc albo czekają na możliwości zainwestowania w GKS
      albo to tylko taka... rozgrywka
    • Gość: piotrowice Niech miasto usunie ich graffiti !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.10, 07:31
      skandal ze Urzad Miasta z moich pieniedzy wspomaga taki klub, moze przyt okazji ich kibice powycieraja graffiti ktorymi "poozdabiali" miasto i przy okazji moj dom.
      • Gość: hanys1964 Re: Niech miasto usunie ich graffiti !!! IP: *.imgw.pl 19.03.10, 07:52
        masz racje ale.... niestety graffiti to nie problem tylko kibiców
        ale również innych subkultur. problemu nie rozwiąże karanie klubów
        czy zespołów muzycznych. z młodzieżą należy "pracować" i wpajać jej
        że niszczenie cudzej własności jest przestępstwem. Niestety u nas
        nikt dzieci nie wychowuje. Ani rodzice ani szkoła... ale za to wielu
        ulica :(
      • Gość: ???? Re: Niech miasto usunie ich graffiti !!! IP: *.bas502.dsl.esat.net 19.03.10, 07:58
        To jest miasto KATOWICE i klub GKS KATOWICE. Nie podoba Ci sie cos? to wypad do
        chorzowa!
        • Gość: Pik Re: Niech miasto usunie ich graffiti !!! IP: *.c198.msk.pl 19.03.10, 08:21
          Nie podoba się wieśniacki klub gks z debilami piszącymi po murach i
          drących się po nacach.
          • Gość: ha Re: Niech miasto usunie ich graffiti !!! IP: 78.16.77.* 19.03.10, 19:10
            A jak pisze ruch to jest super? Taka niestety mamy mlodziez. Jakby
            panstwo/miasto bardziej przylozylo sie do urozmaicenia czasu mlodziezy (np.
            poprzez sport), to nie byłoby narzekania na nich. Niestety nasza mlodziez
            wychowuje ulica, czyli burdy, alkohol, narkotyki i liczne wlamiania.
            A grafiti bylo, jest i bedzie. Byles w Paryzu? Tam dopiero zobaczysz bazgroly na
            murach!
      • Gość: kibic Górnika Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zawsze IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 08:06
        Od razu napiszę ,że jestem kibicem Górnika Zabrze ,dla którego ta chora sztama
        zrobiona przez szczeniaków to zwykły skandal!!!
        Dla mnie GKS Katowice zawsze był klubem szemranym. Powstał w celu przeciwwagi
        dla mających sukcesy i tradycje Górnośląskie klubów Górnik i Ruch. To klub
        założony przez desant z Sosnowca goroli Dziurowiczów w celu zdyskredytowania w/w
        klubów. Dziurowicz i jego syn to dla mnie będzie zawsze nawiększy mega -skandal
        korupcyjny w polskiej piłce.Zawsze będę pamiętał co dzieliło Górnika i GKs i
        nigdy tego nie zapomnę. To co dzieje się teraz z tym klubem to dla mnie afera
        szyta grubymi nićmi bo raz już ich wyrzucili do IV ligi a co? Nie dajecie rady
        to jazda!!!!! I pisze wam to kibic Górnika Zabrze . Zaqwsze będę pamiętał to co
        było przed laty i te wasze gaszenie świateł i te wasze "dziurowiczowskie gierki"
        . I wiedzcie ,że jest wielu kibiców Górnika ,którzy na tą sztamę kładą wała!
        • irishman68 Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw 19.03.10, 08:32
          Synek, no to się brataj ze swoimi przyjaciółmi z Chorzowa, a naszo GieKSa zostaw
          w spokoju.
          A sztam przetrwa, bo czas wreszcie, aby wybrać przyszłość, a nie ciągle nawracać
          do przeszłości, która zgadzam się - MIEJSCAMI była dla nas wstydliwa.
          • Gość: kibic Górnika Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 08:52
            Ze sztamy to my się już po ostatnim meczu leczymy. A szczeniaki podrosną i
            zmądrzeją.
            Pamiętacie to?
            "Śląska Siła bez Katowic"?Ja to pamiętam i zawsze będę na was kład lagę.
            Pamiętajcie ,pisze to kibic Górnika
            • Gość: hanys1964 Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw IP: *.imgw.pl 19.03.10, 09:08
              Tak, tak wszyscy pamiętamy że pisze to kibic Górnika. I tak
              przypomniała mi się scena z C.K. Dezertezy jak von Nogay (Pokora)
              leży w zakładzie psychiatrycznym i krzyczy widząc na obrazku
              kurę "twierdzę kategorycznie że to jest osioł"....
            • Gość: GyKySy Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:45
              Ja też nie jestem za tą sztamą, ale pomnij ciulu że to wy brataliście się ze śmierdzielami - "sztama za śmierć" i Spodek 98`
              Rego w życiu wom nie wybacze. Ino GieKSa&Banik!
            • irishman68 Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw 19.03.10, 11:07
              Synek, powtarzasz się. Dyć już raz zakomunikowałeś światu, że "Gość portalu:
              kibic Górnika" kładzie laga na sztama z GieKSą i chce "śląskiej siły" z
              chorzowskimi. No to czemu chcesz nas "wyrzucić z POLSKIEJ piłki"???

Tu już niektórzy Ci przypomnieli "kwiatek z Waszego ogródka". A było ich na
              pewno znacznie więcej, bo to Wy, a nie my zrobiliscie 14 majstrów. A takie to
              były CHORE CZASY, że aby coś osiągnąć (także i prywatnie) trzeba było albo mieć
              poparcie w KC, albo w PZPN, a najlepiej jedno i drugie, no plus "konkretne
              argumenty". Więc tak się możemy tu przerzucać podejrzeniami do us....ej śmierci,
              a i tak czasu braknie. To znaczy Ty se tam pisz co chcesz, bo ja nie zamierzam.
              Ja wybieram przyszłości, sztamę z Górnikiem, gdzie mam kumpli.

Powodzenia z Podbeskidziem (przyda Wam się).

eot
              • sebastian64 skończ już nim gadać 19.03.10, 11:26
                Jeszcze do tego nie doszedłeś, że to nie jest kibic Górnika tylko klubu, którego
                baaaardzo boli Śląska Sztama ?!
        • Gość: adam Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 08:42
          Zaqwsze będę pamiętał to co
          było przed laty i te wasze gaszenie świateł

szkoda że nie pamiętasz podarowanego wam karnego w 89 minucie na gks-
          ie buraku!!!
          • Gość: poldi Gieksa lowcy goroli IP: *.netcologne.de 19.03.10, 10:17
            Ty niemow !!!gorolu zawri pysk...sloma ze strzewikow wylazi....i niebydz taki
            mandry bo jak zes pierszy roz przyjechol do Katowic a bana zadzwonila tos
            klynkol bos myslol ,ze pielgzymka idzie
        • Gość: romek_sk Re: Wyrzucić ten klub z polskiej piłki raz na zaw IP: 81.210.25.* 19.03.10, 08:46
          Dziurowicz, wyłączanie światła - tylko tyle pamiętacie?

Ja pamiętam jak w 2001 r. w 89 min. meczu GKS - Górnik, Piotrek Lech zrobił
          wszystko, żeby nie obronić karnego (strzelał Gierczak), mimo że rzucił się we
          właściwy róg bramki. Górnikowi brakowało wtedy punktu do utrzymania, to była
          ostatnia kolejka, a skończyło się 1:1.
    • Gość: Oberslesien 1964 do chorzowskigo "slozoka" IP: *.netcologne.de 19.03.10, 08:06
      widza ,ze tys jest taki slozok jak z "kozy dupy reizentasia"....kto czymie z
      gorolami to widac .:widzew,elana-chlopie kaj zes sie urodzil chyba w
      Aldrajhu!!!!starzy z kery wiochy przyjechali-gorolu
      • Gość: kibic Górnika Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 08:45
        Coś ci napiszę panie Wielki Ślonzoku i napiszę Ci to czysto po Polsku bo to
        chyba Twój ojczysty język,który i tak kaleczysz.
        A więc tak Panie Wielki Ślonzoku:
        reizentasia? a co to za słowo? może chodziło Ci o słowo "rajzentasza" z niem.
        Reisetasche.
        Aldrajhu? a to co za slowo? Chyba chodziło ci o "Altreich" czyli obiegowo
        popularna nazwa terenów za Brynicą -głównie Sosnowiec?
        Zanim synu zaczniesz szafować innym co to jest Wielki Ślązak popatrz na siebie
        Gorolska gnido i trzim dziób bo ci szantrapitok nawali do życi.
        Pyrsk od Hanysa ze Zabrzo co ta choro sztama z Gieksom mo tam kaj "die Sonne"
        nie dochodzi. I patrz mi na usta to może wtedy zrozumiesz co do Ciebie powinno
        dojść.
        Dziurowiczowski klub o najczarniejszej karcie splamionej największą aferą
        korupcyjną na świecie!!!!!
        • Gość: kibic Górnika Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 08:47
          Oberslesien? nie mogę muszę to gdzieś zapisać jak Gorol z katowic kaleczy śląską
          gwarę i język nieniecki. I kto to pisze? katowicki dziurowludek
          • allures Re: do chorzowskigo "slozoka" 19.03.10, 18:02
            A to już nie mamy swojego określenia na region tylko trzeba trzymać
            się zapożyczeń.Dla mnie mój region to Górny Ślunsk a nie żadne
            Oberschleisen
        • Gość: hanys1964 Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: *.imgw.pl 19.03.10, 09:02
          Naprawdę jesteś taki naiwny i wierzysz ze Górnik zdobył 14 mistrzów
          bez korupcji ?? Korupracja w Górniku czy Ruchu była na takim samym
          poziomie jak w GieKSie tylko znacznie wcześniej. Tam gdzie są
          pieniądze tam zawsze znajdzie się gnida która coś chce dla siebie
          zwędzić. A co do śląskości to przestań pieprzyć jeden z drugim bo na
          Śląsku hanysów jest teraz pewnie z 20% i to jeszcze pomieszanych z
          przyjezdnymi. Sam doliczyłem się 7 pokoleń wstecz jak moja rodzina
          mieszka na Panewniku (dla goroli w Panewnikach) i co jestem lepszy
          od gorola, który mieszka za płotem ??. Każdy się tą swoją Śląskością
          afiszuje a jak przyjdzie co do czego to jak Kutz powiedział
          dupowatość wychodzi. Gryziecie się między sobą a inne rejony Polski
          się z nas śmieją i w dupie nas mają. Nie wiedzą nawet że Sosnowiec
          to nie hanysy. W głowy się puknijcie wszyscy... zwłaszcza znawcy
          śląskiej ortografii, której dzięki takim "wybitnym" postaciom jak
          Korfanty nie ma :(
        • Gość: romek_sk Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: 81.210.25.* 19.03.10, 09:11
          Największa afera korupcyjna na świecie? Bzdura...
          Górnik za to zawsze był święty, nawet kiedy jego prezesem był aktualny minister
          górnictwa. To komuna wam dała te wszystkie mistrzostwa, więc nie czepiaj się
          Gieksy trollu!
          • Gość: Krzyś Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: *.pke.pl 19.03.10, 09:19
            ale Wy się dajecie prowokować;/
            a synek teraz siedzi i się śmieje.
            nie odpowiadać i tyle
            • sebastian64 nie karmcie trolla z Chorzowa 19.03.10, 11:21
              Dokładnie - jakiś troll z Chorzowa podszywa się pod kibica Górnika (widać, że
              jednak ta zgoda bardzo boli) a wy się dajecie podpuszczać jak dzieci.
              Nie karmić trolla !
            • Gość: kibic Górnika Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 11:28
              Tłumacz to sobie prowokacją. Tak najlepiej. A widzisz taką malą różnicę. Pokaż
              mi kibica Górnika w barwach Gks-u? Niewielu ich znajdziesz . Popatrz na Was. Na
              meczu w Katowicach śmialiśmy się z was ,że tak do nas pucujecie. No ale już
              niedługo będziecie jeżdzić na Górnika i bardzo dobrze. Przepowiadam, Wam to i
              tak będzie.
              • sebastian64 a świstak siedzi i zawija 19.03.10, 11:40
                Tak, całe Katowice chodzi w barwach Górnika, Górnik się śmieje, cała GieKSa się
                przerzuca na Górnik

Piękne są te wasze NIEBIESKIE marzenia :) Ja ostatnio słyszałem, że w Chorzowie
                pełno osób zaczyna chodzić w barwach Elany i coraz więcej osób jeździ na mecze
                do Torunia. Podobno dlatego ostatnio na meczu z Legią było was ledwo 3000
                • Gość: kibic Górnika Re: a świstak siedzi i zawija IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 12:30
                  Najbardziej rozśmiesza mnie tu jak niektórzy z was biorą mnie za chorzowskiego
                  trolla . W życi mam te wasze podejrzenia. Tak sobie to tłumaczcie . Kompleksy?
                  Jestem z Zabrza i kibicuję Górnikowi Zabrze.Jak nie dociera to trudno. Pajace
                  tylko myślą,że skoro ktoś z was szydzi to musi być z Chorzowa. Oj jakie wy macie
                  mniemanie o sobie.A tak na marginesie to przed meczem z Gieksą byłem na piwie w
                  Katowicach. I przysłuchałem się rozmowie waszych kibiców. Też nie byli za sztamą
                  więc nie fandzolcie mi takich smutków. Dla mnie układ szczeniaków to chwilowa
                  słabość podszyta ilością wypitych jabcoków.
                  • sebastian64 przestań się już ośmieszać 19.03.10, 12:46
                    przysłuchałem się rozmowie waszych kibiców. Też nie byli za sztamą
                    więc nie fandzolcie mi takich smutków. Dla mnie układ szczeniaków to chwilowa
                    słabość podszyta ilością wypitych jabcoków.

Tak na pewno było...
                    Śnijcie dalej w Chorzowie !
                  • baherit Re: a świstak siedzi i zawija 19.03.10, 14:12
                    ty znawco slaskiej gwary, "rzic" sie pisze, a nie zyc... Zyjesz, to ty
                    moze w Myszkowie. Sam kaleczysz, a innych smiesz pouczac.
                  • Gość: żółty chorzów Re: a świstak siedzi i zawija IP: *.197.57.239.threembb.co.uk 26.03.10, 23:28
                    pogrążasz się kolego,jesteś przeciw tej sztamie a jeżdzisz na klasyk do Katowic !
                    TO NIE TWOJE FORUM ! POZDRO DLA ŻYDZEWA I ELANY !
              • baherit Re: do chorzowskigo "slozoka" 19.03.10, 12:53
                A jak my bylismy na Gorniku, to wszyscy od nas byli na zolto- Widzisz analogie?
                Twoje argumenty sa jak z chorzowskiego forum (dziwny traf?)
                Pulok jestes, nie pozdrawiam...
                • Gość: Krzyś Re: do chorzowskigo "slozoka" IP: *.pke.pl 19.03.10, 12:59
                  > A jak my bylismy na Gorniku, to wszyscy od nas byli na zolto-
                  Widzisz analogie?
                  > Twoje argumenty sa jak z chorzowskiego forum (dziwny traf?)
                  > Pulok jestes, nie pozdrawiam...

nie pisz tak, bo on Cie nie zrozumie.

pozdro
        • Gość: gieksiorz 1964 do zabola IP: *.netcologne.de 19.03.10, 09:57
          zamknij ryj....odezwol sie filozof.....a wiesz kaj mi wisi ta na sztama..Starzy
          GIEKSIARZE nigdy niebyda ja tolerowac.
          • sebastian64 Re: do zabola 19.03.10, 11:23
            Starzy GIEKSIARZE nigdy niebyda ja tolerowac.

Ty GieKSiarzem na pewno nie jesteś i nie masz żadnego pojęcia co starzy kibice
            myślą o zgodzie.
            Wracaj płakać na forum o własnym klubie...
    • Gość: dek-4 PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: 195.66.18.* 19.03.10, 08:59
      Coś tu nie gra ... PZPN daje kolejną szansę GieKSie a inne kluby
      surowo karze lub wyrzuca z ligi z wielkim hukiem ... Czyżby mieli
      wspólne interesy? Klub który jest bankrutem i warunkowo uzyskał
      licencję nie powinien w ten sposób być faforyzowanym.
      • Gość: seweryn Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.chello.pl 19.03.10, 09:56
        wszystko gra i buczy gosciu, widze że jesteś nie kumaty,gieksa dostała czas na
        uregulowanie długów i ma poręczenie miasta na spłatę.
      • irishman68 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 19.03.10, 11:19
        Tak mamy wspólne interesy, bo przecież PZPN przede wszystkim o to, aby
        wierzyciele dostali swoje pieniądze. Poleciały tylko te kluby, które nie miały
        szans na spłatę zadłużenia. Bo tak serio to długi mają dziś prawie wszyscy!
        Ale mogę Cię "uspokoić", jak za te 6 tygodni nic się nie zmieni, to i my polecimy.
    • Gość: Gieksiorz z Köln PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.netcologne.de 19.03.10, 09:51
      widza ,ze sie odzywaja te dupne Slozoki....INO GIEKSA KATOWICE&1.fc Köln!
      • Gość: Cronos Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 92.79.52.* 19.03.10, 13:42
        YNO GIEKSA & BORUSSIA DORTMUND

Mom nadzieja ze Köln dzisiej rozniesie tych burakow z gladbach.

• irishman68 Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? 19.03.10, 11:27
      Kiedy nasz los wydawał się być przesądzony to w większości komentarzy, zewsząd
      pojawiały się głosy poparcia, otuchy. Teraz kiedy nareszcie zdaje się pojawiać
      dla nas autentyczna nadzieja na normalność, to tu nagle wysyp zaniepokojonych
      tym, zawistnych nam i jak dla mnie wyjątkowo małych ludzi.
      Czy naprawdę kibicujecie tak słabym klubom, że obawiacie się uczciwej
      konfrontacji na boisku? Myślę, że nie.
      • irishman68 Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? 19.03.10, 11:29
        Przepraszam, miało być oczywiście GieKSą
      • sebastian64 Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? 19.03.10, 11:43
        Artykuł o GieKSie - 55 komentarzy
        Artykuł o Ruchu - 9 komentarzy

To daje do myślenia, jak bardzo przyjaciele zza miedzy interesują się klubem z
        Bukowej zamiast swoim. Smutne podsumowanie "władców Śląska"
        • Gość: pat Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: 89.107.158.* 19.03.10, 12:02
          ten artykuł od kilku godzin wisi na głównej stronie gazeta.pl , więc nie dziwota
          że komentarzy dużo.
          zresztą ja tu żadnych chorzowskich nie widzę.

co do tematu- zobaczymy, czy po wyborach Uszak dalej będzie taki pomocny.
        • Gość: bed Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 12:20
          a dlaczego "smutne"..? Dla mnie to jest jak najbardziej
          pocieszajace...smRody pokazuja tylko jak bardzo wielki kompleks mają
          wobec nas. Bardziej interesuje ich sytuacja GieKSy nie pedRucha. No
          cóz...każdy ma prawo interesować sie czymś... co go fascynuje, no i
          jak widać smoRody fascynują się GieKSą...zresztą tak jak MY. Znaczy
          się że wszyscy życzymy GieKSie jak najlepiej. I o to chodzi...
          • Gość: kibic Górnika Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 12:33
            a ty pokazujesz jaki masz ich kompleks. I to mnie w Was śmieszy najbardziej.
            • znajomybratek artykuł o Gieksie a napinka na Ruch 19.03.10, 12:40
              Jakie to charakterystyczne ,że widzicie ciągle wszędzie spisek niebieskich:):):)
              Nawet Zabrzański jest w waszych oczach wstrętnym śmieRdzielem. Jak to czytam to
              widzę ,że pajacow w Katowicach nie brakuje.
              PAJACE!
              SYNY DZIUROWICZA WYNOCHA . Za lata przekrętów i kombinowanych przez magnata z
              Sosnowca cudów na Bukowej!
              Kibic Ruchu Radzionków.
              Też jestem śmierdzielem? Obudzcie się i trochę pokory .Obsesja może przerodzić
              się w chorobę. Jak was wywalą do a-klasy to też będzie winien śmieRdziel?
              Dla takiego chlewu nie ma szacunku.
              • sebastian64 Re: artykuł o Gieksie a napinka na Ruch 19.03.10, 13:03
                Kibic Ruchu Radzionków.

Jesteś tak wiarygodny jako kibic Radzionkowa jak ten co się za kibica Górnika
                podaje. Zresztą prawdopodobnie jesteś tą samą osobą bo podobnie jak
                pseudozabrzanin lubisz używać słowa "pajac" co cię demaskuje. Myślałeś, że
                jesteś cwany a tylko się ośmieszyłeś.
                Proponuje ci jeszcze kibicu z Chorzowa żebyś się podał w tym temacie za kibica
                Piasta, Polonii, Zagłębia, Odry oraz GKS-u Tychy oraz napisał, że w Katowicach
                są pajace.
                Ależ ty masz kompleks na punkcie GieKS-y :) Zabawnie się to czyta...

I jak już lubisz tak pisać o magnacie z Sosnowca to weź pod uwagę, że wy macie
                teraz prezes z Sosnowca i właściciela z Warszawy a przyjaciół z Łodzi i Torunia. :D
                • Gość: PO-lak Re: artykuł o Gieksie a napinka na Ruch IP: *.197.57.239.threembb.co.uk 26.03.10, 23:43
                  O MYSZKOWIE NIEZAPOMNIJ !
              • baherit Re: artykuł o Gieksie a napinka na Ruch 19.03.10, 14:26
                Co jak co, ale kibic Cidrow takie rzeczy wypisuje, jakos nie wierze....
                My Gieksiarze, to chociaz traktujemy Was i Wasz klub w miare powaznie z
                nalezytym szacunkiem, w przeciwienstwie do kibicow innych lokalnych
                klubow :-) Nie ladnie....
            • Gość: Krzyś Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: *.pke.pl 19.03.10, 12:43
              i tutaj sie zdemaskowałeś.
              dlaczego? Kibic KSG nie zareagowałby w ten sposób na post na który
              odpowiedziałeś. Za to niebieskego aż korci by na takie coś
              zereagować.
              • Gość: mark Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: 89.107.158.* 19.03.10, 15:52
                Krzyś ty lepiej powiększaj przychody Taurona, a nie po forach codziennie w
                godzinach pracy się napinać ze służbowego komputera.
                Aż dziwne że jeszcze nie wyleciałeś z tej roboty za notoryczne palenie jana.
                • Gość: Krzyś sport IP: *.chello.pl 19.03.10, 18:52
                  mark, napisz mi gdzie tu napinka, smrodku?
                  No napisz. Czekam.

a o mnie się nie martw ...
                  ale fakt, wy bez nas życ nie możecie
            • sebastian64 Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? 19.03.10, 12:48
              ty pokazujesz jaki masz ich kompleks. I to mnie w Was śmieszy najbardziej

tylko się nie rozpłacz kibicu niebieskich udający kibica Górnika; jesteś tak
              wiarygodny jako kibic Górnika jak Kaczyński udający koszykarza NBA
            • Gość: bed Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 13:47
              śmieRdziel !!! ..hehehehe jescze sie podszywa...widać najbardziej Ci
              przeszkadzają komentarze nt hoszofa..hehehe KOMPLEKSIARZ !!!! A
              nasza sztama z Górnikiem boli...oj boli... bo np. wasze izraelskie
              kontakty nam zupenie nie przeszkadzają...buhahahaha.
          • Gość: GieKSiarz Re: Dziwna sprawa - skąd te obawy przed gieksą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 13:09
            zresztą popatrzcie na stronę sport śląski to samo się dzieje artykuł o GieKSie
            wiele komentarzy kolegów za miedzy , artykuł o Ruchu mało komentarzy naszych ,
            coś w tym musi być
    • Gość: Johan1970 Gks katowice IP: *.netcologne.de 19.03.10, 13:43
      bedzie dobrze!!!!!POZDROWIENIA Z TROJKOLOROWEGO DORTMUNDU
      • Gość: Cronos Re: Gks katowice IP: 92.79.52.* 19.03.10, 14:04
        Dortmundu? To czemu masz IP z Köln? :-))

• Gość: KATTOWITZ FRONT Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 92.79.52.* 19.03.10, 14:03
      Chopy cieszcie sie. Pierwszo dobro wiadomosc o GieKSie od dlugiego czasu.
      Wszystko idzie w dobro strona. Oby tak dali. Jak sie to godo - Widza swiatlo ...

I po co dyskutujecie tu z tymi smRodami albo z kim tam jeszcze? Tu chodzi o GIEKSA!

Na ta calo napinka mom jedna odpowiedz - YNO GIEKSA!!!

-
      • kabarecik28 ja też jestem śmierdziel,komiczne dziuroludziki? 19.03.10, 15:39
        ludzie wam piszą prawdę a wy myślicie ,że jesteście cool? paranormalni z
        rodowodem psa sosnowieckich komunistow.No sami chorzowscy po was
        jadą?HAHAHAHAHA!Towarzystwo wzajemnej adoracji i naburmuszonej baniatej facjaty.
        WKilku żaboli z Gliwic ma takie samo zdanie o was jak ten kibic z Zabrza co tu
        się dziś wypowiedział. Zejdzcie na ziemię i opanujcie swoje zdygane emocje.
        Dorabiacie sobie piękną teore do parszywej prawdy. Bankrut z historycznym
        bagażem niedorajdy finansoweego zawsze będzie bankrutem.Za wielkie mniemanie
        macie o sobie.
        Napiszę podobnie jak ten wyżej
        PAJACE!
        I co też jestem śmieRdzielem?
        Piast Gliwice. ALe na pewno z Chorzowa ,taaaa?
        A może jestem z Marsa? Powalone towarzystwo .Nie ma to jak brak poczucia własnej
        wartości.Ale nadęte barany!I jazda mi do III ligi! Już! i usta na kłódkę !
        • Gość: KAT GKS Uber Alles Kattowiz IP: 94.254.204.* 19.03.10, 16:19
          Kabarecik-martw sie o tyn twoj smiszny klubik ,bo wy zlecicie a my wlejzymy.
        • Gość: PH on Tour Re: ja też jestem śmierdziel,komiczne dziuroludzi IP: 77.79.217.* 19.03.10, 16:22
          Prędzej Twój Piaścik pożegna się z ekstraklasą niż my zlecimy do 3
          ligi aha a stadion to macie w Wodzisławiu no w ciul profesjonalni
          jesteście :)
        • Gość: kibic Piasta wstyd mi za ciebie IP: 83.143.98.* 19.03.10, 16:47
          Zamiast się tu udzielać w tematach nie o nas lepiej byś zadbał wśród dzieciaków
          o powiększenie frekwencji na naszym stadionie bo to co pokazujemy to niezły
          wstyd ostatnio; gdzie nam do GieKSy czy do Górnika :(
          Co do sztamy to akurat wielu ludzi na naszym stadionie mówi o niej z zazdrością
          - jakby nie patrzeć prawdziwa śląska sztama, choć to oczywiście zawsze nasi wrogowie
        • baherit Re: ja też jestem śmierdziel,komiczne dziuroludzi 19.03.10, 16:48
          zamknij pysk kurczaku. Wlazlo to do ekstraklasy i wszystkie rozumy
          pozjadalo, a jeszcze nie dawno pies z kulawa noga o was nie wiedzial...
          Ba ledwie pol tysiaca was sie zebralo na mecz z nami, przy mega
          mobilizacji. PNG - 30 sekund - kilka lat temu- mowi ci, to cos?
          zejdz na ziemie...koles. My tu z chorzowskimi rozmawiamy i ew. kumplami
          z zabrza...wy nie istniejecie.
        • irishman68 Re: ja też jestem śmierdziel,komiczne dziuroludzi 19.03.10, 20:44
          O!!! Kabarecik! Jak miło, że i Ty nie omieszkałeś wpisać się do naszej wielkiej,
          gieksiarskiej rodziny! To, co, za rok derby? No chyba, że awansujemy. Bo jak nie
          to jestem bardzo ciekaw, jak sobie poradzicie bez kasy z Canal+ i sponsorów
          ekstraklasy.

ps
          Sory dla normalnych kibiców Piasta za napinkę, ale ten gostek uwielbia mieszać
          mój klub z błotem więc nie omieszkałem utrzeć mu noska :):):)
          pozdro dla normalnych
    • Gość: :) Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 89.107.158.* 19.03.10, 15:58
      Tysiące poodwracanych eRek w całych Katowicach to też pewnie smRody namalowały?
      • Gość: Katowiczanin Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 16:28
        Tylko GieKSa się liczy - powoli wychodzimy na prostą i to się liczy.

Szacunek to można mieć do KSG, PB czy starego Ruchu bo ten aktualny z starym ma
        niewiele wspólnego (było nie było tak mówi D. Fornalak i M. Śrutwa więc coś w
        tym musi być)
      • Gość: Adam Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 83.143.98.* 19.03.10, 16:49
        Tysiące poodwracanych eRek w całych Katowicach to też pewnie smRody
        namalowały?

na pewno nie, smrody w Katowicach to gatunek ginący; jeszcze kilka lat i będzie
        trzeba ich wpisać na jakąś listę gatunków zagrożonych wyginięciem
    • Gość: Robercik PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.chello.pl 19.03.10, 16:27
      A ja sie pytam,jacy to "działacze" negocjują z jakimś tam
      inwestorem,skoro oprucz v-ce prezesa Pluty skład zarządu jest
      niepełny i pan Pluta SAM nie może prowadzić rozmów z potencjalnymi
      darczyńcami
      • Gość: kibic Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: 87.204.220.* 19.03.10, 19:09
        Całyy Śląsk kładzie na was HOOJ pierdulone komunisty z gej ka esu!Peda,lskie
        kanty z gejami
        • Gość: yellow Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże IP: *.chello.pl 19.03.10, 20:00
          noooo, a taka miałeś nadzieję, że już po nas. Nic z tego.
          Stąd ta frustracja???

hheheheheh
        • irishman68 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 19.03.10, 20:49
          O!!! Zdajke się, ze zapomniałeś dopisać kibic Górnika???
      • irishman68 Re: PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże 19.03.10, 20:50
        Wiesz, może i całe szczęście, że tak jest???
    • Gość: EMS PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 08:59
      JAKO MIESZKANIEC KATOWIC OD DZIADA PRADZIADA NIE ZYCZĘ SOBIE ABY Z PUBLICZNEJ
      KASY UTRZYMYWANO PRZYBUDÓWKĘ DLA SZWINDLI FINANSOWYCH I POLE DO ZABAWY DLA
      OSIEDLOWYCH DEWIANTÓW A CZYMS TAKIM JAKI SIĘ TEN OD ZAWSZE SZTUCZNY TWÓR "GKS".
    • Gość: xxxx PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 21:21
      niech miasto lepiej wezmie sie za naprawe ulic i niech dofinansuje
      hospicja itp a niech nie laduje pieniedzy w studnie bez dna gdzie
      zawsze bedzie brakowalo pieniedzy bo taka juz jest natura na Bukowej
      tylko prezesi sie dorabiaja a efektow brak.
    • Gość: ŁKSiak dacie radę IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 15:36
      Nas też chcieli zniszczyć,i nie powiodło się,wy też dacie radę:)
    • Gość: gośc PZPN nie ukarał GieKSy. "Duży inwestor pomoże k... IP: *.chello.pl 02.04.10, 09:10
      Doprowadzenie klubu do świetności to najlepsza reklama i przyciągnięcie inwestorów betterware.katowice.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka