Gość: Karolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:56 Witam Może mi ktoś polecić jakąś dobrą i sprawdzoną najlepiej na własnej skórze szkołę, która organizuje kursy stylizacji paznokci w Katowicach? Pilne! ;) Dziękuję z góry za polecenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-->))) Re: TIPSY - KURS - Katowice? IP: *.c201.msk.pl 08.06.10, 19:58 Znalazłem dobry zakład w Chorzowie. Zadzwoń i spytaj, czy aktualnie prowadzą jakieś kursy albo szkolenia. W ofercie mają wszystko : www.brauner.com.pl/p,s,porady,s2,toaleta_posmiertna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolla Re: TIPSY - KURS - Katowice? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:04 Bardzo śmieszne. Oby sie tobie albo komuś z rodziny nie musiało przydać. I wtedy nie będzie ci juz tak wesolo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-->(0) Re: TIPSY - KURS - Katowice? IP: *.c201.msk.pl 08.06.10, 21:29 To zależy od punktu widzenia na piękno. Wcześniej czy później ale każdy da jej całuska, tej chudej z kosą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: TIPSY - KURS - Katowice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:31 karola ja slyszalam, ze fajnie ucza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: TIPSY - KURS - Katowice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:33 w zdz* Odpowiedz Link Zgłoś