Dodaj do ulubionych

LIMP BIZKIT - isc czy nie isc????

IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 19.03.04, 12:19
Mam konkretne pytanie - jak pod wzgledem antyterrorystycznym jest
zabezpieczony koncert Limp Bizkit w Katowicach w najblizszy poniedzialek? Czy
mam sie bac? W koncu bedzie to jedno z nielicznych ostatnio wiekszych
skupisk... Niech ktos konkretnie odpowie!!!!! Sa jakies niepokojace
sygnaly????

Obserwuj wątek
    • Gość: settembrini Re: LIMP BIZKIT - isc czy nie isc???? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 12:31
      beda jednostki specnazu i moze abw sie pofatyguje :)
      czlowieku, daj spokoj, komu by sie chcialo spodek wysadzac w krainie zwana
      Polska...
      • plesser Re: LIMP BIZKIT - isc czy nie isc???? 19.03.04, 15:49
        Od kiedy Spodek jest w Polsce? :-P
        Nie odpowiedziales jeszcze na moje pytanie o koncert Hencocka, Set.
        • settembrini Re: LIMP BIZKIT - isc czy nie isc???? 19.03.04, 17:29
          napisalem juz tydzien temu odpowiedz, ale na innym komputrze, a w kattovitz mi
          odcieli dostep do sieci. jak sie podepne pod siec tamtym komputrem to wysle
          (moze juz wieczorem)
    • Gość: bywalec... LIMP BIZKIT - iść czy nie iść??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:25
      Pytanie okazało się jak najbardziej zasadne... W związku z wczorajszymi
      wydarzeniami nasuwa się jednak kolejne: czy PRZED koncertem organizatorzy
      zlecili odpowiednim służbom przeszukanie i zabezpieczenie obiektu w celu
      uniknięcia hipotetycznej możliwości podłożenia ładunku? Jestem pewien że nie!
      • Gość: zet Re: LIMP BIZKIT - iść czy nie iść??? IP: 62.233.244.* 23.03.04, 23:02
        Osobiscie mam uraz do spodka i wiem ze juz sie tam nie pojawie zyciu. Wszystko
        przez Mayday na którym to ochrona skasowala mi bezpodstawnie bilet poczym
        kazala opuscic "lokal". W napadzie zlosci uderzylem do srodka z Policja lecz
        tych dwoch "ciapków", bo inaczej nazwac ich nie mozna, dostalo tez takiego bana
        na wejsci jak ja i w trojke stalismy jak ciolki przed zamknietymi drzwiami. Co
        sie pozniej okazalo to tylko tyle ze to jest norma z ochrona w spodku- tak po
        prostu dorabiaja na boku. Nic im nikt nie udowodni. Acha bilet kupilem za
        okrągłe 100zl wiec do tej pory nie moge sie z tym pogodzic. No i jeszcze dodam
        ze wielkie THX dla znajomych z Gdanska którzy zasponsorowali mi nastepny bilet.
        A z ta baba to jeden wielki kit!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka