Gość: tp IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 06.12.10, 05:26 Gratuluje.A teraz moze nastapi spokoj i wiadomo,ktore osoby przestana bruzdzic i nasile pchac sie do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: richie-rich Re: Świętochłowice: Dawid Kostempski prezydentem IP: 46.113.209.* 06.12.10, 06:39 Ja także gratuluję i mam nadzieję, że pan Dawid jako Prezydent Św-c znajdzie czas i odwagę na to, by reagować na plotki krążące po mieście i odpowiadać na pytania mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slezak s Polska Świętochłowice: Dawid Kostempski prezydentem IP: *.tvn.pl 06.12.10, 11:09 A ja mam nadzieję, że nowy prezydent nie będzie tylko prezydentem mieszkańców Lipin i Chropaczowa ale całych Świętochłowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papiok Świętochłowice: Dawid Kostempski prezydentem IP: 83.13.132.* 06.12.10, 11:24 wygrał żółtodziób i karierowicz za pieniądze tatusia, który nie ma zielonego pojęcia o tym mieście i jego problemach. zapytajcie elekta chociażby o to gdzie jest magiera czy ajska to zobaczycie co odpowie, ale cóż demokracja to demokracja. PS. bez poparcia Rady g..uzik zrobi, więc czekają nas kolejne 4 lata stagnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slezak s Polska Re: Świętochłowice: Dawid Kostempski prezydentem IP: *.tvn.pl 06.12.10, 17:48 Znakomicie za to orientuje się w poblemach miasta lipińsko sitwa w UM - te "problemy" to ich kapsy. Trzeba dać szansę komus młodemu z zewnątrz, może on rozbije te śmierdzące bagno "biznesmenów" od piwiarni i warzywnioków z Lipin i Chropaczowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Świętochłowice: Dawid Kostempski prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 11:58 w radzie może liczyć jak na razie na 5 glosów........to trochę mało do rządzenia miastem! poza tym on do świon przyszedł po cv żeby iść wyżej , a nie żeby coś dla mieszkańców zrobić. co najwyżej może patrzeć radzie na ręce i ją pilnować - to i tak będzie krok do przodu . jeszcze lepiej jakby z nią wspolnie naprawiał to co zostało zepsute w ostatnich 8 laty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux niestety Dawid Kostempski prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 12:41 serdecznie wspolczuje mieszkanom Swietochlowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PT Re: niestety Dawid Kostempski prezydentem IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 06.12.10, 17:37 A ja z duza doza optymizmu podchodze do tego wyboru.Nie badzcie tacy zawistni,czas pokaze,co nowy prezydent w ramach swoich uprawnien zrobi dla swietochlowickiej spolecznosci.Byle mu nie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś