Gość: marucha Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 18:00 chłopie ujawnij się, chcą ci zapłacić za prawa autorskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałczek Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... IP: *.master.pl 13.01.11, 18:22 100 PROC ŻE JAK MŁODEGO USTALĄ TO MA JUŻ PO PRACY W POLICJI !!! W POLICJI NIE WOLNO UJAWNIAĆ PRAWDY, TRZEBA DBAĆ O WIZERUNEK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starypies czy jego ujawnienie uderzyło w wizerunek policji IP: *.pila.vectranet.pl 13.01.11, 18:26 nie uderzyło tylko obnażyło - a do tego przecież nie chcemy przyznać - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbowybronek Re: POlice Akademie oskar amatorski IP: *.pools.arcor-ip.net 13.01.11, 18:32 no nie mogie taki sukcesik a te wozy to byly old fiat i polonez of course byla taka ballada rosiewicza opla hopla o milicjantach na drodze to mozna jako filmowy podklad muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
anx78 Mob! 13.01.11, 20:51 Dzielnicowi powinni sie jednoczyć pod chasłem - pchać nie damy! tudzież zlać paliwo z beemek nad ranem.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... 13.01.11, 23:26 polska policja jak byla glupia, taką i jest i taka - niestety - pozostanie. Zamiast zajac sie totalnym burdelem w panstwie polskim, oni gonia kroliczka. Chyba, azeby z wprawy nie wyjsc, co im najlepiej wychodzi. Zenujace to-to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lese_majeste jak zwykle w tym kraju, winien dziennikarz 13.01.11, 23:39 (w tym przypadku amator), który ujawnił jakieś góvno Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Jezyk polski gazetowy 14.01.11, 00:16 Kto to sa ekskursanci? No tacy co byli kursie. Tia... Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: Jezyk polski gazetowy 14.01.11, 06:38 Jak dowiadujemy sie z dobrze poinformowanego zrodla, autorami filmu jest grupa mlodych ekskursantow z Hollywodki – znanej w swiecie i okolicy Zasadniczej Szkoly Filmowej imieniem generala Moczara. Ekipa chciala podratowac bilans Polsce przyznanych Oskarow, przygotowujac film o wysokich walorach humorystyczno dydaktycznych. A takze nauczyc sluzby policyjne towarzysza Obamy, na czym polegaja nowoczesne modele operacyjne nalsprawniejszej na swieci – polskiej policji. Pozdrowienia z Tel Avivu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLICJANT Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... IP: unknown 14.01.11, 07:54 Przykro! ale dopiero teraz będą się śmiać z Policji! szkoda że ten "wspaniały" rzecznik z Warszawy nabrał wody w usta. Przecież on tak wspaniale tłumaczy wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 997 Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... IP: 46.112.21.* 14.01.11, 11:04 przecież każdy wie, że gdzie zaczyna się Policja kończy się logika.. Zatuszować to chcą ci, którzy są wysoko postawieni, bo wizja wydalenia ze służby za doprowadzenie swojej jednostki do takiego stanu rzeczy nie leży im za BARDZO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... IP: *.146.127.232.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 12:21 Wizerunek policji psuje prowadzący zajęcia gdzie pchają te radiowozy, a nie kręcący ten film. Pewnie ten co kazał pchać szuka kozła ofiarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bakuttt Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... 14.01.11, 12:58 Jestem oburzony tym co sie wyprawia obecnie w Policji. Chcieli dobrego PR a mając nikłe doświadczenie dokonali czegoś zupełnie odwrotnego. Z Policji ludzie się smieją. A najbardziej chyba obsmianym i niewiarygodnym jest rzecznik KGP Sokołowski. Cokolwiek się dzieje i zadają mu niewygodne pytania to jedyne co potrafi to twierdzić że jest zdziwiony. - jak policjant sam sobie wystawił mandat - zdziwiony, - jak policjanci mówia że są zmuszani do nakładania mandatów i rozliczani z ich ilości to tez zdziwiony - jak sami policjanci ukazali kretynizm w postaci pchania radiowozów - zdziwiony. Mam ochotę złożyc zawiadomienie o mozliwości popełnienia p-stwa przez Komendanta Szkoły w której zmuszano słuchaczy do pchania radiowozów za marnotrawienie pieniędzy państwowych w celu ustalenia słuchacza który to nagrał i upublicznił. Ja sie pytam: Czy te szkolenie są tajne?, Czy na budynkach szkoły albo płocie wisi tabliczka zakaz fotografowania? Na jakiej podstawie szuka sie słuchacza który upublicznił Prawdę? To tak boli komendanta szkoły? A kto wymyślił tego typu szkolenia?, kto się na to zgodził?, Kto mijał sie z prawdą nie wiedząc co podac prasie gdy to ujawniono?, W ogóle za państwowe pieniądze zakupiono radiowozy a komendant szkoły podjął decyzje o ich wyrejestrowaniu - jakim prawem?, czy były to pojazdy wyeksploatowane?, I czego sie gośc teraz dziwi - sam doprowadził do tego że PR jest taki jaki jest czyli totalna żenada a chce ścigac słuchacza, który to ujawnił. Miał prawo bo to żadna tajemnica nie jest. A że osmieszyła Policję, tak - bo ktoś w imie irracjonalnych oszczędnośc podjął decyzje o takim niby szkoleniu. Komendancie Szkoły uważam, że w sposób znaczący przekracza pan swoje uprawnienia i swoim zachowaniem udowadnia małostkowość!!!. I co zrobicie nawet jak ustalicie tego słuchacza? Nic!!!. Bo on nic nie zrobił złego, pokazał jedynie rzeczywistośc jaka się dzieje w tej szkole i co to was boli? A nie powinno bo to tylko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Policja po całej Polsce szuka autora filmu o IP: 93.181.189.* 14.01.11, 13:48 Bakuttt właśnie ciekawie czy jest tu ktoś kto wie odpowiedzi na twoje pytanie. bardzo mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 13:56 Bo w tym wszystkim nie chodzi w ogóle o poprawę czegokolwiek jedynie o wizerunek wizerunek wizerunek i lansowanie się w mediach i przed społeczeństwem. Osoba która wszczyna takie postępowania wyjaśniające sama wystawia sobie niezłą cenzurkę. Jej przełożony dyscyplinarny powinien już kończyć postępowanie dyscyplinarne pomijając jakiekolwiek postępowanie wyjaśniające. A sam jestem ciekaw jak to postępowanie zostało zatytułowane ,, Postępowanie wyjaśniające w sprawie ....". Już od dłuższego czasu, patrząc na zachowania i podejście do pewnych spraw dużej części naszych pryncypałów, zastanawiam się co ja tu jeszcze po 20 latach robię . Także Ci którzy uważają że za wcześnie odchodzimy na emerytury niech sami ocenią czy wytrzymaliby w tej firmie mając takich przełożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
bakuttt Policja po całej Polsce szuka autora filmu o pc... 14.01.11, 18:41 Ads o całej sytuacji powiadomiłem e-mailem kilku parlamentarzystów. 3 odpowiedziało na moje pismo. Sa zainteresowani całą sytuacja. Napisałem im na podstawie doniesień prasowych jak to wygląda, podałem wewnętrzne przepisy policji. Są bardzo zainteresowani wiem że zwrócą się do KGP z pytaniami w zakresie tego co im podałem. Ciekawe co wówczes rzecznik Sokołowski powie))). Pytania są następujące: 1. Na jakiej podstawie prawnej wyrejestrowano radiowozy? 2. Kto zgodził się na zmianę warunków szkolenia słuchaczy poprzez ćwiczenia w pchaniu tzw. "wyrejestrowanego złomu"?. 3. Kto podjął decyzję o takim trybie szkolenia mogącego spowodować uszczerbek na zdrowiu słuchaczy szkoły, jak też na jakiej podstawie zmieniono w tym przypadku zakres szkolenia? 4. Na jakiej podstawie prawnej wszczęto postępowanie wyjaśniające i ku czemu ma ono prowadzić, skoro słuchacz, który dokonał nagrania ćwiczeń w jakiejkolwiek mierze nie popełnił p-stwa ani wykroczenia słuzbowego. 5. Skoro naruszono przepisy dot. etyki zawodowej policji (bo tylko w tym zakresie może byc prowadzone post. wyjaśniające) to czy wszęto też postępowanie z tego samego przepisu wewnętrzego w stosunku do osoby która podjęła decyzje o tak nikczemnej formie szkolenia? Z tych przepisów odpowiada nie tylko policjant ujawniający całe zajście ale też przełożony, który wyaził na ta kpine zgodę. Wszak wg tych samych przepisów jest zobowiązany zapewnić właściwe waruki do pełnienia służby czy szkolenia. 6. Czy KGP po ujawnieniu całej sytuacji podjeła się wyjaśnień czy takiego typu "szkolenie" znajdowało się w programie szkolenia jeśli nie to kto za to odpowiada i jakie działa w tym zakresie zostały podjęte. Mam nadzieję że Ci posłowie, którzy otrzymali ode mnie ten materiał w swoich interpelacjach uzuyskają odpowiedzi i je upublicznia. Chyba czas na skończenie z farsą na szkoleniach policyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Policja po całej Polsce szuka autora filmu o IP: 93.181.189.* 14.01.11, 22:37 bakuttt widzę, że się zaangażowałeś w ta sprawę ;) masz tu link do osoby która wiec dużo na ten temat jacekkosmaty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem na pewno uderzyło, przecież to wstyd IP: 46.112.17.* 17.01.11, 20:52 na cały wszechświat, ale na pewno nie wina nagrywającego! Odpowiedz Link Zgłoś