adam81w W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... 02.02.11, 16:07 Porywający artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
art_102 Problem jest, ale artykuł, hehe... 02.02.11, 16:38 Artykuł napisany jest w tak irytująco infantylnym i nic nie wnoszącym stylu, że nie wzbudza emocji parkingowych, tylko wkurzenie na autora, że jak nie potrafi nic ciekwaego napisac, to niech da sobie spokój. A co do parkingu, to faktycznie jest problem z parkowaniem, ale bardziej mnie wkurza olewający stosunek do potencjalnego klienta. Panuje tam kompletny chaos, nie obowiązują żadne przepisy, ogólna deziformacja, kierują na drogę bez wyjazdu, na czas remontu nie zapewniono żadnej alternatywy do zajetego parkingu, a obok świeci pustkami parkin słuzbowy. Sklep żyje z klientów, a ten ma ich gdzieś, jak zreszta większosć marketów. Mamy tu jednak stan tymczasowy, mam nadzieję, ale jak powstanie wagina i market w miejsce supersamu, to już będziemy mieli burdel na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta b. kiepski tekst IP: 193.34.222.* 02.02.11, 16:44 Panie grafoman od że nie zaczyna się zdania, zarówno w mowie, jak i w piśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
yaman49 Stabilność to podstawa 02.02.11, 16:44 W Katowicach nic nie jest stabilne, mówicie ? A prezydent. A graficiarze. A śmieci w lasach. A propose, jesteście na garnuszku u prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez korkow Male sklepy tuz za rogiem ? IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.11, 17:14 Male, polskie sklepy i sklepiki tuz za rogiem i na wsiach. Bez rozwiazan ze zgnilego zachodu. Bez korkow w miescie. Bez kilkukilometrowych przejazdow na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguu W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 17:25 Artykuł niegodny w ogóle wyświetlania go na stronie, ilekroć jeżdżę do SCC to nie mam problemu z parkowaniem, chociaż jest ograniczone miejsce parkingowe to przecież można stanąć przed samym centrum na parkingu, gdzie dojazd jest dobry, albo pod tesco i zawsze jakieś miejsce się znajdzie czy to wieczór, czy to dzień czy weekend, nieważne. Ale jaki kierowca taki artykuł i broń Boże nie chcę tu autora urazić. Artykuł zwyczajnie nic nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Autor to jakiś !@#$$%^^& 02.02.11, 17:28 Nie podoba Ci sie rozbudowa WSZYSTKIEGO w sołtysowicach ? Lepiej było pierwej? Smród i syf na dworcu i przed nim, brak jakiegokolwiek centrum handlowego z prawdziwego zdarzenia.... Nie wiem o czym piszesz... ŻENADA Ja jeźdze do SSC tylko gdy jest to niezbędne i w godzinach,kiedy wiem, że dam rade zaparkować. W godzinach szczytu omijam tomiejsce bo nie mam czasu na korki i problemy parkingowe. Człosieku zacznij myśleć zanim siądziesz do pióra. Jutro napiszesz o krzywo rosnącym drzewku pod blokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaba Tylko debile jeżdżą do SCC. IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.11, 17:38 Jest tyle innych sklepów w Katowicach gdzie nie ma problemu z parkowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... IP: *.axelspringer.pl 02.02.11, 18:02 Taki wymiot - bo inaczej tego nazwać nie można - napisał ktoś, kto ma o sobie wysokie mniemanie, a jednocześnie nie ma nic rozsądnego do powiedzenia. Już widzę jak jego znajomi chwytają się za głowę i przestrzegają. Ja w SSC bywam rzadko, ale nigdy nie miewam problemów z zaparkowaniem. Jak ktoś chce mieć problemy, to sam sobie je znajdzie, bo jest zwyczajnie zakompleksiony. Poza tym ten wymiot widziałem juz na łamach GW w miniony piątek... Panie red, czy nie lepiej było panu pojechać do Auchana w Mikołowie. Miałby pan bliżej, a i miejsca do parkowania dość... Odpowiedz Link Zgłoś
chronoxs W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... 02.02.11, 19:00 Z tego co wiem to tam można na klepisku zaparkować. Z utęsknieniem czekam aż się rozmrozi... i ten syf wejdzie do środka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac W Silesia City Center ,,,,,,,,,,,, IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 19:19 Jestem prawie kazdego dnia w SC i nigdy nie mialem problemow z parkowniem!!! Nawet w okresie swiat zawsze znalazlo sie wolne miejsce! Nie wiem jakie problemy mial dziennikarzyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: W Silesia City Center trzeba być prawdziwym t IP: 178.214.139.* 02.02.11, 20:54 Bzdura ja nie wiem co. Od początku przebudowy uruchomiono parking z frontu Silesi. 100 razy więcej miejsca niż przed przebudową. Parkujesz bez problemu dokładnie przed wejściami do Silesi. No ale jak ktoś matoł i nie potrafi się rozejrzeć, czy przygłuchawy nie słyszy komuniktów, walących z megafonów, że parking jest również od frontu, to potem pisze takie bzdury, że trzeba być twardzielem. Wystarczy trochę pomyślunku matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej ..co drugi komentarz-pochlebny- z tego samego ID.. IP: *.toya.net.pl 02.02.11, 22:13 ...czyżby Dyrekcja ????? Grunt to dobre samopoczucie,a jak jest ....to każdy odwiedzający ten plac /parking/ budowy widzi !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przebiegla_gabriela Re: ..co drugi komentarz-pochlebny- z tego samego 02.02.11, 23:55 jeszcze ciekawsze są te niepochlebne z ID axelspringer ;) czyżby niemiecki potentat medialny stał się dostawcą internetu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
komentarzowicz Re: ..co drugi komentarz-pochlebny- z tego samego 03.02.11, 06:09 Niestety gadasz bzdury, bo nie są z tego samego IP, najważniejsza część jest pod gwiazdką a końcówki netia.pl, chello.pl, tpsa.pl ma w IP pół kraju i nie możesz powiedzieć, że to to samo "ID". Odnośnie SCC, to bywam tam kilka razy w tygodniu, o różnych porach, bo pracuję niedaleko i nigdy nie miałem problemu z parkowaniem. Zawsze znalazłem miejsce na tym parkingu z przodu, pod tesco od chorzowskiej. A nowe parkingi widzę, że są zawsze puste bo wszyscy naparzają pod same drzwi stąd problem Pana redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylk W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... IP: *.4web.pl 03.02.11, 07:59 Panie Zawadzki, zmroziło mi krew w żyłach Pana opowiadanie na poziomie dziecka z podstawówki :) "Powoli zaczął zdawać sobie sprawę, że mogę stąd nigdy nie wyjechać." Używanie mózgu nie boli. Czytanie swoich głupot przed publikacją też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 08:50 Dwa slowa do dzinnikarza piszącego:). Żałosny artykul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: W Silesia City Center trzeba być prawdziwym t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 10:28 To sie nazywa publiczne dookreslnie wlasnej dupowatosci. W SCC jako pokolenie hardocorowo-konsumpcyjne jestem maks. co trzeci dzien, nie mowiac o spotkaniach i jedzeniu:) Za kazdym razem zjezdzam na parking podziemny i jeszcze mi sie nie zdarzylo, zebym musial z niego wyjechac nie znajdujac miesjca (prawo Murphego). Jezeli ktos jest na tyle ograniczony, ze zostawia samochod na drugim koncu parkingu i idzie km do wejscia - to juz jego problem. Takie jest zycie: jedni nie potrafia ustawic samochodu i pisza takie artykuly w GW, a inni nie maja z tym prbolemu i sa szefami w duzych firmach:) nic nie dzieje sie przez przypadek:) Pozdrowienia i sugeruje autorowi korzystanie z Zabki pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest W Silesia City Center trzeba być prawdziwym twa... IP: *.insat.net.pl 03.02.11, 12:50 "Katowice stają się miejscem tymczasowym. Jest tymczasowy dworzec kolejowy, są tymczasowe kasy biletowe i przystanki autobusowe. Mamy nawet tymczasowy parking w największym centrum handlowym w mieście. I to wszystko jeszcze trochę potrwa." Co trzecia ulica ulica jakiegoś księdza, co za "święte" miasto. Na szczęście dla mnie okazało się również tymczasowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: W Silesia City Center trzeba być prawdziwym t IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 13:29 Ten wzdęcioch piotr zawadzki pisuje w dziale sportowym, równie porywające artykuły jak ten. Sprawdziłem w wyszukiwarce i wyskoczyło kilkanaście stron sportowej grafomanii. Infantylizm i wyolbrzymianie to jego ulubione zabiegi. Może powinien zostać przy pisaniu w dziale sport, tam mało kto będzie czytał jego wypociny, i mogą być nawet na niskim poziomie, bo czytający sport też wysokiego nie reprezentują :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katkabezkitki Re: W Silesia City Center trzeba być prawdziwym t IP: 109.95.202.* 03.02.11, 14:53 kurde trochę mi go żal, że wszyscy tak po nim jadą ( w sensie po autorze) ;) Odpowiedz Link Zgłoś