Dodaj do ulubionych

Dwa nowe neony w Katowicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:59
bikini trendy jakież to kreatywne:))
ps. co do samej formy neonu to OK.
Obserwuj wątek
    • extraschaf Dwa nowe neony w Katowicach 17.02.11, 12:10
      Wow, cozmic! To już nawet do Paryża nie warto jeździć...
      • Gość: gość Re: Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 14:37
        co jest takiego w neonach , że trzeba o nich pisać? ja tego nierozumię.....szczególnie , że są tylko trzeba się troszeczkę rozejrzeć...są w świętochłowicach , katowicach, chorzowie , bytomiu....szyld jak szyld. faktem jest , że neony się zmieniają , dzieki nowoczesnym technikom dają inne możliwości . dzisiaqj neon nie musi być siermiężnym napisem na wielkich blokowych literach z ocynkowanej blachy!!!! zresztą sam współpracuję z dwoma firmami robiącymi neony , a na śląsku jest ich naprawdę trochę...... ale , żeby podniecać się jakąś rurką z gazem od razu?
        • extraschaf Re: Dwa nowe neony w Katowicach 18.02.11, 08:35
          Wystarczy zwrócić uwagę na autorkę "artykułu" i wszystko jasne. ;)
    • Gość: jj Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:25
      Ten neon Bikini trendy, jest genialny. Naprawde bardzo dobrze się prezentuje, więcej takich prosimy.
    • Gość: aha Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.play-internet.pl 17.02.11, 12:59
      a co z neonem galerii Czas? Może nie jest bikini-spektakularny, ale nocą pięknie daje radę www.galeriaczas.pl/images/ogalerii/ogalerii_02.htm
      • Gość: Hann-a Re: Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.centertel.pl 17.02.11, 13:09
        a to bikini trendy to dla tych tłustych śląskich dziouch
    • Gość: pr Dwa nowe neony w Katowicach IP: 195.116.133.* 17.02.11, 13:54
      panawiam wcześniejszy apel aby tak zacna gazeta nie pisała o dupie maryni. ktoś sie za przeproszeniem wysra a wy to dajecie na łamy. jest zbyt dużo poważnych tematów aby pisać o pierdołach , są inne gazety na pierdoły
    • Gość: sqro Re: Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 13:57
      No właśnie na odwrót. "Niebo" ma neon jako taki gustowny, natomast bikini... żenua.

wiem wiem o gustach sie nie dyskutuje.
    • Gość: ciekawski A co z neonami na Superjednostce??? IP: *.150.155.168.internetia.net.pl 17.02.11, 14:03
      jw
      • Gość: fr Re: A co z neonami na Superjednostce??? IP: 93.175.66.* 17.02.11, 20:40
        Zesrał.e.m się z wrażenia.
        Brakuje jeszcze tylko neonu "Gazeta Wyborcza - Pranie Mózgu Gratis"
    • Gość: gość_z_Krakowa Dwa nowe neony w Katowicach IP: *.centertel.pl 17.02.11, 21:54
      Byłem w pubie Niebo kilka ładnych lat temu podczas wizyty w Katowicach, wraz z moimi znajmymi z Mediolanu, nie mogli się nadziwić jaki nad wejściem jest piękny neon. Moim zdaniem jest najładniejszy w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka