Dodaj do ulubionych

zamknięcie Gymnasion'u w Katowicach

10.03.11, 15:09
Gymnasion w Altusie został zamknięty pod pozorem remontu instalacji. W BOK w Warszawie poinformowali mnie, że od 16 marca będzie działał nowy klub. Orientujecie się może jaki to klub, jak z zajęciami, jaka odpłatność?
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: zamknięcie Gymnasion'u w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 22:00
      Nowy klub otwarty w miejsce Gymnasion należy do sieci Get-Fit. Odpłatnośc zależy od ilości miesięcy na jaki zdecydujesz się wykupic karnet, czyli koszt za miesiąc jest od 123 ( przy umowie na rok) do 179 (bez umowy). Byłam tam dzisiaj, klub jest po małym "liftingu". Z tego co widziałam to kadra w większości została z Gymnasionu. Jeżeli chodzi o grafik zajęc fitness to jest już dostępny w klubie ale powiedzano mi że może się jeszcze trochę zmienic.

Osobiście waham się pomiędzy tym klubem a Pure w Silesi. Chodziłam kilka lat do Gymnasionu i teraz szukam klubu gdzie zajęcia będą na wyższym poziomie niż nauka kroków od podstaw. Doradzicie coś?
      • Gość: była klientka Re: zamknięcie Gymnasion'u w Katowicach IP: *.polnet.tv 05.04.11, 09:48
        tak rzeczywiście lifting klub przeszedł , ale właściciele przeszli w nim samych siebie, kompletna klapa, tragiczny wystrój i smród , klimat nijak nie przypomina tego , który tam był, urzadzenia porostawiane bez reguły... nie wrócę tam ...i nie polecam ;-(
        • Gość: byly klient Re: zamknięcie Gymnasion'u w Katowicach IP: *.polnet.tv 05.04.11, 10:03
          Przyznam szczerze, ze chcialem chodzic do tego klubu, gdyz bylem przyzwyczajony do miejsca od 6 lat... Niestety nie jest to juz to samo - glowne wady nowego klubu (oczywiscie w mojej opinii) to wszechobecny brud, slabe cardio (w dodatku zle poustwiane), kiepskie produktu na barku i na koniec cena, ktora dla mnie jest nie do przejscia za standard, ktory oferuje klub.
          Przenioslem sie juz do innej silki w tej cenie mam nawet basen, takze zycze powodzenia :)
          • Gość: Arek z. get fit altus IP: *.polnet.tv 06.04.11, 19:14
            popieram opinie , cardio fatalne , brakuje sprzetu, jakosc obslugi spadla diametralnie....trenerow nie ma , recepcja z nosem na kwinte , jakby nikt sie niczym nie przejmowal....straszna szkoda naprawde, aaa i jeszcze sprzedali 500 karnetow na gruponie - brawo zycze powodzenia !!!!!!!
            • Gość: Artur Re: get fit altus IP: *.polnet.tv 19.04.11, 19:35
              hej ja też miałem nadzieję że w tym miejscu zmienia się jedynie logo a wszystko co było tam doskonałe czyli opieka trenerska, wszelkie imptrezy a w szczególnosci atmosfera zostaje , widac nowi właściciele mają inne pojęcie co do "klimatu"miejsca . brakuje administratora który dba o szczegóły takie pilnowanie wszystkiego , nie wiem nawet kto wówczas jest tam w roli tzw szefa ??? wszystko co było tam ok zmieniło sie , jast brudno, kiepska obsługa , brak fachowych porad trenerskich , instruktorki pouciekały do innych klubów... chyba nikt nad tym nie ma kontroli , oby do konca karnetu i spadam do innego miejsca , szkod abo iejsce było rewelacyjne , studiuję na US i miałem blisko ...pozdrawia wszystkich byłych klubowiczów ...
              • Gość: scorpiodg Re: get fit altus IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 23:40
                Widac po adresie IP ze wszystkie negatywne opinie napisala jedna osoba (zapewne konkurencja), ktora chyba nigdy nie byla w tym klubie. Najwieksze plusy to wlasnie bardzo duzo sprzetu (szczegolnie w strefie cardio: 8 biezni, 8 rowerkow, 10 orbitrekow - wszystko LifeFitness), wyjatkowo mila obsluga, dosyc czysto (sprzataczka jest obecna caly czas i sprzata na biezaco - przynajmniej popoludniami), zazwyczaj nie ma kolejek do urzadzen (nawet po sprzedaniu 500 gruponow), przestronna szatnia i trenerzy ktorzy chetnie pomagaja. Ostatnio nawet kwiatki doniczkowe wstawili zeby bylo przyjemniej. Mam nadzieje ze klub sie utrzyma bo bardzo mi sie tam podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka