Gość: katowiczanin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:42 Tą szmate powinno sie powiesic na rynku w śmierdzielowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robson Pozamykać !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 06.05.04, 01:53 Wszystkich kibiców Ruchu pozamykać a stadion zaorać i postawić Super Market !!! najlepiej Castorame bo blizko tauzena nima marketu budowlanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: 18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 04:59 Byłem na tym meczu. Stałem jak zaczarowany i nie potrafiłem uwierzyć w to co widzę. Ci, którzy wbiegli na murawe stadionu powinni ponieśc konsekwencje, moim zdaniem z więzieniem włacznie. Ukarani powinni zostac wszyscy, zarówno głupki z Psycho Fans, jaki i ich koledzy z Łodzi. To że wsród nich była dziewczyna mnie nie dziwi. Powinna poniesć takie same konsekwencje jak inni, jak posiedzi ze dwa lata to jeszcze zatęskni za sukienkami i lalkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Pier.... kolaborantka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:07 Szmacie na łyso ogolic łep i wypalic erke na czole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Pier.... kolaborantka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:28 ta szmata ma większe jaja niż ty baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmazik Re: Pier.... kolaborantka ! IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 06.05.04, 14:55 Kochany DARKU założę się że ta ,,szmata'' niezle by ci dopierdolila .Bójcie sie Gieksiarze w Katowicach jest Ruch ,buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiarz Re: Pier.... kolaborantka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:15 a poza tym wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Pier.... kolaborantka ! IP: 62.233.185.* 06.05.04, 23:17 To widac ze w Katowicach sa Fani (raczej FANKI :)) ) Ruchu hahahaahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: 18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 06.05.04, 10:27 Powinno się ją rozebrać do naga i przywiazać do słupa na rynku w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiut kilera Re: 18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:37 Kiler! Ty lubisz jak wszyscy patrzą na to? Chciałbyś to robić publicznie na rynku z tą dziką dziewczyna. No masz chłopie fantazję! Tylko co na to Twój fiut, czy by podołał? Odpowiedz Link Zgłoś