Dodaj do ulubionych

18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na p...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:42
Tą szmate powinno sie powiesic na rynku w śmierdzielowie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Robson Pozamykać !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 06.05.04, 01:53
      Wszystkich kibiców Ruchu pozamykać a stadion zaorać i postawić Super Market !!!
      najlepiej Castorame bo blizko tauzena nima marketu budowlanego.
    • Gość: Grzes Re: 18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 04:59
      Byłem na tym meczu. Stałem jak zaczarowany i nie potrafiłem uwierzyć w to co
      widzę. Ci, którzy wbiegli na murawe stadionu powinni ponieśc konsekwencje, moim
      zdaniem z więzieniem włacznie. Ukarani powinni zostac wszyscy, zarówno głupki z
      Psycho Fans, jaki i ich koledzy z Łodzi.

To że wsród nich była dziewczyna mnie nie dziwi.
      Powinna poniesć takie same konsekwencje jak inni, jak posiedzi ze dwa lata to
      jeszcze zatęskni za sukienkami i lalkami.
      • Gość: DAREK Pier.... kolaborantka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:07
        Szmacie na łyso ogolic łep i wypalic erke na czole
        • Gość: oli Re: Pier.... kolaborantka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:28
          ta szmata ma większe jaja niż ty baranie
        • Gość: zmazik Re: Pier.... kolaborantka ! IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 06.05.04, 14:55
          Kochany DARKU założę się że ta ,,szmata'' niezle by ci dopierdolila .Bójcie sie
          Gieksiarze w Katowicach jest Ruch ,buehehehe
          • Gość: GieKSiarz Re: Pier.... kolaborantka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:15
            a poza tym wszyscy zdrowi?
          • Gość: Kibic Re: Pier.... kolaborantka ! IP: 62.233.185.* 06.05.04, 23:17
            To widac ze w Katowicach sa Fani (raczej FANKI :)) ) Ruchu hahahaahhahahah
    • Gość: Kiler Re: 18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 06.05.04, 10:27
      Powinno się ją rozebrać do naga i przywiazać do słupa na rynku w Katowicach
      • Gość: Fiut kilera Re: 18-letnia katowiczanka aresztowana za atak na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:37
        Kiler! Ty lubisz jak wszyscy patrzą na to? Chciałbyś to robić publicznie na
        rynku z tą dziką dziewczyna. No masz chłopie fantazję! Tylko co na to Twój
        fiut, czy by podołał?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka