Dodaj do ulubionych

Do Admina Forum

IP: *.a.pppool.de 08.05.04, 14:03
Drogi Adminie forumowicz Hierowski używa wulgarnych zwrotów . Poza tym poniża
ludzi o innej narodowości stosując rasistowskie i szowinistyczne epitety .
Typu :
Cytat " palant piszący, Niemcom. Hej szkopki!!! wasza żałośc już jest na dnie
i tam pełza na wpół
zdechła waszą głupotą!!!:)"

Obserwuj wątek
    • Gość: Psycho Re: Do Admina Forum IP: *.a.pppool.de 08.05.04, 14:06
      > Drogi Adminie forumowicz Hierowski używa wulgarnych zwrotów . Poza tym poniża
      > ludzi o innej narodowości stosując rasistowskie i szowinistyczne epitety .
      > Typu :
      > Cytat " palant piszący, Niemcom. Hej szkopki!!! wasza żałośc już jest na dnie
      > i tam pełza na wpół
      > zdechła waszą głupotą!!!:)"
      PODAJE LINK :
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=12445306&a=12483538
      • filozosia Re: Do Admina Forum 08.05.04, 14:27
        A tu niestety jesteś skarżypytą!!!! A wpisów Kolegów Niemców nie czytasz ?
        • anita58 Re: Do Admina Forum 08.05.04, 14:41
          filozosia napisała:

> A tu niestety jesteś skarżypytą!!!! A wpisów Kolegów Niemców nie czytasz ?

Filozosiu, tutaj to "przyganial kociol garnkowi". Skarzypyt to sporo znajdziesz
          tez na Forum o forum/modernizacji.

Ten sam hierowski:

Autor: hierowski
          Data: 24.03.2004 13:15 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
          + odpowiedz cytując

Moze by tak admini kasowali wątki gdzie inni forumowicze są wyzywani ?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=11561050

No i sama zobacz. Z jednej strony skarzy do admina ze sa wyzwiska, a z drugiej
          strony sam ubliza innym jak w podanym przez Psycho cytacie. Czyzby "ja moge ale
          innym nie pozwole"?
          Watkow takich jest tam wiecej.
          • anita58 Re: Do Admina Forum 08.05.04, 14:44
            anita58 napisała:

> tez na Forum o forum/modernizacji.
            ups, mialo byc: .../moderacji
          • Gość: Skarbnik Re: Do Admina Forum IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 08.05.04, 14:46
            to jest gorolsko mentalność w najczystszym wydaniu

na takiej samej zasadzie, jak w opowieści o dwóch sąsiadach - Polokach, z
            których jeden miał krowę, a drugi mu jej zazdrościł. Ten zazdrośnik modlił się
            do Boga, ale nie o to żeby mieć taką samą krowę tylko o to, żeby jego sąsiadowi
            krowa zdechła
            • filozosia Re: Do Admina Forum 08.05.04, 14:51
              Gość portalu: Skarbnik napisał(a):

> to jest gorolsko mentalność w najczystszym wydaniu
              >
              > na takiej samej zasadzie, jak w opowieści o dwóch sąsiadach - Polokach, z
              > których jeden miał krowę, a drugi mu jej zazdrościł. Ten zazdrośnik modlił
              się
              > do Boga, ale nie o to żeby mieć taką samą krowę tylko o to, żeby jego
              sąsiadowi
              >
              > krowa zdechła
              Może krowa sąsiada chorowała, na "chorobę wściekłych krów" mądralo !!!:)))))
              • Gość: Skarbnik Re: Do Admina Forum IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 08.05.04, 14:55
                filozosia napisała:

"Może krowa sąsiada chorowała, na "chorobę wściekłych krów" mądralo !!!:)))))"

jak to sie godo: "Uderz w stół .........."
                • filozosia Re: Do Admina Forum 08.05.04, 15:00

> filozosia napisała:
                  >
                  > "Może krowa sąsiada chorowała, na "chorobę wściekłych krów" mądralo !!!:)))))"
                  >
                  > jak to sie godo: "Uderz w stół .........."
                  Pewnie nikt nie zrozumie " co poeta miał na myśli". Po próżnicy się godo....
                  • Gość: Skarbnik Re: Do Admina Forum IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 08.05.04, 15:03
                    Tu mosz racja, to je prawdziwy ból poetów

tobie zresztom dobrze znany - mało kto cie rozumi na tym forum .....
                    • filozosia Re: Do Admina Forum 08.05.04, 15:13

> Tu mosz racja, to je prawdziwy ból poetów
                      >
                      > tobie zresztom dobrze znany - mało kto cie rozumi na tym forum .....
                      Ci co chcę, żeby mnie rozumieli, rozumieją. O tani poklask nie zabiegam:)
                      • Gość: Skarbnik Re: Do Admina Forum IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 08.05.04, 15:17
                        tylko, że to jest mało ambitne ....

łatwo pisać do tych co chcą zrozumieć
                        • filozosia Re: Do Admina Forum 08.05.04, 15:19

> tylko, że to jest mało ambitne ....
                          >
                          > łatwo pisać do tych co chcą zrozumieć
                          Ty jak widać nie chcesz, więc się nie będę z Tobą wdawać w polemikę.Taka
                          ambitna to ja już nie jestem!!!:)
                          • Gość: Skarbnik Re: Do Admina Forum IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 08.05.04, 16:15
                            wiedziałem, że idziesz na łatwiznę .....
          • filozosia Re: Do Admina Forum 08.05.04, 14:49
            Witaj Anito58:) Jeszcze do dzis wspominam Twoją /chyba się nie mylę ?/dyskusję
            ze Slezanem, o kluskach i makaronie. Dobre to było:))))))))
            Wracając do meritum, wszyscy tu od czasu do czasu, dają czadu. Admin reaguje
            tylko na wulgaryzmy i też wybiórczo. Czasami mam wrażenie, że to co dla mnie
            jest wulgaryzmem, to dla admina Jarka chlebem powszednim. No może i tak być,
            widocznie facet ma inne podejście do wulgaryzmów. Do dziś można poczytać na
            forum, twórczość Gero, Kazia, Roberta, Wehrwolfa i innych.
            Pozdrawiam Cię.
            Filozosia
            • anita58 Re: Do Admina Forum 08.05.04, 15:01
              filozosia napisała:

> Witaj Anito58:)
              witaj :)

> Jeszcze do dzis wspominam Twoją /chyba się nie mylę ?/dyskusję
              > ze Slezanem, o kluskach i makaronie. Dobre to było:))))))))
              Niestety, to nie bylam ja. :)

> Wracając do meritum, wszyscy tu od czasu do czasu, dają czadu. Admin reaguje
              > tylko na wulgaryzmy i też wybiórczo. Czasami mam wrażenie, że to co dla mnie
              > jest wulgaryzmem, to dla admina Jarka chlebem powszednim. No może i tak być,
              > widocznie facet ma inne podejście do wulgaryzmów. Do dziś można poczytać na
              > forum, twórczość Gero, Kazia, Roberta, Wehrwolfa i innych.
              czytalam. Moze nie wszystkie wypowiedzi ale tez mnie czasem ruszalo.
              Szczegolnie jak czytam, ze "kobieta ma milczec" czy cos w tym stylu.

> Pozdrawiam Cię.
              > Filozosia
              pozdrawiam :)
              Anita
              • Gość: Skarbnik Re: Do Admina Forum IP: *.rcb.vectranet.pl / *.rcb.vectranet.pl 08.05.04, 15:05
                Anita napisała:
                "czytalam. Moze nie wszystkie wypowiedzi ale tez mnie czasem ruszalo.
                Szczegolnie jak czytam, ze "kobieta ma milczec" czy cos w tym stylu"

Dziołszko nie trop sie :)
                Jo zaś popiyrom hasło "dzieci i ryby głosu ni majom" :)
    • Gość: harc mistrz Na takie "Psychologiczne" zagrywki nie nabierzecie IP: 62.233.241.* 08.05.04, 17:53
      ...ani ADMINA, ani FORUM-owiczów!!!

Nie cierpię skarżypytów, donosicieli i takich osobników, co lubią "kablować"
      innych, najczęściej im niewygodnych.
      Ten rodzaj kultury codziennej jeszcze w Polsce (na szcęście) nie jest popularny
      i mam taką nadzieję, że nigdy nie będzie.
      Tak zwane "obywatelskie donosicielstwo", znane jest bardziej za zachodnią
      granicą i ponoć uchodzi tam za cnotę społeczną.
      W Polsce donosicielami się pogardza, a skarżypytom w szkołach: na przerwie,
      albo po lekcjach - spuszczało się manto, czyli tęgie lanie. Za okupacji
      niemieckiej w Polsce tak samo, tylko ostrzej, traktowano konfidentów i
      donosicieli.
      Te tradycje są utrwalone w naszej, polskiej mentalności. (HKP)
      CZUWAJ, WIARA!!!
      • Gość: Psycho W sprawie dyskusjii na tym FORUM IP: *.a.pppool.de 08.05.04, 19:20
        Ja nikogo na forum nie obrażałem i nie mam zamiaru obrażać . Co robią inni to
        ich sprawa. Moim zdaniem Admin powinien dbać o to aby to forum było miejscem
        gdzie się kulturalnie dyskutuje " Higiena dyskusji " . Tylko ludzie o niskiej
        kulturze osobistej , potrzebują obelg gdy brak im argumentów w dyskusjii .
        Znam wiele ludzi mieszkających w Polsce którzy potrafią normalnie dyskutować.
        Znam też ludzi mieszkających poza granicami Polski którzy są tak tępi że
        potrzebują epitetów w dyskusji. To czy ktoś potrafi dyskutować jest niezależne
        od miejca zamieszkania droga Filozosiu .
        Teraz na przyszłość : Uwaga ostrzegam , będe meldować wszystkie " paskudne
        słówka i wulgaryzmy " adminowi . Tak więc miejcie się na baczności !!!!!
        • Gość: Henek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:25
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: niemiecki pachołe Re: A co z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 20:14
            że gościu pisze źle o niemcach, to nie jest forum niemieckie...
            • Gość: Psycho Re: A co z tego IP: *.a.pppool.de 08.05.04, 23:29
              Gość portalu: niemiecki pachołe napisał(a):
              > że gościu pisze źle o niemcach, to nie jest forum niemieckie...

Zle może pisać o Niemcach , ale słowa typu " Szwaby " lub " Fryce " to
              obraza .
              Tego kulturalny człowiek nie mówi .
              Masz jeszcze pytania ?????
          • Gość: Psycho [...] IP: *.a.pppool.de 08.05.04, 23:31
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: karlik Re: W sprawie dyskusjii na tym FORUM IP: *.187.49.141.porchlight.ca 08.05.04, 23:49
              dejcie se po szlagu i fertich,haha,a potym na browarka,pyrsk
              • Gość: Psycho Re: W sprawie dyskusjii na tym FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:58
                Gość portalu: karlik napisał(a):

> dejcie se po szlagu i fertich,haha,a potym na browarka,pyrsk

Czym po twarzy , co to jest ???
                Grozisz mi, czy co ?????
                • Gość: Psycho Re: W sprawie dyskusjii na tym FORUM IP: *.a.pppool.de 09.05.04, 10:41
                  Karlik , ktoś się podszywa pod móje imnię
                  SKANDAL
                  • Gość: kazik Re: W sprawie dyskusjii na tym FORUM IP: *.arcor-ip.net 09.05.04, 12:04
                    Napisalem ze kobieta mysli inna czescia ciala, bez uciekania sie do eufemizmow
                    to taka zbrodnia?Przyciez czytalas zapewne co napisal Korwin Mikke, majac na
                    mysli do czego jest stworzona.Jednozacznie stwierdzil ze tylko do jednego,czy
                    jest w tym stwierdzeniu odosobniony? Napewno nie.
                  • Gość: Psycho Re: W sprawie dyskusjii na tym FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 16:39
                    Właśnie Karlik. Pomóż, chce mi się płakać. Na stare lata ktoś podszywa sie pode
                    mnie. Pod móje imnię.
                    Buuuuuuu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka