Dodaj do ulubionych

szkoły językowe w Wałbrzychu

20.02.07, 21:21
Witam, chciałbym skorzystać z prywatnych kursów lub lekcji języka
angielskiego organizowanych w wałbrzychu . Czy ktoś mógłby mi wskazać, z
których kursów można skorzystać, a które i kogo omijać z daleka ? Z góry
dziękuję pozdrawiam, Marian
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosiek Re: szkoły językowe w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:00
      Zalezy.. Ja ogolnie nie polecam szkol jezykowych-sa w miare tanie ale zajecia
      nigdy nie odbywaja sie na czas, albo ktos sie spozni i czeka sie na tego
      spoznialskiego albo to nauczyciel zawala.

Polecam prywatnego korepetytora albo kursy multimedialne.
    • Gość: sylwia Re: szkoły językowe w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.02.07, 19:23
      w sumie polecam empik, zajecia prowadzone w malych grupach, mozna sie czegos
      nauczyc i zawsze sie odbywaja na czas
      • Gość: gość Re: szkoły językowe w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:49
        to zależy co cię dokładnie interesuje. Na POdzamczu ( na wieniawskiego) bęzie
        angielski intensive pro połączone z zajęciami praktycznymi na barmana albo
        angielski metodą callana- warto zainwestować w taki kurs!
        Pozdrawiam
        • Gość: cae Re: szkoły językowe w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:26
          ja polecam KAM -An na podwalu na podazmczu, ale lektora jedynie panią Agę Wnuk
          boska babka o wielkich zdolnościach przekazywania wiedzy. Zrobiłam 3 stopnie u
          niej i powiem że potrafię jezyk. Miałam okazję sprawdzić się za granicą.
          Pozatym pani Aga daje chyba nawet prywatne lekcej
          • Gość: załamaniec Re: szkoły językowe w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.03.07, 14:06
            >> powiem że potrafię jezyk.

jak widać, tylko obcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka