Gość: dyzio marzyciel IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.04, 00:39 szkoda ze tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antykibol Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 00:55 Przynajmniej jedna dobra wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 07:47 wszyscy powinni wypasc z pociagu, a jak sie awanturuja to gliniarze przez okna powinni nimi rzucac DYZIO MARZYCIEL (gość z oo:39 komentarz) czy ty kolezko nie zamieszkujesz czasami obecnie w Piekarach Śl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.umwp-podlasie.pl 10.05.04, 09:27 Dobrze mu tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: 195.245.222.* 10.05.04, 09:52 dlaczego policja za moje podatki marnuje amunicje i strzela w powietrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.p.lodz.pl 10.05.04, 16:37 Bo jak by ustrzelili dresa to by chuczalo w calej polsce. Kiedys w slupsku policjant spalowal kibola na smierc, teraz siedzi a z chuligana zrobili kibica bohatera. W lodzi tez ustrzelili 19 letniego kibola i tez jest skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: popatrz w lustro widzisz idiote i lajdaka ,tak IP: *.westworld.ca 11.05.04, 03:11 tak to ty, czytelnik g....w..... pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz Re: Zamknąć stadiony IP: *.zab.zigzag.pl 10.05.04, 13:25 Mam nieszczęście mieszkać w pobliżu stadionu Górnika w Zabrzu. Od czasu kiedy jakiś idiota wracając z meczu poskakał po dachu mojego samochodu, staram się nie bywać w domu w trakcie rozgrywania meczów.Mam kilka pytań do osób organizujących imprezy masowe: 1. Dlaczego ja i wielu innych ludzi ma być pośrednio ubezwłasnowolnionych przez bandytów. 2. Dlaczego organizatorzy imprez nie poczuwają się do odpowiedzialności za zapewnienie bezpieczeństwa na stadionie, nie wspominając o samym mieście, które w dniach meczów przeżywa paraliż? 3. Jakie kwoty organizatorzy przekazują państwowej policji za zapewnienie ochrony na prywatnej imprezie? 4. Kto ponosi koszty zniszczeń dokonanych przez uczestników spektaklu poza terenem stadionu? 5. Z jakiej racji miasto chce z własnego budżetu dofinansowywać utrzymanie stadionu Górnika? 6. Komu, poza grupą działaczy, garstką miernych kopaczy i bandą zwyrodnialców te rozgrywki są potrzebne? Normalni kibice piłki nożnej dawno przestali bywać na stadionach. Pozdrawiam, nie licząc na sensowną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś