Dodaj do ulubionych

Chuligan wypadł z pociągu

IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.04, 00:39
szkoda ze tylko jeden
Obserwuj wątek
    • Gość: antykibol Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 00:55
      Przynajmniej jedna dobra wiadomość.
    • Gość: master Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 07:47
      wszyscy powinni wypasc z pociagu, a jak sie awanturuja to gliniarze przez okna
      powinni nimi rzucac
      DYZIO MARZYCIEL (gość z oo:39 komentarz) czy ty kolezko nie zamieszkujesz
      czasami obecnie w Piekarach Śl ??
    • Gość: jojo Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.umwp-podlasie.pl 10.05.04, 09:27
      Dobrze mu tak
    • Gość: Cover Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: 195.245.222.* 10.05.04, 09:52
      dlaczego policja za moje podatki marnuje amunicje i strzela w powietrze ?
      • Gość: mr x Re: Chuligan wypadł z pociągu IP: *.p.lodz.pl 10.05.04, 16:37
        Bo jak by ustrzelili dresa to by chuczalo w calej polsce. Kiedys w slupsku
        policjant spalowal kibola na smierc, teraz siedzi a z chuligana zrobili kibica
        bohatera. W lodzi tez ustrzelili 19 letniego kibola i tez jest skandal...
        • Gość: http://pamietamy.t Re: popatrz w lustro widzisz idiote i lajdaka ,tak IP: *.westworld.ca 11.05.04, 03:11
          tak to ty, czytelnik g....w.....

pamietamy.tripod.com
    • Gość: kosz Re: Zamknąć stadiony IP: *.zab.zigzag.pl 10.05.04, 13:25
      Mam nieszczęście mieszkać w pobliżu stadionu Górnika w Zabrzu. Od czasu kiedy
      jakiś idiota wracając z meczu poskakał po dachu mojego samochodu, staram się
      nie bywać w domu w trakcie rozgrywania meczów.Mam kilka pytań do osób
      organizujących imprezy masowe:
      1. Dlaczego ja i wielu innych ludzi ma być pośrednio ubezwłasnowolnionych przez
      bandytów.
      2. Dlaczego organizatorzy imprez nie poczuwają się do odpowiedzialności za
      zapewnienie bezpieczeństwa na stadionie, nie wspominając o samym mieście, które
      w dniach meczów przeżywa paraliż?
      3. Jakie kwoty organizatorzy przekazują państwowej policji za zapewnienie
      ochrony na prywatnej imprezie?
      4. Kto ponosi koszty zniszczeń dokonanych przez uczestników spektaklu poza
      terenem stadionu?
      5. Z jakiej racji miasto chce z własnego budżetu dofinansowywać utrzymanie
      stadionu Górnika?
      6. Komu, poza grupą działaczy, garstką miernych kopaczy i bandą zwyrodnialców
      te rozgrywki są potrzebne? Normalni kibice piłki nożnej dawno przestali bywać
      na stadionach.
      Pozdrawiam, nie licząc na sensowną odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka