Dodaj do ulubionych

Bryan Adams rozrusza Rybnik

IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 21:05
Nie wiem czy rozrusza, ale na pewno zakorkuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Pudelek Bryan Adams rozrusza Rybnik IP: *.ekspres.net.pl 12.06.11, 23:17
      Brian to już historia. Chlubna, ale historia, więc Rybnik serwuje odgrzane kotlety, choć oczywiście biorąc pod uwagę znaczenie tego miasta, to dla nich to i tak gwiazda. Choć dziwię się, kto chciałby płacić tyle kasy za muzyka, który obecnie już nic nie znaczy - ale wiadomo, że w Polsce po latach posuchy to się wszystko sprzeda...
    • Gość: Raxell Bryan Adams rozrusza Rybnik IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 23:58
      kto to jest adams? czy to ten z rodziny adamsow? lol...po kilkaset zlotych za posluchanie koncertu takiego dizozaura? nonsens i paranoja...ikre to ma ten kto kase z wplywow bedzie liczyl...
      • Gość: iso Re: Bryan Adams rozrusza Rybnik IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.11, 10:27
        byłam na dwóch koncertach Adamsa, dziś będę w rybniku-jeśli ktoś uważa że nie rozrusza on dziś publiczności to się gruuuubo myli:))
        • Gość: fun-ka Re: Bryan Adams rozrusza Rybnik IP: *.upc-e.chello.nl 13.06.11, 11:27
          zgadzam sie z Toba iso - ja tez bylam na 2 koncertach Bryana (za granica) - jego koncerty to szalona porywajaca fala - facet ma tyle entuzjazmu, ze nie moze on byc wylacznie udawany, bo mu za to placa. Adams to prawdziwy stage-beast. Udanej zabawy!
          • Gość: blackpearl Re: Bryan Adams rozrusza Rybnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 22:28
            Podpisuję się pod tym. Ale łatwiej mi dotrzeć do Pragi niż do Rynika, więc Bryana zobaczę dopiero 19 czerwca. Ale tym, co bawią się teraz w Rybniku i tak zazdroszczę.
      • Gość: blackpearl Re: Bryan Adams rozrusza Rybnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 22:34
        Wiesz co, tak się składa, że te "dinozaury" dają najlepsze koncerty. Wszystkie Lady Gagi i inne upstrzone wyjce mogą się schować, gdy na scenę wychodzą tacy muzycy jak Adams. A jeszcze goręcej polecam bardziej zaawansowanych "dinozaurów" - Deep Purple, Jethro Tull, czy Uriah Heep, którzy ostatnio byli w Katowicach - to są koncerty warte każdej ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka