Dodaj do ulubionych

Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedynce

IP: *.mtvk.pl 02.08.11, 16:14
Podam przykład. W niejakiej Belgii, mały kraj... Ktoś, tzn. motocykliści zniszczyli wszystkie fotoradary w jeden dzień. Nie:) popieram takich działań. Osobiście jeżdżę do Łodzi, dwa razy w tygodniu i tam panowie Policjanci, czy strażnicy miejscy, upolowali mnie, w dosyć niechlubny sposób. Poprzez instalowanie i nie oznaczenie fotoradaru, który jak się dowiedziałem był schowany w krzakach, tak aby go nikt nie widział. I dziwić się człowiekowi, że się zdenerwował. Dziękuje i bez odbioru
Obserwuj wątek
    • Gość: kiwus Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedynce IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 16:31
      duch w narodzie nie ginie :) pieknie
      • Gość: xChristoph Re: Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedy IP: *.static.xdsl-line.inode.at 02.08.11, 17:04
        aż miło na sercu, że jeszcze wandalizm na coś się przydaje:)
        A ja polecam wszystkim kierowcom dobrą wiatrówkę!!! Ja mam taką turecką która przebija grubą blachę z bliskich odległości a co dopiero obiektyw i inne rzeczy!!!!
        • Gość: (.)(.) Re: Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedy IP: *.beskidmedia.pl 02.08.11, 17:54
          brawo! to nie akt wandalizmu. to samooobrona przeciw urzedniczemu zlodziejstwu.
    • Gość: gieldowiec Re: Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedy IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.11, 16:34
      I bardzo dobrze niech płoną wszystkie fotodziwki.Niech ten cholerny rzad w koncu dostanie w tylek.
    • Gość: rumcajs Dobry człowiek to zrobił IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 18:26
      To chyba sam Janosik jechał z gór krajową jedynką i nie mógł zdzierżyc takiego sku-wysyństwa, jakim są fotoradary nastawione na zdzieranie kasy z obywateli
    • Gość: czesiu zlikwidowac Kapo(straz miejska) IP: *.polineo.pl 02.08.11, 18:56
      i fotoradary narodu zakaly
    • Gość: Zenek z Wronek Re: Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 19:46
      Mnie upolowali tajniacy gdy obrabiałem jubilera. Jak tu się nie zdenerwować!
    • Gość: TB Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedynce IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 20:15
      Już samo imię i nazwisko rzecznika Alvin Gajadhur, skąd to jest Kamerun?. Ludzie, ktoś tu kosi kasę na lewo, a facet ma pracę po znajomości, temat do CBA
      • Gość: xyz Re: Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedy IP: *.c193.msk.pl 02.08.11, 21:54
        Nie polecam obrażać pana Gajadhura, bo grozi to zgłoszeniem do prokuratury, przekonali się o tym Wojewódzki z Figurskim:
        www.polskatimes.pl/tag/alvin-gajadhur-wojewodzki.html?cookie=1
        [na marginesie - Gajadhur jest pochodzenia indyjskiego]
    • shroeder1970 To wyraz sprzeciwu przeciw arogancji władzy... 02.08.11, 20:19
      ... która koncentruje się tylko na tym jednym wykroczeniu drogowym, co wyraźnie wskazuje na charakter fiskalny działań, a nie na charakter prewencyjny - mający poprawiać bezpieczeństwo ruchu.
      Policji i Straży Miejskiej wyraźnie umyka, że na bezpieczeństwo w ruchu drogowym skłądają się jeszcze inne czynniki, nie tylko kwestia przekroczenia prędkości.
      Wg mnie im więcej będzie radarów, tym więcej będzie zniszczeń...
      No chyba, że zaczną montować fotoradary obserwujące fotoradary. W końcu żyjemy w kraju debilnej władzy.
    • excellenz Pytanie do rzecznika GITD 02.08.11, 20:30
      Czy ten zniszczony fotoradar był ustawiony zgodnie z obowiązującymi przepisami, tzn.: był ustawiony w sposób widoczny, oklejony jaskrawą żółtą folią, znajdował się w miejscu naprawdę niebezpiecznym? Czy też może był zainstalowany w taki sposób, że mógł wzbudzić czyjeś skrajne emocje? ;))
    • Gość: xyz Płoną i znikają fotoradary przy krajowej jedynce IP: *.c193.msk.pl 02.08.11, 21:46
      30-latek, prawo jazdy od 12 lat. Mam 4 letnie auto, 170KM.
      Nigdy nie dostałem mandatu, pomimo tego, że spokojnie mógłbym jeździć przekraczając przepisy.
      Najgorsze jest to, że nawet w terenie zabudowanym, przy ograniczeniach 40-50 km/h, kretyni pędzą dwa razy tyle.
      Przestaniecie się cieszyć ze zniszczonych fotoradarów, gdy następnym razem ktoś w was przydzwoni, albo zabije na pasach kogoś z waszej rodziny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka