Dodaj do ulubionych

Baileys Mint Chocolate - gdzie?

IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 23:52
Witam!

Czy ktoś wie może, gdzie w Katowicach można kupić likier Baileys o smaku Mint Chocolate? Obszedłem dzisiaj pół miasta i znalazłem jedynie Baileys Crème Caramel i Baileys Coffee. Może komuś rzucił się w oczy ten wariant miętowy?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Baileys Mint Chocolate - gdzie? IP: *.c201.msk.pl 05.08.11, 01:02
      Człowieku kup se opakowanie szkloków "mint",weź kilka sztuk, rozpuść w ciepłej wodzie, wlej do Baileys Crème i będziesz miał Baileys Mint,. Gdyby było za słodkie kup w aptece krople miętowe. A jak chcesz oryginał to z Mierzęcic latają do Irlandii samoloty. Po kilku godzinach będziesz z powrotem uszczęśliwiony Baileys Mintem.
      • Gość: Birbant Re: Baileys Mint Chocolate - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 16:31
        A najlepiej zmieszać kogel mogel ze spirytusem i też będzie likier, nie? Po co w ogóle takie fanaberie...? Ze szwagrem sztygarem obalimy, zaśmiewając się do rozpuku z żartów kabaretu Rak, albo przegryzając krupniokiem z grilla na Dolinie Trzech Stawów i też będzie zabawy co niemiara!

Prosiłbym, mimo wszystko, o bardziej rzetelne odpowiedzi.
    • Gość: ,,..., Re: Baileys Mint Chocolate - gdzie? IP: *.c201.msk.pl 05.08.11, 20:11
      No to ty albo twój robak macie poważny problem bo nawet w największej hurtowni w naszym województwie nie uświadczysz miętusa www.janussa.pl/oferta.php Pewnie miętusy sprzedają się niezbyt rewelacyjnie więc ich nie sprowadzają. Musisz więc kopnąć się do warszawki www.msc-alkohole.pl/nasze_sklepy
    • tati1977 Re: Baileys Mint Chocolate - gdzie? 05.08.11, 21:21
      może w ALMIE wydaj mi się że jest dość wyszukanie zaopatrzona.
      • Gość: miny Re: Baileys Mint Chocolate - gdzie? IP: *.centertel.pl 07.08.11, 22:45
        jak ci się Birbant coś nie podoba w krupniokach i kabarecie Rak to wypie...j do warszawki! co tu gnoju wypisujesz na śląskim forum?
      • Gość: ,..., Re: Baileys Mint Chocolate - gdzie? IP: *.c201.msk.pl 08.08.11, 03:31
        W Almie to znajdziesz raczej wyszukane ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka