Dodaj do ulubionych

Informatyka GWSH czy SWSIM.

IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 23:11
Witam! Mam dylemat i będę wdzięczna za opinie dotyczące studiów (zaocznych) na kierunku INFORMATYKA w Górnośląskiej Wyższej Szkole Handlowej oraz Śląskiej Wyższej Szkole Informatyczno Medycznej. Jak poziom? Opłaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: insz. Re: Informatyka GWSH czy SWSIM. IP: *.takihost.net 08.09.11, 06:38
      GWSH
      • Gość: skowyt Re: Informatyka GWSH czy SWSIM. IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 08:33
        Dlaczego tam? ;)
        • Gość: insz. Re: Informatyka GWSH czy SWSIM. IP: *.promont.iq.pl 08.09.11, 10:32
          nie znam poziomu swisim, za to mogę pochwalić za w miarę dobrą kadrę (dr z politechniki, pracownicy Microsoftu, UE) i program nauczania GWSH. Nie jest to Politechnika ale jak na prywatną uczelnię poziom bardzo dobry - mówię o przedmiotach informatycznych. No i inwestują w pracownie. Poszukaj w wyszukiwarce forum studentów - tam znajdziesz szczegółowe opinie. Ja sobie chwalę studia inż.
          • Gość: skowyt Re: Informatyka GWSH czy SWSIM. IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 11:46
            Dziękuję za opinię. :) Kadra, sprzęt i poziom przedmiotów informatycznych najważniejszy. Ktoś studiował w SWSIM? Ewentualnie w WSTI w Katowicach?
    • bro21 Re: Informatyka GWSH czy SWSIM. 09.01.16, 10:27
      Ja odradzam. Studiowałam tam grafikę. Cieżko sie czegoś nauczyć, bo poziom jest słaby. Trzeba siedzieć w domu i samemu sie uczyć, a najlepiej jeszcze pracować gdzieś w zAwodzie.
      Najgorsze sa przedmioty które kompletnie nic nie wnoszą przez co marnowalam zltylko czas. Rozumiem gdyby to była tylko specjalizacja ale nie... Np film. Zajęć jest absolutnie za malo zeby nauczyć sie robić filmy. Ja studiowałam dla technologii druku, a W tym zakresie przekazywana jest mikronowa wiedza. Ale za to maja takie zajęcia jak film, które sa kompletnie bez sensu, bo jak ktoś chce robić filmy to nie pójdzie do szkoły graficznej tylko filmówki. W szkole filmowej nauczy sie znacznie znacznie więcej, bo tam jest tylko program nauki filmów. Reasujac. Uczą wszystkiego po łebkach i po 5 latach uświadomiłam sobie ze tak naprawdę do do żadnej specjalizacji nie jestem przygotowana. Zmarnowane 5 lat. Więcej potrafili moi znajomi ktory sami rozwijali wiedzę w ścisłe określonej dziedzinie, albo zrezygnowali I sami dokształcali sie w zakresie ktory ich interesuje. Naprawdę nie polecam tej "Uczelni", bo nawet jak pokazuje dyplom magistra to wszyscy sie pytają co to za szkoła, wiec najlepiej przyznawać sie do niej w ostatecznosci :/
      • bro21 Re: Informatyka GWSH czy SWSIM. 09.01.16, 10:38
        Pominę nawet nieprzydatne technologie których uczą typu flash :)
        Zmarnowane dwa lata bo mi wmówili ze to przyszłość... Ehh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka