Dodaj do ulubionych

Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.11, 15:34
Widzę, że Pan Mareczek to pierwszej wody obłudnik!!!

Wmawia, że jest prawnikiem -> a prawa jeszcze nie skończył...

Wmawia, że jest katolikiem -> a popiera Nergala w TVP...

Wmawia, że zna życie... a nigdy nie pracował zawodowo, a pobrał się w tym roku...

Pamiętajmy o pewnych faktach 9 października!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anty-moher Niech sobie Templariusze przypomną jak z nimi ... IP: *.waldex.3s.pl 20.09.11, 15:43
      .. postąpił król Filip w XIV wieku. :)

Nie dla moherów! :)
      • Gość: polish-crap Re: Niech sobie Templariusze przypomną jak z nimi IP: *.fbx.proxad.net 05.10.11, 05:53
        Dokladnie!!! Templariusze sie znalezli, ktorzy nie maja zielonego pojecia co spotkalo ten zakon i to za przyzwoleniem papierza. A mering jest biskupem wloclawskim a nie wroclawskim... "szanowny" pismaku.
        • bokertov1947 Re: Niech sobie Templariusze przypomną jak z nimi 05.10.11, 10:19
          Glupio, ze Templariusze odwolali zaproszenie posla Wojcika.
          Bo mogli w czesci artystyczenj swej uroczystosci spalic Wojcika na stosie! A moze by i Nerdala dorzucic moznaby!
          Ale by sie ludziska radowali. Bo juz czasu troche minelo, jak stodola w Jedwabnem ostygla.
          Pozdrowienia z Tel Avivu!
    • Gość: fifoń Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.ingbank.pl 20.09.11, 15:48
      zaraz, zaraz - Rada Programowa nie może ingerować w PROGRAM???
      • Gość: st Re: Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Ner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 22:35
        Rada Programowa może a nawet musi opiniować i recenzować program. Nie może wpieprzać sie w finanse, kadry etc. rozgłośni publicznej.
    • Gość: obol Czego to polityk nie zrobi dla głosów IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 15:53
      Spokojnie. Po wyborach Mareczek wróci ze złożonymi rączkami na kolanka i przeprosi za pomyłkę w głosowaniu. Teraz chodzi tylko o przyciągnięcie zbuntowanego elektoratu, o nic więcej. Ten moherowy trzyma PiS, więc Wójcikowi pozostało jedynie przed wyborami wykreować się na buntownika. Po wyborach znów będzie całował pierścienie biskupom, tak jak dotychczas.
    • Gość: kiełbasa Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.88net.trzepak.pl 20.09.11, 16:00
      o losie co za ciemnogród... strach się bać. tylko patrzeć jak wrócimy do palenia na stosie.
    • Gość: lejdizgaga Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 16:49
      ...czy mieszkam w państwie wyznaniowym???
    • masz1308 Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala 20.09.11, 17:02
      trzeba było tego nergala dobić jak był chory i było by po kłopocie.
    • Gość: Nayczyciel Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:07
      Jak może Facet ze średnim ogólnym wykształceniem zasiadać w Radzie TVP. ZGROZA ! Wójcika należy wywalić dopóki nie będzie miał jakiegokolwiek wykształcenia! To jest chyba jedyny poseł z tak fatalnie niskim wykształceniem! Wojcik uczyć się a nie pchać się do SEJMU!
    • Gość: Destroyer Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.katowice.multimetro.pl 20.09.11, 17:16
      Szlachta biskupia jak i jej parobkowie wciąż nie dostrzegają roli w jakiej występuje " Nergal'' w programie Voices of Poland więc przypomnę ,że Darski występuje w roli muzyka ,a nie mentora narodowego. Natomiast co to pana posła dobrze,że są jeszcze tacy politycy co mają głowę na karku.
    • Gość: jerry Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:37
      Nie rozumiem ludzi którzy tutaj piszą o wykształceniu Pana Posła Marka Wójcika... Ok, ma średnie wykształcenie, lecz z tego co wiem to zakończył studia, ale bez tytułu magistra. Jest Posłem od lat 6, ludzie go chwalą, bo jest pracowity i ma ogromną wiedzę na temat prawa i administracji w Polsce. A co do głosowania w Radzie Programowej TVP dotyczącego Nergala, bo o tym jest artykuł to RP TVP nie ma możliwości z tego co wiem zwolnienia z pracy jakiegokolwiek pracownika TVP, bo jak to sobie wyobrażacie, że RP zwalnia np. prowadzącego Wiadomości za to że jest nieprzychylny jakieś partii? A Pan Darski z tym programie (który raz w życiu oglądałem) nie pokazuje że jest "satanistą"...

Pozdrawiam

jerry
    • Gość: Jacques de Molay to ja jestem wielkim mistrzem templariuszy! IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 18:30
      amen
    • Gość: baphomet Templariusze ? Banda dużych chłopców, IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 18:45
      którzy bawią się w jakiś zakon, który nie istnieje od stuleci !!!!! Myslą, że nazwa Templariusze doda im powagi, i że sa spadkobiercami tych prawdziwych...... Tu niech wypowie się psychiatra.
    • alicia.online A za co Templariusze zostali "skasowani" w XIVw? 20.09.11, 21:40
      Pamiętacie zarzuty wobec Templariuszy w XIVw? m.in. czczenie Baphometa!
    • Gość: ank Re: Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Ner IP: *.zanet.pl 20.09.11, 22:40
      ....się uśmiałam :) to rzeczowa argumentacja?
      z tego co pamiętam czytałam kiedyś o p. Marku,że ma średnie wykształcenie
      wiara jest rzeczą prywatną i raczej nikt kto racjonalnie myśli nie będzie na niej kampanii budował - co najwyżej na wartościach , które są ważne w życiu.
      Wydaje mi się, że posłom jednak coś płacą - więc to praca zawodowa, a zmiany stanu cywinego wypada pogratulować

• Gość: NIE NERGALOWI Re: Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Ner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 11:50
        prawnik ze średnim wykształceniem.... pierwsze słyszę!!!
        wiara jest rzeczą prywatną... do momentu jak się publicznie nie robi pewnych rzeczy, to jest... a jak sie zasiada w RADZIE PROGRAMOWEJ, to się decyduje o Programie, uczestnictwo sprawia że p. Darski staje się bliższy wielu ludziom - czyt. popularny - a stąd już krok do popularyzacji jego idei!
        Posłom płacom i owszem... ale niestety by mieć pojęcie o stanowieniu prawa trzeba mieć jakąkolwiek wiedzę o życiu zwykłym, kiedy zastanawiasz się, czego się jeszcze złapać żeby dzieci dostały jeść, bo masz pensję 1500 a nie 12 000 jak Pan W.
        • Gość: ank Re: Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Ner IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.11, 15:37
          Będę się upierać, że na żadnych oficjalnych stronach nie znalazłam tych przekłamań w kwestii wykształcenia ( a zadałam sobie trud sprawdzenia) - oczywiście, że prawnik ze średnim wykształceniem to nie prawnik.

Pan Darski jest osobą, która jest tak popularna z racji różnorakich działań - chociażby związku z Dodą, że ta konkretna sprawa mz nijak mu popularności nie dodaje ani nie ujmuje.

Za to sprawa zarobków poselskich mnie zainteresowała - może trzeba zacząc kandydować :) - wciąż jednak, jako że wszyscy chyba zarabiają tyle samo ? jadu skierowanego ku temu konkrentemu posłowi w tym kontekście nie rozumiem . Chyba, że to jest niechęć jakaś ogólna do świata polityki, a Markowi W. się dostało niejako przy okazji po prostu
        • Gość: duude Re: Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Ner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 20:34
          Ja to znam człowieka, który został prezydentem i też nie miał wyższego wykształcenia. I co w związku z tym? Nic. Wójcik zaiwania w tym całym grajdołku na wiejskiej aż miło popatrzeć i szczerze powiedziawszy dynda mi czy ma średnie, wyższe, podstawowe czy zawodowe wykształcenie. Bo pracuje, a do sejmu idzie się raczej pracować niż podziwiać swój dyplom.
          Przynajmniej tak mi się wydaje, ale mogę się mylić...
    • Gość: Destroyer Templariusze krytykują posła PO. Poszło o Nergala IP: *.katowice.multimetro.pl 21.09.11, 12:17
      Gratuluje swojemu przewodnikowi umiejętności przewidywania. Tylko to dość karkołomna teza ,że Darski dzięki udziałowi w programie Voices of Poland bezie miał wpływ na to że do kościołów będzie przychodzić mniej wiernych ,ale ,że wzrośnie liczba satanistów w Polsce. Badania pokazują ,że liczba wiernych kurczy się systematycznie od jakiegoś czasu ,a winny temu zjawisku jest sam kler. Zachęcam do obejrzenia wczorajszego programu na TVN 24.
    • Gość: petrus Hipokryci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 12:34
      Chrystus z celnikami do stołu zasiadał, ale wam Templariusze do czynienia Ewangelii daleko...
    • pit-zeolit Jacy Templariusze ? 21.09.11, 13:46
      pl.wikipedia.org/wiki/Templariusze
      Przecież ten zakon uległ kasacji siedm wieków temu.
      • Gość: wawiak Re: Jacy Templariusze ? IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 19:47
        templariuszom i innym tempakom nie pasuje, że pana nergala za podarcie "świętej pisaniny" przenajświętszy szlag nie trafił, tam na scenie, ani potem w szpitalu. :-D
    • Gość: Ignas Darski ma rozum w tym co pokazywał debil Palikot ! IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.11, 22:36
      Gdybyśmy porównali Darskiego, Niesiołowskiego, Kalisza, Palikota to zobaczylibyśmy samych debili i pacjentów Klicha. rozum mają w osporku i w świńskim ryju.
      Tacy pseudo ludzie wchodzą do sejmu i TVP.
      Mam tylko nadzieje, że kiedyś za tego typu zachowania zapłacą ludzie kreujący tych ścierwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka