Dodaj do ulubionych

Osiedle Książece ze stratą sprzedam

• Gość: gość powstają blokhausy typu bażanty i książęce IP: *.ngm.net.pl 23.10.11, 09:40
      komunikacja zerowa, mieszkają zepsute bufony ktore noszą nosy wyzej niz s... lans kto ma jaki samochod pod domem - a przychodzi co do czego to i tak wszystko sie kupuje w sklepaaach daleeeko - martwe osiedla - kto byl ten wie.
      • Gość: blok Re: powstają blokhausy typu bażanty i książęce IP: *.128.68.42.static.crowley.pl 24.10.11, 08:37
        Kolego nie używasz żadnych argumentów, które potwierdzałą, że osiedla są gorsze od innych. Pewnie sam mieszkasz w barakach i z zazdrości piszesz o czymś czego nigdy nie będziesz miał
    • Gość: blablaaaaaaa Osiedle Książęce ze stratą sprzedam IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.11, 20:01
      wyborcza.pl/1,75475,10519484,Najlepsze_osiedle_jest_w_Katowicach__najlepszy_budynek.html
    • Gość: coma Osiedle Książęce ze stratą sprzedam IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 12:09
      Beznadziejna lokalizacja, ruchliwa droga bardzo BARDZO BLISKO!! Z ulicy zaglądasz ludziom na taras i w okna;( i te kanciaste pudełka;(( za co ta nagroda????
    • Gość: iwona Osiedle Książęce ze stratą sprzedam IP: 217.153.108.* 28.10.11, 14:09
      Czy 4700 to według Ciebie mało ?? Rozpaśli sie koledzy deweloperzy a pomógł im rzad swoja rodzina na swoim dzieki której mogli windowac ceny w nieskonczonosci i powiem tak chociaz mnie stac z czystej przyzwoitosci nie zapłace tyle i bede sie budowac....
    • Gość: Szczerze Osiedle Książęce ze stratą sprzedam IP: *.183.155.43.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.01.12, 19:53
      Witam wszystkich.

Jak czytam o tych torach to naprawdę w głowie mi się przewraca. Tak samo o tych "oknach w okno" Co prawda miałem takie samo zdanie dopóki nie poszedłem na to osiedle, nie obejrzałem nie posłuchałem. Zupełnie zmieniłem zdanie, serio.

Zakładam, że ludzie co piszą o hałasliwym pociągu przejeżdzają tam tylko samochodem. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do mnie do mieszkania na taras - przejeżdżający pociąg towarowy 30 wagonowy siedząc na tarasie jest ledwo ledwo ledwo słyszalny!!

Z samochodami jest podobnie praktycznie w ogóle ich nie słychać!! Przecież tam samochody jeżdżą z prędkością 40-70km/h i jest tylko jedna dwukierunkowa droga.

Fakt osiedle ma kilka problemów, pewnie cena to jeden z nich. Ponadto większa część osiedli zmaga się z różnymi usterkami, tak jak i to. Myślę, że kiedy ktoś w Energomontażu się temu poświęci to osiedle wyjdzie na prostą, a moim zdaniem lokalizacja jest świetna bo jest w odległości 5 minut od autostrady A4.

Serio wszystkich tych co pozjadali rozumy albo innych, ciekawskich zapraszam z sonometrem. Chętnie porównam natężenie dźwięku z innymi osiedlami. I nie jestem deweloperem tylko mieszkańcem. Mój adres email: dragon000@wp.pl

Pozdrawiam wszystkich zazdrośników, którzy zaraz będa znowu pisać jakie to osiedle jest obrzydliwe ;)
      • Gość: geist Re: fajna nieruchomosc IP: *.pools.arcor-ip.net 31.10.12, 10:22
        pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82omino
        z cypryjskim rabatem na halloween
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka