Dodaj do ulubionych

Reprezentacja Śląska

04.06.04, 08:29
miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2106808.html?as=1&ias=7
Obserwuj wątek
    • reden6 Re: Reprezentacja Śląska 04.06.04, 08:32
      ...i opinie forumowiczów:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=424&w=13118035&v=2&s=0
    • schloonsack Re: Reprezentacja Śląska 04.06.04, 08:51

Bardzo rozsądna i wyważona odpowiedź:

Górny Śląsk
      Autor: Gość: OleK
      Data: 02.06.2004 17:52 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------

"jo jestech Polakiem bo jestech Ślązakiem... mom w życi wszystkich co chca sie
      odlaczac jak chcą to niech sie przyłączą do altrajchu. Mój pradziadek walczył w
      powstaniu śląskim o to żeby Śląsk należoł do Polski bo Hanysy to Polacy a nie
      Niymce co nos gorzej wyzyskiwli niż gorole wiec jak widza jak ktos wypisuje
      oberschlesien to mom go życi tu jest Gorny Śląsk a nie rajch jak chcecie do
      rajchu to spadać tam podciepy niemieckie. My Hanysy momy działać a nie ino
      narzekać że gorole to czy tamto. Jesteśmy kulturowo jednym z najbogadszych
      regionów Polski, momy tyż mądrych ludzi tukej i wielko ambicja. Trzeba to
      spożytkować a nie ino pieronić po innych. Jak bedziemy działać to nom nikt nie
      naskoczy i nie trzeba sie odlaczac bo to WSTYD tak godać jak nasi przodkowie o
      ta ziemia walczyli pod polskimi fanami. Jo żech jest dumny z tego że żech jest
      Polakiem."

• wilym moja jest bardziej wywazona 04.06.04, 09:44
        Niy jest zech Polokiym, bo jestzech Slonzokiym. Ni mom nic do Polokow, ino
        niych mi ni godajoum co mom byc choby jedyn s nich.
        Slonski fusbalferajn - to by ale bolo dobre. Mozno by i szafli majstra, to by
        sie ale Europa dowiedziala fto my soum i kaj tyn Slonsk je. Wreszcie by
        wiedzieli, ze my niy ino momy gruby, huty, abo azoty we Kandzrinie, ale tyz w
        bala poradzymy szpilac.
        Jo bych bol za!
        Pozdrowiynia do redena!
      • Gość: builder Re: Reprezentacja Śląska IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 05.06.04, 21:25
        Autor: schloonsack
        Data: 04.06.2004 08:51 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------

Bardzo rozsądna i wyważona odpowiedź:

Górny Śląsk
        Autor: Gość: OleK
        Data: 02.06.2004 17:52 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

"jo jestech Polakiem bo jestech Ślązakiem... mom w życi wszystkich co chca sie
        odlaczac jak chcą to niech sie przyłączą do altrajchu. Mój pradziadek walczył w
        powstaniu śląskim o to żeby Śląsk należoł do Polski bo Hanysy to Polacy a nie
        Niymce co nos gorzej wyzyskiwli niż gorole wiec jak widza jak ktos wypisuje
        oberschlesien to mom go życi tu jest Gorny Śląsk a nie rajch jak chcecie do
        rajchu to spadać tam podciepy niemieckie. My Hanysy momy działać a nie ino
        narzekać że gorole to czy tamto. Jesteśmy kulturowo jednym z najbogadszych
        regionów Polski, momy tyż mądrych ludzi tukej i wielko ambicja. Trzeba to
        spożytkować a nie ino pieronić po innych. Jak bedziemy działać to nom nikt nie
        naskoczy i nie trzeba sie odlaczac bo to WSTYD tak godać jak nasi przodkowie o
        ta ziemia walczyli pod polskimi fanami. Jo żech jest dumny z tego że żech jest
        Polakiem."

jo tysz tak mys`la!
      • wegweiser Re: Reprezentacja Śląska 07.06.04, 09:46
        "Rozsądna i wyważona odpowiedź"? Godej synek, kery cie gewichtem w gowa piznou.
    • marcin841 Re: Reprezentacja Śląska 04.06.04, 10:18
      dużo niebieskich w w naszej reprezentacji:)

ja tam bym chciał zobaczyć meczyk Śląsk-Polska na Śląskim, chocby towarzyski
      • reden6 Re: Reprezentacja Śląska 04.06.04, 20:18
        Sam sie wejrzyjcie na stroje...

www.ruchpogon.republika.pl/repr.jpg
        Pozdrowiynia do Wilyma!
        • stefan_ems Re: Reprezentacja Śląska 04.06.04, 20:24
          reden6 napisał:

> Sam sie wejrzyjcie na stroje...
          >
          > www.ruchpogon.republika.pl/repr.jpg
          > Pozdrowiynia do Wilyma!

Jo je dobry we łobronie! (Jak byjście tak kogo do tych t-szetów szukali ;-)
      • laband Re: Reprezentacja Śląska 05.06.04, 12:33
        marcin841 napisał:

> dużo niebieskich w w naszej reprezentacji:)
        >
        > ja tam bym chciał zobaczyć meczyk Śląsk-Polska na Śląskim, chocby towarzyski

kedys take szpile bouy - posznupej a znondziesz
    • Gość: Kloss Re: Reprezentacja Śląska IP: *.zacisze.zgora.pl 05.06.04, 11:59
      Narody niedługo przejdą do historii (na szczęście). W związku z tym mecze
      reprezentacji narodowych powinny zniknąć w najbliższej przyszłości. O wiele
      ciekawsze są mecze Bytomia z Chorzowem czy Opola z Gliwicami niż mecze Polska-
      Niemcy czy Śląsk-Czechy.

• reden6 Re: Reprezentacja Śląska 05.06.04, 12:04
        No ja, i łostanom yno szpile: "Nosz plac na wasz plac!"
        • Gość: katt Re: Reprezentacja Śląska IP: 195.126.232.* 05.06.04, 20:50
          i 3 rogi "elver"
          • wilym Slezsky 07.06.04, 09:35
            www.sfc.cz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka