Dodaj do ulubionych

Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociągu ...

• Gość: GM Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:33
      Ciągle nie moę uwierzyć! Sprawdzałem w kalendarzu - to nie był prima aprilis!
      • Gość: Marek Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: 212.14.48.* 07.06.04, 08:38
        Gosciu powinien dostac premie za przestrzeganie przepisow. A idiote co je
        wymyslil powinni wylac z pracy. Dosyc specjalnych wzgledow dla gwiazd i facetow
        w sukienkach!
    • Gość: emem Im wiecej takich skandali tym lepiej .. IP: 62.29.248.* 07.06.04, 08:37
      Nie ma tego złego...
      Im więcej takich skandali tym bardziej przemówią do naszej świadomości, ze w
      sposobie myślenia jestesmy na poziomie plemienia Tutsich...
      Więc moze byc tylko lepiej...
      • Gość: Stu Re: Im wiecej takich skandali tym lepiej .. IP: 213.17.161.* 07.06.04, 11:03
        Nie obrażaj Tutsich...
    • Gość: dana Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.intergeo.pl / 80.51.253.* 07.06.04, 08:38
      ha,ha Wars wita! Wars wita!
    • Gość: aandin Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.netkomp.net / 80.51.229.* 07.06.04, 08:44
      To jest właśnie piękne w Polsce,non-stop jakieś jaja.Nie ma drugiego takiego
      kraju na śeiecie.Kocham to.He he he.
    • Gość: Cracovia KPINY, WSTYD , ALE TO WINA "NOWEGO USTROJU" IP: *.alan.krakow.pl 07.06.04, 08:45
      Byle przypadkowi ludzie pracują nie tylko na kolei ,ale i w urzędach
      panstwowych ,a pracują bo "szwagier pół świnioka doł"BEZ KOMENTARZA, TAKICH
      KMIECI JEST DUŻO W KRAKOWSKICH URZĘDACH i ...... szkoda słów.
    • Gość: aniaz To tylko mogło stać sie w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:46
      To tylko mogło stać sie w Polsce
      • chudababa Re: To tylko mogło stać sie w Polsce 07.06.04, 14:30
        ..tak masz racje , bo w innym kraju nie osmielilby sie wejsc bez zaplacenia
        biletu..a w polsce wszyscy padaja na kolana przed
        kazda "nibygwiazda"zakompleksiony narod.
    • Gość: batog Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: 217.153.197.* 07.06.04, 08:49
      E tam od razu obciach. Pewnie chciał ukraść pare garóóóów z tego Warsa.
    • Gość: henio Na PKP takie rzeczy nie powinny dziwić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:49
      Na PKP takie rzeczy nie powinny dziwić, taki prymityzm obsługi to normalka
    • Gość: _emigrant_ Re: Lapowka by pomogla IP: *.raibau.rbgat.net / 217.13.181.* 07.06.04, 08:50
      Jezdze tym pociagiem dosc czesto, ale jeszcze nigdy nie musialem pokazywac
      koron. Konduktor 'Warsu' byl nadgorliwy, gdyz nie dostal lapowki, ktora by
      wszystko uproscila.
      Oprocz tego, nie wiem czego sie szkoli pracownikow Warsu. Przypuszczam, ze nie
      obejmuje to przyjaznego stosunku do podroznych zwlaszcza zagranicznych.
      :)))
    • Gość: Ryszard Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:56
      I kto mi powie, że od pierwszego maja jesteśmy w Europie?
      Obowiązują nas przecież socjalistyczne ograniczenia.
      Tak naprawdę to są lata osiemdziesiąte.
      • Gość: monana Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.laczpol.net.pl 07.06.04, 09:12
        Czy w tym Warsie nie słyszeli o takim wynalazku jak karty kredytowe??? Kto dziś
        jeździ z gotówką???
    • Gość: see Garou pociągiem? Przecież do Pragi kawałek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:59
      Mistrzu, samochodem trzeba było. Tu nie Kanada, tu pociągi zyją własnym życiem.
      Strasznie mi przykro, że Cię takie coś spotkało.
      • Gość: olo Re: Garou pociągiem? Przecież do Pragi kawałek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:04
        Info z RMF dla wszystkich, którzy tu chwalili obowiązkowość konduktora. Ten
        złodziej najpierw zażądał opłaty za 8 miejsc zamiast 2. Dopiero kiedy manager
        Garou nie chciał zapłacić zażądał koron czeskich. Uczciwość, po polsku
      • chudababa Re: Garou pociągiem? Przecież do Pragi kawałek. 07.06.04, 14:40
        a jaki z niego "mistrz"?...to po pierwsze , a po drugie ten kto tego niby
        mistrza sprowadzil powinien o bilety zadbac..przeciez to oczywiste.
    • Gość: ulcik Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 09:00
      a taki był szczęśliwy i zachwycony Polską na koncercie kilka godzin
      wcześniej ...
      • grakra8 Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg 07.06.04, 09:09
        Przykro mi ,że tak się dzieje w mojej ojczyźnie. Debile z kupioną maturą
        układają prawo i debile to prawo egzekwują.A swoją drogą Garuu jest
        niekumaty :nawet polskie dziecko by się w mig zorientowało, że trzeba dać temu
        konduktorowi łapówkę i nie psuć sobie miłej podróży.
    • Gość: B Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: 195.94.201.* 07.06.04, 09:01
      Wydaje mi sie, że EURO już nie jest obcą walutą...
      • Gość: marian Pogadanki dla kolejarzy IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:14
        Na PKP jescze nie wiedzą co to jest Euro. Tam zresztą od dawna nic nie wiedzą.
        Może należałoby jakieś pogadanki zafundować kolejarzom? Ogólnie o tym, że
        Polska jest w Unii, że w 89-tym zmienił się ustrój itp.
        • Gość: wladek Re: Pogadanki dla kolejarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:18
          he he he, swietny pomysl :D
    • Gość: wadera wyjscie jest jedno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:03
      zaorac cale PKP i odbudowac na nowo.
    • Gość: Amra Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: 62.233.242.* 07.06.04, 09:04
      A co to on jest Bogiem czy co??? Jakiś zachrypnięty śpiewak...
      Równy bo człowiek i wyleciał jak człowiek...
      BRAWO KONDUKTORZE...!!
      • Gość: olo Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:16
        Pochwalasz złodziejstwo i łapówkarstwo?
        • michalfront A inni mieli te korony, czy nie? 07.06.04, 09:19
          bo z artykułu wynika, że ekipa próbowała odkupić trochę koron od innych
          pasażerów i NIKT NIE MIAŁ
          poza ttm ekipa jadąca z Garou liczyła kilka osób i oni pewnie też nie mieli
          koron, także nie chodzi tylko o jedną osobę
          • Gość: ela Re: A inni mieli te korony, czy nie? IP: 62.233.159.* 07.06.04, 12:16
            Skoro nikt na dworcu, a szczególnie w pociągu, nie miał koron, to jakim cudem
            ten konduktor pozwolił im zająć miejsca w Warsie? Pewnie wykupili po cztery
            miejsca na raz, oswojeni z sytuacją.
            Mengago się nie sprawdził, nie rozeznał lokalnych zwyczajów i pospuł tournee
            swojemu gwiazdorowi.
    • Gość: NiTrO Gce Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.gl.digi.pl 07.06.04, 09:05
      konduktor spox... przepisy...jak cały nasz rząd do du**... a takie afery to
      chyba już normalka :/

Coś takiego może się dziać TYLKO w Polsce...
      Kto się ze mną wyprowadza? :P
      • francoise.b PRZESTANIE roglaszac jak mu 07.06.04, 09:17
        to w Polsce sie podoba..))

jednemu z nielicznych
      • Gość: rad Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.crowley.pl 07.06.04, 09:18
        Wyprowadzać się? Ze swojego domu? Dokąd? Po co? Jeśli mam u siebie bałagan, to
        sprzątam, a nie przenoszę się do hotelu.
        • Gość: krol Re: pewnie zyje jak krol :-) w sredniowieczu IP: 83.238.24.* 07.06.04, 14:28
          jak zas&*()_ caly zamek to przenosili sie do innego
          z czasem wymagania co do higieny wzrosly i nawet krol :-)
          nie mial dostatecznej ilosci zamkow
          aby smrod bytnosci jego dworu od poprzedniej bytnosci wywietrzal
      • r_z Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg 07.06.04, 09:49
        Niepojęte, jak mozna bronić tego ciecia konduktora. Czy to Garou czy nie Garou -
        ŻADEN podrózny nie powinien być tak skandalicznie potraktowany, jeżeli firma
        jest normalna i zależy jej na klientach! To jest klient firmy, która świadczy
        usługi i zarabia pieniądze, a nie ktoś kto został wezwany na policję i
        zapomniał przynieść jakiś dokument! Firma, ktorej zależy na zarobku i wizerunku
        zawsze stara sie iść na rękę klientowi. Przepisy w firmie świadczącej usługi są
        dla człowieka, a nie człowiek dla przepisów. Ci, którzy uważają inaczej mogą
        wystepowac w filmach Barei.
        Ciężki wstyd - a jeśli sie jeszcze potwierdzi za RMF-em, że ten cieć żądał
        pieniędzy za 8 biletów to powinien natychmiast wylecieć dyscyplinarnie. A swoją
        drogą to w pociągu odjeżdzającym z Polski nie mozna płacić złotówkami?? Bo
        chyba z wymianą euro na złotówki nie byłoby kłopotu (chętnie by to zrobiły
        choćby sklepikarki biorące autografy;) ).
        • scoutek Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg 07.06.04, 10:00
          r_z napisał:

> ŻADEN podrózny nie powinien być tak skandalicznie potraktowany, jeżeli firma
          > jest normalna i zależy jej na klientach! To jest klient firmy, która świadczy
          > usługi i zarabia pieniądze, a nie ktoś kto został wezwany na policję i
          > zapomniał przynieść jakiś dokument! Firma, ktorej zależy na zarobku i
          wizerunku zawsze stara sie iść na rękę klientowi.

masz racje oczywiscie... ale jeszcze nigdy nie slyszalam, by PKP zalezalo na
          kliencie, szacunku podroznych, wizerunku i zarobku....
    • Gość: olo komunizm w czystej postaci IP: 213.76.130.* 07.06.04, 09:18
    • Gość: Grek Zorba Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:19
      A kto to jest Garou? Ja też śpiewam, ale przepisy zachowuję. Chcą w euro to
      płacę w euro, chcą w koronach czeskich to płacę w czeskich koronach. I w czym
      tu problem? Znalazł się w Polsce kanadyjski dupek i już czuje się ponad prawem.
      A niby dlaczego? Skład chemiczny jego ciała nie różni się w niczym od składu
      chemicznego mojego ciała. I gówno mnie obchodzi, czy on jest gwiazdorem czy
      nie. Swego czasu gwiazdorem był Stalin i Hitler i Mussolini i Mao Tse Tung i
      Kim Ir Sen i wielu innych. I co?
      • Gość: grarza Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:25
        "Okazało się, że poszło o czeskie korony. - Garou ich nie miał. Konduktor
        Warsu, który wpuszcza pasażerów do wagonów sypialnych, stwierdził, że bez
        czeskiej waluty Garou nie może przekroczyć granicy i wyrzucił go z pociągu"

NIGDZIE NIE JEST POWIEDZIANE, ZE GARU CHCIAL KUPIC BILET!!!
        NIE MOGL WEJSC DO POCIAGU BO NIE MIAL KORON A NIE BILETU!!!
        q...wa O CO CHODZI!!!! TAK SIE PALANT ZACHOWAL JAK PALANT, A TU WSZYSTY SIE
        MADRZA NIE PRZECZYTAWSZY ARTYKULU!!!!
        RATUUUUUUNKUUUUUUUUU!!!!!!
      • chudababa Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg 07.06.04, 14:45
        Gość portalu: Grek Zorba napisał(a):

> A kto to jest Garou? Ja też śpiewam, ale przepisy zachowuję. Chcą w euro to
        > płacę w euro, chcą w koronach czeskich to płacę w czeskich koronach. I w czym
        > tu problem? Znalazł się w Polsce kanadyjski dupek i już czuje się ponad
        prawem.
        >
        > A niby dlaczego? Skład chemiczny jego ciała nie różni się w niczym od składu
        > chemicznego mojego ciała. I gówno mnie obchodzi, czy on jest gwiazdorem czy
        > nie. Swego czasu gwiazdorem był Stalin i Hitler i Mussolini i Mao Tse Tung i
        > Kim Ir Sen i wielu innych. I co?

wreszcie jakas sensowna wypowiedz..brawo
    • Gość: Polka Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 07.06.04, 09:20
      Czy polacy muszą byc zawsze takimi jełopami?kim jest ten kretyński konduktor
      czy mu cos na mózg padło? Skąd żeście wzieli takiego młota? Aż nie chce mi sie
      mysleć jak wyglądamy jako naród jaka jest u nas cywilizacja? Epoka kamienia
      Lupanego byłaby bardziej cywilizowana.Ten konduktor ma byc natychmiast
      zwolniony jeżeli nie potrafi byc dyplomata tylko kretynem.nie można takimi
      jełopami obsadzać etatów w miejscach gdzie są ludzie.
    • Gość: Maciek Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.lido / *.lido-tech.net 07.06.04, 09:23
      Nie mam nic przeciwko Garou. Ale skoro takie sa przepisy, to maja byc one rowne
      dla wszystkich, bez wzgledu na to kim bylby delikwent. Akurat trafilo na Garou -
      trudno. Skoro takie sa przepisy to tak mialo byc. Kanduktor postapil slusznie.
      Jesli ktos to nazywa skandalem, to od razu widac, ze wylazi z niego polska
      natura kombinatora i sposob myslenia "ze sie da zalatwic". Po to sa przepisy,
      zeby je przestrzegac, albo zmieniac na lepsze! I jesli obciach to dla tych co
      wymyslili takie przepisy a nie dla tego konduktora. I tyle. Howgh.
    • rmilik Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg 07.06.04, 09:25
      "...zgodnie z przepisami (..._), w sprzeczności z zasadami ludzkimi". Swietne
      podsumowanie polskiego ustawodawstwa - gratulacje!
    • Gość: ón Wars atakuje IP: *.crowley.pl 07.06.04, 09:26
      Biedny G., nie wiedział, że w PL nie mamy kolei, a jedynie PKP.
      Tak mnie zastanawia tylko, jakim cudem Warsman ma prawo zaglądać
      pasażerom do portfela!?
      • dlugi_22 Re: To trzeba mieć korony ? 07.06.04, 09:29
        Nie wiedziałem, że jak się podróżuje do Czech, to muszę mieć korony. To dziwne.
        Jak jechałem ostatnio do Czech samochodem, to pies z kulawą nogą się o kasę nie
        pytał.
        WIOCHA straszna.
        • dlugi_22 Re: Polska to przedgórze Azji, a nie część UE 07.06.04, 09:32
        • Gość: marian koniuszko Re: To trzeba mieć korony ? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 11:12
          A pamiętacie gospodarza domu - Stanisława Anioła z "Alternatywy 4" ? Teraz
          pracuje w PKP :)
    • Gość: Ablaze BO TO POLSKA WLASNIE! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:30
      POLAK TO JEDNAK POTRAFI!
    • szkodnik1 Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg 07.06.04, 09:33
      .....nie dość że kolej tonie w długach, to jeszcze takie gafy robi.....:/
    • Gość: jj Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: *.wroclaw.mm.pl 07.06.04, 09:34
      SKANDAL, IDIOTYZM, pozostałość po KOMUNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Mika Re: Garu, kanadyjski gwiazdor, wyrzucony z pociąg IP: 193.170.62.* 07.06.04, 09:37
        Niestety nie wszystko mozna zrzucac na komune. Mijaja lata a glupi pozostaja. A
        co najgorsze - glupi jakby sami wschodza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka