Dodaj do ulubionych

Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stanął...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 13:55
A sąsiad pokłócił się z żoną, że samochód rano nie odpalił.
Obserwuj wątek
    • Gość: richie-rich Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stanął... IP: *.play-internet.pl 06.02.12, 14:43
      To na pewno był Passat B5, jedna z tych igiełek z 2003 roku z przebiegiem 100 tysięcy, jeżdżona przez dziadka rocznik '37, absolutny bezwypadek.
      • Gość: lolek Re: Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 15:28
        Ewentualnie jak nie dziadek to kobieta ...niepaląca.
    • Gość: hasdhfhv Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stanął... IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.12, 16:03
      A ten Passat to ile mial lat - 27 czy 38 ?
      • Gość: sonia Re: Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stan IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 16:49
        Ten "pasek", to ten z silnikiem 3,7litra, full nówka, nie śmigano.
        • Gość: ryży Re: Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stan IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 20:06
          zemsta
    • Gość: Włąściel Pandy Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stanął... IP: *.m3-connect.de 06.02.12, 22:13
      Kto dał tej babie PJ. Stała jak pali się auto i się toczy i nic nie zrobiła. Paliło się 10 min i po wszystkim. Całe moje 6 lat pracy poszło z dymem. A passat miał z 25 lat. 1.9 tdi
      • Gość: Karakan Re: Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stan IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 00:33
        Te! Właściciel Pandy, zapodajesz komentarze z niemieckiego dosyć drogiego hotelu, więc nie wciskaj kitu że jesteś właścicielem Pandy. Właściciele Pand nie sypiają w takich hotelach.
    • kolegazzasciany Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stanął... 07.02.12, 09:16
      Jak widzę jeden typ ma dość wielkie pojęcie o użytkownikach fiata pandy. Otóż, żeby rozjaśnić. Nie wszyscy użytkownicy Pandy to biedoki, które nie mają na nic poza chlebem. Dla niektórych samochód to środek lokomocji, nie nakładka na penisa, która wydłuża go o 10 cm. Możesz sobie mówić co Ci się żywnie podoba, ale nic Ci do tego skąd pisze.
      • Gość: Fandzloch Re: Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stan IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 09:54
        Daj spokój, panda to wypierdek motoryzacji dla ludzi którzy nie mają możliwości finansowych na zakup normalnego samochodu. Czyli tzw klasy średniej, np. Mazda 6, Mercedes C, Honda Accord, Audi A4 itd. Nie musisz od razu kupować porsche cayenne.

I nie wydaje mi się żeby "Właściciel Pandy" podróżował Pandą z Zabrza do Niemiec i lokował się w drogim niemieckim hotelu.
    • kolegazzasciany Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stanął... 07.02.12, 16:10
      Wymieniłeś naprawdę dobre samochody. Tylko nieosiągalne dla Ciebie jako nowe i leczysz kompleksy jakimś 10 letnim trupem i pieniąc się tutaj i wymądrzając, że właściciele Pandy to największa biedota. Ale żyj w swoim pięknym świecie, tylko nie spal nikomu auta swoim starym padłem.
      • Gość: Fandzloch Re: Przekręciła kluczyk w stacyjce. Samochód stan IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 23:33
        Spokojnie, zupełnie nie mam się o co "pienić" Nie leczę też żadnych kompleksów. Wszystko u mnie w najlepszym porządku:) A mój świat? Podoba mi się:)

Nie wymieniłem naprawdę dobrych samochodów, to zwykłe bryki klasy średniej. Naprawdę dobrze to one mogą wyglądać na tle Pandy:) Nie wiem dlaczego się złościsz? Panda to wypierdek motoryzacji dla pospólstwa. A jeśli Cię to tak wkurza, to miej pretensje do producenta - Fiata, że stworzył taki badziew samochodopodobny. I do systemu, który stworzył biedaków, którym nie pozwala zarobić na normalny samochód klasy średniej i skazuje na dno motoryzacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka