Dodaj do ulubionych

Czemu nam umarłaś, Magdo

• Gość: KARLINA Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.legnica.vectranet.pl 13.02.12, 22:08
      Czemu nam umarłas Magdo? Twoja smierc nie pójdzie na marne, Zwroci uwagę na wiele matek,ktore krzywdza swoje dzieci, Matki powinny byc badane psychiatrycznie, niestety, Dziecko ufa, begranicznie matce a ona,,zabija jej, Pani dziennikarko, kogo pani broni, co za bzdury opisuje, pewnie nie wychowuje pani dzeici,, Moim zdaniem, nalezy sie matce Madzi, potepienie,oko za oko, zab za zab, bedzie sprawiedliwie Ile to matek , karmi lekami dzieci, dzieci zwracja, w oczach ludzi sa wzorowymi matkami, wiem co pisze, katarzyno, matko Madzi , potepiam i skazuje Ciebie na dozywotnie cierpienie, Ty zabłas dziecko Ty odpowiesz, pani Malgorzato,,uczuc pani nie ma zadnych
      • Gość: JA Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 22:24
        OD SKAZYWANIA JEST SAD I WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI.A PANI WIE ILE JEST MATEK BITYCH PRZEZ DOROSLE JUZ "ANIOLKI",MATEK WYPLAKUJACYCH LZY POD WIEZIENIAMI BO ICH "ANIOLKI" POPELNILY PRZESTEPSTWO,MATEK KTORE MUSZA ODDAWAC RENTY DLA SWOICH ALKOHOLICKICH "ANIOLKOW" BO JAK NIE TO OBRYWAJA,MATEK SKAZANYCH NA ZYCIE W NIEOGRZEWANYCH DOMACH BO ICH "ANIOLEK" SIE OZENIL I SYNOWA NIE CHCE WIDZIEC STAROWINKI(OSTATNIO W TELEWIZJI)wIEC ODCZEPCIE SIE W KONCU BO NIE WIECIE CZY NIE WYCHOWACIE POTWOROW Z TYCH "ANIOLKOW" I CO WAS CZEKA OBRONCZYNIE DZIECI.MASZ ODWAGE NAPISAC ZE TWOJE DZIECKO BEDZIE DOBRZE WYCHOWANE?TO NAPISZ TYLKO WYDRUKUJ TO I SCHOWAJ DO RODZINNEGO ALBUMU ZEBYS SIE PO LATACH NIE WYPARLA JAK BEDZIESZ RYCZEC W CZTERECH SCIANACH,BO WSTYD CI BEDZIE PRZED SASIADAMI.A TERAZ DAJ PRACOWAC WYMIAROWI SPRAWIEDLIWOSCI BO TO ICH ROLA I ZAJMIJ SIE SWOJA RODZINA BO NA PEWNO NIE JEST SWIETA.
        • Gość: bj Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 16.02.12, 00:31

> OD SKAZYWANIA JEST SAD I WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI.

A od stwierdzania zgonu lekarz.
      • Gość: xtt Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:44
        Wyobraź sobie, że teściowa nie daje ci żyć, a mąż jest jakby obok i cię nie wspiera. Ciągle słyszysz krytykę pod swoim adresem. Jesteś na skraju wyczerpania psychicznego. Upada ci dziecko. Z tym całym obciążeniem będziesz w stanie działaś logicznie? Nawet jeśli tak, nie oskarżaj tej dziewczyny, bo nie wiesz co przeżyła wcześniej. Jej "rodzina" próbuje się wybielić przed kamerami. Mam nadzieję, że śledztwo będzie dobrze przeprowadzone i ten wątek zostanie wzięty pod uwagę. Bardzo dobry artykuł. Wiele ludzi myśli podobnie co autorka.
      • Gość: Beata Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.finemedia.pl 13.02.12, 22:50

ta sprawa zwrócił uwagę na to, jakie nienormalne osoby zostają matkami ii że powinno się je zawczasu podwiązać - piszę tu nie o matce Madzi, ale o Tobie, Karlino. Jesteś chora.
      • Gość: 13f Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 01:21
        Karlinko, pora jest zdecydowanie po dobranocce, więc albo powinnaś być dawno w łóżeczku, rączki oczywiście NA kołderce, albo łamiesz zakaz korzystania z internetu w miękkim pokoiku bez klamek...
    • Gość: taki_jeden Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:12
      A kto to rozpętał???
      Jak nie WY - dziennikarze???????
      I dziwicie się, że jesteście porównywanie do hien...?
    • sammler Gazeta przez kilka dni waliła po oczach... 13.02.12, 22:13
      ... artykułami na ten temat na stronie głównej, w dodatku często gęsto w czerwieni. A teraz roni krokodyle łzy... Coraz częściej mam ochotę przestać was w ogóle czytać... Staczacie się po równi pochyłej wprost do poziomu "Faktu".

S.
      • Gość: nie Re: Gazeta przez kilka dni waliła po oczach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:19
        rozumiem tych utyskiwań. Tego kto podal do publicznej wiadomości gdzie spoczywaly zwłoki Madzi powinien być postawiony przed sądem za utrudnianie śledztwa. Nasza policja zasluguje na 1200 miesięcznie.
    • Gość: Opar Absurdu Pomieszana kultura wstydu i winy IP: *.aster.pl 13.02.12, 22:13
      Przy tym przypadku jak na dłoni widać hipokryzję ludowej katolskiej moralności.

Szkoda dziecka, ale najszczersze wyrazy współczucia dla jego matki, która padła ofiarą emocjonalnych sideł zastawionych przez społeczeństwo, a potem medialnej nagonki.

Jesteście lepsi od niej? Jeśli tak, to rzucajcie kamienie.
      • Gość: j. Opar Absurdu IP: *.home.aster.pl 14.02.12, 00:49
        Gość portalu: Opar Absurdu napisał(a):

> Przy tym przypadku jak na dłoni widać hipokryzję ludowej katolskiej moralności.
        Szkoda dziecka, ale najszczersze wyrazy współczucia dla jego matki, która padła ofiarą emocjonalnych sideł zastawionych przez społeczeństwo

Jak na dłoni to widać obsesyjny antykatolicyzm i pretensjonalną głupotę agorowych naganiaczy.
    • Gość: anna Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.173.46.19.tesatnet.pl 13.02.12, 22:14
      Ludzie mają z głowami coś nie tak: laurki, kwiaty, spacery i płacz?! Dorośli ludzie każą swoim dzieciom laurki rysować żeby ułożyć w miejscu znalezienia zwłok niemowlaka nie mającego nic wspólnego z nimi. Do psychiatry trzeba ich posłać... Rozumiem, że sytuacja przykra ale to już jakaś paranoja. Podobnie jak pogrzeb z tłumami...
    • mama_myszkina typowy przykład hipokryzji 13.02.12, 22:15
      Większość z tych świętych pielgrzymujacych do miejsca zbrodni podkręca radio kiedy sąsiad za ścianą bije dziecko albo żonę. Ba, założę się, że sami też nie są święci. No, ale w końcu wydrukowanie laurki i kupienie maskotki pozwala poczuć się moralnie lepszym, a o to przecież chodzi. O własne samopoczucie.
      • Gość: winna Re: typowy przykład hipokryzji IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 23:40
        Jest tak jak mówisz...
        Sama mam sąsiadki, co co niedziela do kościoła i KMB kredą na drzwiach.
        ...
    • Gość: (*) Czemu nam umarłaś, Magdo ... IP: *.c154.petrotel.pl 13.02.12, 22:16
      Załóżmy że mnie upuściłaś, to dlaczego po pomoc nie zadzwoniłaś?
      Byłam twoją córką jedyną, a tyś mnie z gruzu przykryła pierzyną.
      Na pewno wcale mnie nie kochałaś, że mnie w ten sposób potraktowałaś.
      I chociaż byłam jeszcze taka mała, piekło straszne mi zgotowałaś.
      Teraz mnie nie ma, i już nie będzie.
      Wyrzuty sumienia dopadną cię wszędzie.
      Mamusiu – nigdy tak nie powiem do Ciebie.
      Bo anielskim chórem będę śpiewać w niebie…

• Gość: Marcin Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.chello.nl 13.02.12, 22:16
      Pani Małgorzato, dziękuję za artykuł. Tego głosu brakowało.
      • Gość: edi Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.nycmny.fios.verizon.net 15.02.12, 04:04
        A mnie brakuje informacji czego to w terazniejszych czasach ucza na religi w szkolach i przedszkolach za duze spoleczne pieniadze placone klechom .
        Mnie Marcin brakuje tez informacji dlaczego dzieci i mlodziez nie jest przygotowywana do zycia w rodzinie ?
        Dlaczego nie mowi sie o seksie ?,o antykoncepcji ?
        Dlaczego mloda kobieta nie przygotowana do bycia matka musi rodzic dziecko ,ktore jak w tej sytuacji bylo balastem,utrudnieniem w zyciu,przeszkoda .
        KK milczy i slusznie . Wie ,ze do tej tragedi dziecka i jego matki wlasnie on sie przyczynil wchodzac z buciorami do lozek owiec i baranow. Zakazujac nauki o antykoncepcji i ochronie zygoty.
    • Gość: pawel Madziulka to symbol naszych tragedii, klesk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:19
      smutku i cierpienia.

Niewinna malenka istotka.
      Mam nadzieje, ze jest Jej dobrze w Niebie.

[*]
    • Gość: Ja Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.48.145.35.zwmedia.pl 13.02.12, 22:19
      Nic dodać, nic ująć...Totalnie zacofane społeczeństwo, widzące oparcie tylko w o. Rydzyku i TV TRWAM...Po prostu wiocha zabita dziurami przywędrowała do miasta...
    • Gość: acomitam Czemu nam umarłaś, Magdo IP: 78.9.15.* 13.02.12, 22:21
      Idiotyczne media w których pracują idioci dziennikarze, a właściwie padlina człekopodobna w poszukiwaniu sensacyjek wraz z marnym aktorzyną mieniąchym sie dedektywem rozdmuchali sprawę jakich jest wiele w tym kraju a teraz im jeszcze mało i zamiast skończyć z tym tragicznym teatrem dalej szczują.
    • 36m2 Czemu nam umarłaś, Magdo 13.02.12, 22:22
      LUDZIE!

Nie widzicie jednego. Stale piszecie ze PeŁo to PiS tamto naskakując na siebie wzajemnie. Jedni piszą że to PiS (czyli katole, rydzyki,mohery i staruchy) winny tej tragedii, drudzy że to PO ( bogacze, właściciele, żydy, komuchy). A prawda jest taka że politycy przeciwnych partii tylko się cieszą że się kłócimy .. dzięki temu wybory wygrają jedni, za kilka lat drudzy. Prawda jest jedna - nie ważna z jakiej partii oni są oszukują nas i mamią dobrobytem. Wiem jedno - nie ma przyszłości dla tego kraju ze skłóconym narodem oraz takimi "elitami" politycznymi jak w tej chwili.
    • Gość: katolik Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.com-promis.3s.pl 13.02.12, 22:22
      bylem tam raz z ciekawoci nie miejsca bo to nie moja sprawa , nie moje zycie , poszedlem z ciekawosci ludzi ktorzy tam przyszli i co mnie spotkalo , banda moherowych oszolomow wydajcych wyroki , ich jad splywal na bialy snieg zeby nie ubrudzic butow ucieklem zostawiajac tych chorych psychicznie niedoleznych - samych ze swoimi myslami, czy rzuca kamien bo sa bez winy ? chyba nie zbyt duzy byl mroz kamienie zbyt zmrozone ,
      • Gość: zażenowany Tendencyjny bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:40
        Zgadzam się z twierdzeniem że artykuł jest skrajnie tendencyjny ( podobnie jak niektóre wypowiedzi, pisane w zadziwiająco podobnym stylu....).
        Ukazuje wyrodną matkę w roli ofiary ( a jakże ) wszystkich : mediów, teściowej, męża i kogo tam jeszcze.
        Typowe odwrócenie ról : osoba która jest już ( i słusznie ) publicznie napiętnowana za to co zrobiła jest publicznie wybielana, tłumaczona w pokrętny sposób przez redaktorkę, która jej winę próbuje rozłożyć na teściową, męża i innych.
        Brakuje w nim jeszcze oskarżenia pod adresem tego dziecka, że urodziło się w niesprzyjającym zapewne dla matki okresie !!
        Ludzie czujący smutek i żal z powodu śmierci dziecka ( prawdziwej ofiary tej historii o czym redaktorka chyba zapomina ) są w perfidny sposób obśmiewani i wyszydzani.
        Zamiast pochwał że społeczeństwo nie cierpi na znieczulicę redaktorka sączy jad ukazując przejawy empatii w groteskowym świetle, więcej : próbuję oskarżać tych ludzi o utrudnianie wizji lokalnej.

Poziom TVN-u, szkoda więcej się rozpisywać.
        Mam tylko nadzieję że ta pseudo-matka poniesie zasłużoną surową karę.
        • Gość: xtt Re: Tendencyjny bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:47
          Z takim rozumowaniem byłoby jeszcze więcej niesprawiedliwych wyroków. Nie wiesz co się działo w tej rodzinie wcześniej. Nie wiesz co skłoniło matkę do tego czynu. Na pewno był jakiś powód. To, że tłum chce ją zlinczować nie oznacza, że wymaga linczu. Mam nadzieję, że wszystko wyjaśni sprawiedliwy proces.
          • Gość: zażenowany Re: Tendencyjny bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 23:04
            Tia, przecież każda zła sytuacja w rodzinie usprawiedliwi dzieciobójstwo i wielodniowe perfidne okłamywanie opinii publicznej która starała się pomagać jak tylko mogła, tia.

Durniu nic nie usprawiedliwia zabójstw, szczególnie istot nie mogących się bronić np. dzieci.
            Dla każdego normalnego człowieka to zupełnie zrozumiałe.

Ta baba była dojrzała płciowo, zaszła w ciąże, urodziła dziecko i miała obowiązek go wychowywać !!
            Nikt nikomu tu łaski nie robił, dziecko na świat się nie prosiło !!
            To co zrobiła wygląda na przemyślaną robotę, realizowną z żelazną konsekwencją przez wiele dni, z przerwą na pójście do kina bo przecież należało sie tej "pokrzywdzonej", miłej pani Kasi.
            To co zrobiła zasługuje na najwyższe potepienie i nie ma tu miejsca na próbę brania zbrodniarza w obronę.
            Takie działanie powinno byc jak najmocniej piętnowane " pro publico bono " żeby wybić to głowy ewentualnym naśladowczyniom, którym dziecko może przeszkodzić w samorealizacji !!

Rozumiem że redaktorka ma armię "lemingów" które są zatrudnione w kreowaniu opinii publicznej pisząc posty zgodne z tendencyjnymi tezami autorki artykułu.
            • samira33 Re: Tendencyjny bełkot 13.02.12, 23:52
              O, widzę, że jeszcze są osoby, które potrafią rozsądnie myślec, bo jak się czyta ten artykuł i niektóre komentarze, to można mieć watpliwości.

Ciekawe czy ci co tak współczują i rozczulają się nad losem matki, tak samo współczuliby kierowcy, który potrąciłby dziecko, które wbiegło na jezdnię, a potem nieudzieliwszy pomocy, zakopał dziecko w lesie?
            • Gość: bj Re: Tendencyjny bełkot IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 16.02.12, 00:40
              Dokładnie. Masz absolutną rację.
            • sabina2222k Re: Tendencyjny bełkot 17.02.12, 15:27
              Człowieku !!! Na Boga czy Ty się słyszysz
              "....Ta baba zaszła w ciążę,urodziła,miała obowiązek wychować....." a gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla ojca ? nic nie wie ,cichutko sobie w kąciku siedzi i nic nie wie.
              Totalna jakaś bzdura.
        • Gość: Beata Re: Tendencyjny bełkot IP: *.finemedia.pl 13.02.12, 22:52
          a kim ty jesteś, żeby oceniać, czy ona jest słusznie, czy niesłusznie napiętnowana??

ludzie, jesteście walnięci, kim wam się wydaje, że jesteście - bogami?
          • Gość: zażenowany Re: Tendencyjny bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 23:08
            Dla inteligentnych inaczej służę odpowiedzią : dlatego że mówiąc eufemistycznie "przyczyniła" się do śmierci swojego dziecka, przez wiele dni perfidnie okłamywała opinie publiczna a teraz próbuje za to wszystko wymigać się od zasłużonej kary.
            Jakbys zapytała dlaczego zasłużonej to odpowiadam : bo to co zrobiła ( patrz wyżej ) zasługuje na najwyższe społeczne potępienie i surową karę.

Wystarczy ??
            • konto_rower_szyja Inteligentny inaczej 14.02.12, 18:42
              Wystarczy.
              Powiedziałem dziś mojej sąsiadce, że do twarzy jej w tym płaszczu i pięknie się uśmiecha. Kłamałem. To wredne paskudne babsko, ale żeby nie mieć jej za wroga kłamię ją od lat. To kłamstwo gotów jestem powtarzać publicznie. Na pewno zasługuję na najwyższe społeczne potępienie. Tylko nie mogę się nigdzie dogrzebać w KK jaka to surowa kara grozi mi za te wszystkie kłamstwa. Mógłbyś mi pomóc? Wystarczy?
              Otóż kłamstwo być może i zasługuje na najwyższe surowe potępienie. Doskonale wiedzieli to ukrywający Żydów, których Gestapo pytało o ukrywanych. Wydawali ich bez mrugnięcia okiem, bo nie mogli przecież kłamać! Toż to zasługuje na najwyższe społeczne potępienie.
              Wystarczy?
              Za to, że przyczyniła się do śmierci swego dziecka będzie sądzona. Za to, że Cię zawiodła, ufam, nie będzie. Odsyłam do postu "trzydziechy".
              Wystarczy?
              Podpisano: Inteligentny inaczej.
          • Gość: bj Re: Tendencyjny bełkot IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 16.02.12, 00:44
            Gość portalu: Beata napisał(a):

> a kim ty jesteś, żeby oceniać, czy ona jest słusznie, czy niesłusznie napiętnow
            > ana??
            >
            > ludzie, jesteście walnięci, kim wam się wydaje, że jesteście - bogami?

A ty kim jesteś, żeby oceniać ludzi czy są "walnięci" czy nie? Licz się trochę ze słowami. Ktoś cię tu osobiście obraża, że nazywasz tak ludzi?
    • Gość: liwy Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.finbits.net 13.02.12, 22:24
      Madziu, dlaczego umierając nabiłaś wszystkim możliwym gazetom, radiom i telewizjom tak wiele dzikiej kasy?
      Dlaczego ta banda dzikich sk......synów żeruje na śmierci w sumie nieważnego dziecka?
      Madziu, dlaczego tak trudno znaleźć kogoś, kto powyrywa kończyny tym wszystkim żartownisiom-dziennikarzom?
      • Gość: xtt Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 22:50
        Używając takiej agresywnej argumentacji wcale nie jesteś lepszym człowiekiem.
    • Gość: bonpo Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 22:25
      Mimo tylu nieprawości i zła jakie rozgrywa się w tej właśnie chwili na całym Świecie ;ostatnie dni spędzone na pełnej melancholii zadumie nad bolesnym absurdem śmierci tego dziecka .
      Ujadanie nad jej mogiłą nie zmieni faktu .Odpoczywaj w spokoju Kruszynko .
    • lewus42 Czemu nam umarłaś, Magdo 13.02.12, 22:26
      Sprawa poruszyła chyba każdego z nas,ale nigdy nie dowiemy się prawdy.Nie dowiemy się co wydarzyło się tego dnia,gdy dziecko straciło życie..Autorka tekstu porusza,według mnie,poważny temat: jak dziś rodzice wychowują dzieci? Niech każdy kto jest rodzicem odpowie sobie sam na to pytanie.Tylko niech nie szuka usprawiedliwień w tym,że ciężko pracuje i przez to nie ma czasu,że żyje w takim chorym kraju gdzie rządzący dbają o interesy swoje i ludzi ze sobą powiązanych, w państwie które oszczędza na chorych i ubogich obywatelach..Pamiętajmy,rodzice,że dziecko to jest sens naszego życia,nasz obowiązek i przyjemność. I że naszym obowiązkiem jest tak je wychować,żeby w przyszłości mogło zmieniać ten kraj na lepsze!
    • poppers68 Skąd to zdziwienie mediów???? 13.02.12, 22:27
      Tłukły nam dramat tej rodziny z uporem maniakalnym porównywalnym z 10 miesięcznym evergreenem smoleńskim.
      Niestety, nic nowego nie spadło od czasu 10 kwietnia 2010 zatem dziennikarze eksploatując dany temat na zasadzie wiejskiego bazarku (pt. handluj tym co inni -broń Boże czymś innym) idą jak te dziczki tylko z jednym jedynym wariantem tematycznym.
      No bo szukanie nowych wymaga już pewnych dodatkowych umiejętności,prawda?
      • Gość: Pata Re: Skąd to zdziwienie mediów???? IP: *.skynet.net.pl 13.02.12, 23:40
        też mam wrażenie, że robią z tego smoleńsk. chyba już czas zostawić tę biedną rodzinę w spokoju? matka upuściła dziecko, dziecko umarło, nie było skatowane, posiniaczone, nie miało połamanych kości, nie przypalała go papierochami - a takich historii w tym "katolickim" kraju jest pełno, tylko nikt nie robi wokół tego takiego szumu. dajcie już jej spokój, przecież dziecko, póki żyło, było zadbane i krzywda mu się nie działa. i tak tej dziewczynie jest cholernie ciężko.
    • kowal23_2004 Czemu nam umarłaś, Magdo 13.02.12, 22:28
      To są chorzy ludzie, nie można się z nich śmiać i potępiać. Trzeba im pomóc.
      Im bardziej potrzebna pomoc psychologa jak rodzinie zmarłej dziewczynki (pomijając matkę i ojca). Trzeba mieć jakieś kompleksy na tle wychowywania własnych dzieci jeśli bierze się na takie wycieczki swoje ukochane dzieci.
      Jak można brać swoje dzieci w takie miejsce? W miejsce gdzie zmarło dziecko ? To pielgrzymka dla dzieci? Plac zabaw? Może piaskownica? Pojebani ludzie jednym słowem.
      Biorą dziecko na taki spacer by lepiej sie poczuć że są lepszymi rodzicami nie myśląc w tym momencie że biorąc to dziecko w to miejsce wyrządzają im krzywdę.
      Tak więc dla mnie to tylko potwierdzenie że nie są sami dobrymi rodzicami i są świadomi tego ale upatrzyli sobie to miejsce by się z winy oczyścić i samemu poczuć się lepiej kosztem własnego dziecka.
      POPIERNICZENI PODLUDZIE
    • Gość: fan oszołomstwa a mnie najbardziej dziwi... IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 22:29
      ...brak do tej pory 'krzyża'.
    • Gość: twojaPacha Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 22:29
      Tak droga Pani Magdo - daje im prawo. Zawsze dawało - tak to działa.
    • bmc3i A Pani ktos dal prawo potępiać, autorko? 13.02.12, 22:31
      Wyrzuca Pani ludziom potępianie, ze uzurpowali sobie prawo do potępienia, a kto dal Pani prawo do potępienia tych ludzi?
      • Gość: Madzia Re: A Pani ktos dal prawo potępiać, autorko? IP: 145.253.127.* 14.02.12, 23:22
        bo głupote trzeba napietnować nawet jesłi robi to wyborcza:)
    • xelene Re: Czemu nam umarłaś, Magdo 13.02.12, 22:32
      skaw Wyborcza bierze takich dziennikarzy??????
      To chyba po znajomosci bo przecież niemozliwe zeby ktos normalny zatrudnil kogo s takiego
    • Gość: kor Re: Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.108.37.212.dynamic.varnamo.net 13.02.12, 22:32
      W dupie mamy wasze wizje lokalne. Wytlumaczcie jak dziecko moglo rzekomo wyslizgnac sie z kocyka i upasc na posadzke. Niech matka pokaze jak je trzymala, gdzie i w jakim momencie to sie stalo. Po co wlasciwie lazic w miejsce, gdzie ukryla juz martwe dziecko.
    • Gość: zdrowaNAumysle Czemu nam umarłaś, Magdo IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.12, 22:34
      To jakas makabra,
      pogonic to towarzystwo wspolnej adoracji i koniec przedstawienia.
      Wszedzie teren publiczny a nie prywatny...
      i zegnaj gienia,
      niech ten cyrk zabieraja ze soba do domu...))

Na Facebooku tez stawiano pominiki ,a ze chetnych,czytaj przyglupich nie brakuje,coz....
      durnota kwitnie...))
    • trzydziecha Re: 13.02.12, 22:39

‎" ....Mylisz się całkowicie, drogi Watsonie - powiedział mój przyjaciel odkładając poranną gazetę - londyńska tłuszcza nawołuje do linczu Maggie Stone nie dlatego, że dziecko wyśliznęło jej się w kąpieli i utonęło. Takich przypadków jest w tym mieście kilkadziesiąt każdego roku. Również nie dlatego, że nie wezwano do nieszczęsnego chłopca medyka. Nie dlatego nawet, że panna Stone przez dwa tygodnie wodziła za nos całą londyńską policję, prasę i byłego agenta Pinkertona. Żądają dla niej szubienicy, bo każdy, kto był świadkiem tego spektaklu, miał nadzieję na sensacyjne zakończenie, jakie spotkać można w ociekających krwią broszurach sprzedawanych po 6 pensów. Publiczność poczuła się oszukana, bo był to zwykły wypadek, który zdarzyć się mógł każdej niańce. A takiego rozczarowania żadna publiczność nie wybacza. "© A. Conan Doyle
      • berta-death Re: 14.02.12, 00:33
        Naprawdę to jest fragment jakiegoś opowiadania Conana Doyle'a?
        • qulqa Re: 14.02.12, 01:12
          Czytać, czytać.
          I myśleć.
          • berta-death Re: 14.02.12, 01:56
            No co, wszystko na tym świecie jest możliwe. Jakby mi ktoś miesiąc temu powiedział, że coś w rodzaju Truman Show wydarzy się naprawdę, to pomyślałabym, że zaczyna mu się mieszać fikcja z rzeczywistością. A tu miesiąc jeszcze dobrze nie minął jak jesteśmy świadkami Madzia Show.
      • konto_rower_szyja Re: 14.02.12, 14:01
        Zachciało się idiotkom czytać i myśleć. Do garów! Do pieluch!
        I Ty, i mama_myszkina - obie pewnie jesteście wciskane w role matek - Polek od kupek i kolek.
        A rzeczywistość formują herosi pokroju "detektywa".
        Wolałbym się znaleźć w świecie urządzonym przez Was.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka