Dodaj do ulubionych

Okradli przechodnia i poszli na hamburgery

IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 18:59
inteligencja slunzokow przeraza
Obserwuj wątek
    • Gość: ksenofob Re: Okradli przechodnia i poszli na hamburgery IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 19:11
      Gorole na Madagaskar!
    • Gość: ślonzok Okradli przechodnia i poszli na hamburgery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 20:05
      Policja powinna mieć bazę danych takich typów "dobrze znanych policji" która byłaby przeznaczona dla osób czujących się na siłach żeby samemu wymierzyć sprawiedliwość. Idziesz na komisariat mówisz jak jest, ale nie chcesz donosić. Ja tylko chcę przejrzeć bazę danych. O to oni. Biorę kolegów, a że koledzy trenują kickboxing i biorą udział w mniejszych imprezach mma, to po prostu na własną rękę bym im poszukał. Co mi przyjdzie, że kolesie dostaną zawiasy, 30 zł to nie fortuna, ale gdybym takie szmaty mógł skatować w jakiejś bramie, połamać ręce najlepiej, żeby już nie kradli. Satysfakcja gwarantowana. Szczególnie, że kiedyś zdarzyło mi się być w takiej sytuacji ;)
      • Gość: ROZ-bawiony Re: Okradli przechodnia i poszli na hamburgery IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 21:50
        zacznij od tego gorola z ksywką < obcy>.
    • Gość: Bebok Re: Kosmetyki? IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 12:26
      No jasne że pedały. Prawdziwy, heteroseksualny polski mężczyzna pachnie potem, koniem i tytoniem. Żadne tam dezodoranty i inne wody kolońskie mu niepotrzebne - wystarczy umyć się raz na tydzień (włosy raz na dwa), jamę ustną przepłukać wódką i jest git. A mimo to Polki masowo romansują z obcokrajowcami, dziwki jedne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka