Dodaj do ulubionych

Kilka tysięcy osób śpiewało z manu chao [zdjęcia]

IP: *.welnowiec.net 14.05.12, 00:07
rewelacyjny koncert...
Obserwuj wątek
    • Gość: maras Re: Kilka tysięcy osób śpiewało z manu chao [zdję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 00:24
      nic wiecej nic mnie... mi troche brakowalo trabki na scenie, zwlaszcza w mala vida pod koniec, ale i tak rewelacja i z niecierpliwoscia czekam na kolejny :)
    • polsz koncert niezły ale 14.05.12, 07:48
      pózniej przegięli. Jak o 23.30 zaczęli nap...lć sztucznymi ogniami to na połowie osiedla włączały się alarmy samochodowe.
      W wielu mieszkaniach obudziły się dzieci. A rano trzeba do pracy i szkoły.
      Już w zeszłym roku była podobna sytuacja i wtedy obiecano, że żadnych więcej pokazów fajerwerków o tej porze z niedzieli na poniedziałek. I co? Jak z każdej obietnicy PO gó... wyszło.
      • Gość: Olga Re: nocne granie w WPKiW IP: *.1000lecie.pl 14.05.12, 09:09
        i znów za nic ma się mieszkańców, a okazuje się obiecanki władz parku po raz kolejny są niewiele warte
        • Gość: fds Re: nocne granie w WPKiW IP: *.eurosytem.com.pl 14.05.12, 09:28
          Sorry, ale mieszkasz w mieście. Miasto ma to do siebie,że żyje.
          • Gość: kogizp Re: nocne granie w WPKiW IP: *.1000lecie.pl 14.05.12, 12:20
            Popieram, moze czas najwyzszy wyjsc z domow i zaczerpnac troche kultury, wyspac sie mozna po smierci :) Manu dzieki za niesamowity koncert :)
          • Gość: irka Re: nocne granie w WPKiW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 21:39
            bez przesady mieszkam blisko koncertu i przy zamknietych oknach byla cisza, otwierajac faktycznie bylo cos slychac, ale tez nie glosniej niz z kazdej ruchliwej ulicy - z okna widzialam, ze scena ustawiona w strone stawu, wiec spoko... a koncerty musza sie gdzies odbywac... nie moj klimat, ale ciesze sie, ze imprezy sa u nas, a nie tylko w warszawie
            • polsz Re: nocne granie w WPKiW 17.05.12, 09:05
              koncertu nie było zbyt słychać ale pokaz fajerwerków owszem i o tym mowa
      • Gość: Krystyna z Osiedla Re: koncert niezły ale IP: *.c194.msk.pl 14.05.12, 09:14
        Hmm, a jak tak się zastanawiam co na te wybuchy zwierzęta z naszego ZOO ???
        • Gość: jarosz Re: koncert niezły ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 21:40
          albo ci z samolotu, bo w siodmej sekundzie bylo slychac strzaly z pistoletu...
      • Gość: john Re: koncert niezły ale IP: *.via.zamek.net.pl 14.05.12, 09:38
        No tak raz się nie wyspałeś, 20.000 osób świetnie się bawiło a tu hehe....jeszcze się taki nie urodził...
        • polsz Re: koncert niezły ale 14.05.12, 10:31
          20 tys ludzi się bawiło a 30 tys mieszkańców osiedla zostało dla ich zabawy obudzonych. W tym maleńkie dzieci....
          • Gość: marek Re: koncert niezły ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 21:41
            bez jaj :P mieszkam na tauzenie, blisko miejsca imprezy i koncertu nie slyszalem, slyszalem fajerwerki, ale jakbym spal, to pewnie by mnie nie obudzily, widac niektorym zal d*py sciska :)
            • polsz Re: koncert niezły ale 17.05.12, 09:07
              żal czego? Sam mieszkam na Tauzenie, bybłem na kocercie i nie o nnim mówię tylko o debilnym pokazie fajerwerków
        • dzikuska_sk Re: koncert niezły ale 14.05.12, 11:42
          20tysięcy??
          Ciekawe kto to policzył.
          Byłam na tym koncercie, ale z racji pory i dnia tygodnia nie do końca.
          Też mi się wydaje, że organizowanie koncertów plenerowych o 21 w niedzielę to dziwny pomysł, tak samo jak puszczanie sztucznych ogni o 22.30...
          • polsz Re: koncert niezły ale 17.05.12, 09:08
            fajerwerkami zaczęli nap..ć o 23.18...
      • Gość: OMG Re: koncert niezły ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 12:23
        a w wierzowcach ludzie na balkonie fajerwerki oglądali... to w końcu są takie straszne a jednak oglądają
      • Gość: z Re: koncert niezły ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 22:41
        Do pracy? Polsz, ty chyba nie pracujesz, skoro wszystko na tym forum komentujesz i na wszystko narzekasz?
        • polsz Re: koncert niezły ale 17.05.12, 09:09
          nie wiem czy wszystkich, na wszystkich nie mam czasu.
          Ale może Twój mały rozumek nie ogarnia, że można pracować i mieć czas na inne zajęcia
    • mirafas Kilka tysięcy osób śpiewało z manu chao [zdjęcia] 14.05.12, 09:08
      super koncert :D
    • Gość: jac Kilka tysięcy osób śpiewało z Manu Chao [] IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 09:24
      Super koncert!!! Nie oszczędzali się !!! Spotkalem ludzi którzy specjalnie z Trójmiasta przyjechali na koncert...
    • Gość: jarock Kilka tysięcy osób śpiewało z manu chao [zdjęcia] IP: 194.9.52.* 14.05.12, 09:58
      Koncert byl doskonały, energetyczny, pozytywny!
    • Gość: kris Kilka tysięcy osób śpiewało z manu chao [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 12:36
      Me gustas Katowice!!))
    • Gość: gosc Re: Kilka tysięcy osób śpiewało z manu chao [zdję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 22:42
      Katowice wielki szacun!!! Opłacało się jechać ponad 450 km na ten koncert. Dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka