janusz2_ 28.02.03, 14:13 Bush będzie wyrywał serca pokonanym Irakijczykom i zjadał je na surowo. Czytając przbogatą antybuszowską twórczość na forum, zauważyłem, że brakuje jakiegoś "mocnego" akcentu, trafiającego do fanów www.lewica.pl. Bezinteresownie więc podpowiadam )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Nie sądzę. 28.02.03, 17:06 Wziąwszy pod uwagę fakt, że (jako farmer z tradycjami) na mięsie też zarabia, to każde inne mięso stanowi dla niego konkurencję. Myślę, że on będzie się raczej starał wyeliminować Irakijczyków przy pomocy bombek (również własnej produkcji), niż przetwarzać na artykuły spożywcze dla swego narodu. Oczywiście wyłacznie dlatego, że tak mu się bardziej opłaca. Jak by sobie wyliczył, że na jedzeniu swoich ofiar może zarbić, to ja osobiście nie wątpię, ze i tej szansy by nie zmarnował. A wtedy sam zjadał byś serca pokonanych Irakijczyków, Januszu2_. Choć nie wątpię, iż myślał byś wtedy, że to najlepszej jakości amerykańska wołowinka... Prosto spod noża twego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNORANT Myślałem, że to jakiś lewus-pacyfkarz-ćpun? Brawo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.03, 17:17 janusz2_ napisał: > Bush będzie wyrywał serca pokonanym Irakijczykom i zjadał je na surowo. > > Czytając przbogatą antybuszowską twórczość na forum, zauważyłem, że brakuje > jakiegoś "mocnego" akcentu, trafiającego do fanów www.lewica.pl. > Bezinteresownie więc podpowiadam )) Odpowiedz Link Zgłoś