Dodaj do ulubionych

Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu...

• lowca_lemmingow PO-ku...eniec a dobrze gada!! 10.02.13, 16:12
      Szok!!
      Wszędzie zdarzaja sie poczciwi ludzie jak widać.
      Można było takich spotkać wśród nazistów, bywaja poczciwi Żydzi i jak widać nawet PełOwcy!
    • marzyciel45 Poszedłbym na parapetówkę ... 10.02.13, 16:12
      Ciekawe, że poseł zapomniał że ten znajomy po śmierci drugiego (tego na którego zarejestrowane jest mieszkanie) będzie się musiał zadowolić korytarzem do mieszkania, bo samo mieszkanie zaanektuje tzw. bliska rodzina denata, mimo że przez lata nie odzywała się do geja lub lesbijki. Ale to już posła nie interesuje!
    • butlun Bo cos takiego nie istnieje 10.02.13, 16:15
      Nie mozna chcieć czegoś, co nie występuje. Małżeństwo jest związkiem mężczyzny i kobiety. To jest tak samo jak z ciepłym śniegiem. Można sobie tworzyć różne erzace, ale śnieg to nie będzie. Co to w ogóle jest za temat - to już do wkłądania penisa w odbyt potrzebny jest jakis dokument? Wszak nie jest to w ogóle karalne. Niech sobie każdy wkłada co tam chce i gdzie chce, ale małżeństwo to małżeństwo. Przecież nie każdy związek mężczyzny i kobiety może byc usankcjonowany małżeństwem. A co dopiero relacje wzajemnie masturbacyjne osobników tej samej płci.
      Brawo panie posle. Tak trzymać. Jednak nie dało się was całkiem ogłupić.
    • peloxxx Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:15
      Dlaczego tej POjebanej gnidy nikt nie traktuje tak samo jak posel Pawlowicz,przeciez tez nie chce pedalskich zwiazkow.
    • tergukjbvcfsyrt8y9joikl Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:18
      Niech mi ktoś wyjaśni, jaka jest różnica między związkiem partnerskim, który miał być wprowadzony dzięki tej ustawie, a małżeństwem.

Oczywiście oprócz tego, że to pierwsze mogą zawierać osoby tej samej płci i że związek partnerski łatwiej rozwiązać niż małżeństwo.
      • Gość: jacek226315 Re: Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 16:30
        a czego gwarancja jest paierek? W rodzinie mialem pare ktora zyla na kocia lape 23lata,kiedy sie pobrali po siedmiu miesiacach sie rozwiedli
    • enem54 Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:20
      rozpyskowały się pedały
    • grali1 Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:21
      Takie stanowisko jak poseł Głogowski ma 80-90% Polaków, tylko nie każdy ma odwagę to publicznie głosić. Normalny człowiek nie idzie jak otumaniony baran za lewackimi zachodnio europejskimi modami, tylko dba o utrzymanie w powadze przestrzeganie konstytucji, dobrych obyczajów i szeroko rozumianej normalności .
      Ciekaw jestem jaki interes ma Gazeta Wyborcza propagowania anomalii, dziwactw i popierania odmieńców?! Przecież w starym testamencie, którego wyznawcami są w przewadze prowadzący i redagujący tą gazetę, również małżeństwo jest podstawą społeczeństw i narodów, a wszelkie zboczenia są grzechem! więc o co im chodzi?!
    • frup33 Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:25
      Ma rację ! Adopcja dzieci nigdy ! A później co związki kazirodcze?Nieeeeeee!!!!!!!!!

• basia8.93 Pan NIE żartuje 10.02.13, 16:28
      "Można to inaczej uregulować, np. partner mógłby złożyć w szpitalu oświadczenie, że jest w stałym pożyciu z pacjentką, a lekarze powinni to respektować."
      wypełniając kartę pacjenta ZAWSZE wpisuje się dane kontaktowe osoby, którą życzymy sobie powiadamiać o stanie zdrowia. W przypadku wypadków, osób nieprzytomnych problem można rozwiązać poprzez przypisanie ICE do numeru telefonu. Nawet nie trzeba się tłumaczyć ze stosunku pokrewieństwa, powinowactwa, czy wspólnego zamieszkiwania, bo o to nikt nie pyta.

• kingstonny Latent Fagot 10.02.13, 16:30
      Patrzac na ta buzie ja widze wypisz, wymaluj kogos schowanego gleboko w szafie, czyli tzw. "latent fagot".
    • buraczak Szczupak przemówił 10.02.13, 16:31
      j.w.
    • slmako glogowski z ktorej choinki wielkanocnej... 10.02.13, 16:31
      zes sie urwal ?? Chyba cie robili w stanie wojennym bo nie dorobili do konca. reklamuj bo felerek miedzy uszkami zostal. paskudnie
    • zielonysztandar Re: Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: 10.02.13, 16:38
      belizarius1 - Poziom twojej wypowiedzi mizerny. Generalnie nowoczesna mniejszość którą reprezentujesz wyraża się nieco lepiej. Wyjedz lepiej do nowoczesnych krajów!!
    • ludpracujacy Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:39
      "cudownie mięsiste wargi, idealnie układające się na penisie, w czasie obciągania mojego penisa "
      Philip Roth - pisarz amerykański
    • serwolatka5 Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:44
      też nie chcę katolickich śmieci w Polsce ale się z tym nie obnoszę
    • maja.net Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:46
      Wreszcie ktoś mówi z sensem.Brawo panie Głogowski!! Rodzina to rodzina (to kobieta, mężczyzna, dzieci) a nie jakichś dwóch chłopaczków czy dwie laseczki bawiące się w rodzinę i żądające jeszcze przywilejów.

Proponuję w ogóle teraz homoseksualizm i inne dewiacje uznać za normę a wszystkich hetero do leczenia!!
      • rozumkrytyczny Re: Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: 10.02.13, 18:34
        A ty jak się bawisz w rodzinę, może opowiesz? Jak słyszysz homo to móżdżek od razu podpowiada: laseczki, chłopaczki tak? Twój konformizm poraża. Ty, a może twój brak zaangażowania w niezależne myślenie to jest dewiacja?
    • swietypentagram pozwolicie aby 2 facetów adoptowało wasze dzieci?? 10.02.13, 16:49
      i paradowało z gromadką 10 niemowlaków w wózeczkach po ulicy, jeszcze za wasze pieniądze??????????????????????????????????????
      • marac Re: pozwolicie aby 2 facetów adoptowało wasze dzi 11.02.13, 11:01
        swietypentagram napisał:

> i paradowało z gromadką 10 niemowlaków w wózeczkach po ulicy, jeszcze za wasze
        > pieniądze??????????????????????????????????????

Gdyby coś mi się stało, to zdecydowanie bym wolał, żeby moją córkę adoptowali Elton John z mężem niż Głogowski z żoną.
    • mindek1968 Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:51
      To niech sobie nie chce. Wystarczy, że zapiszę spadek na osobę z którą żyję w tzw. związku partnerskim - małżeństwo heteroseksualne to nie związek partnerski? No może w wypadku pana posła nie. Ale taki pajacyk musi parę głupot pierdyknąć żeby go ktoś zauważył. Dziwactwem jest za to, że to cuś potrafi mówić, i że taki faszysta wypowiada się na temat demokracji. A tak apropos to przez polskie przepisy musieliśmy po pięciu latach razem wziąć ślub bo nic nie można było w urzędach załatwić bo "to nie pana żona". Nieważne, że żyjemy razem, prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe. Nie. Musi być papierek. Wypchajcie się z taką demokracją.
    • Gość: sqro Re: Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.13, 16:52
      Drogie oszołomy czczące plemienny parafialny fundamentalizm tu macie głos katolika, zamiast zionącego tzw "miłością bliźniego" katola
    • Gość: ccc to od razu widać IP: *.173.32.245.tesatnet.pl 10.02.13, 16:53
      że ten ktoś jest gejem, a takie reakcje to typowe dla tych którzy wypierają z siebie homoseksualizm
    • paplikp Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 16:54
      popieram mądrze opowiada bez fobii itp
    • w_bulu_i_nadzieji_2 Re: Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: 10.02.13, 16:59

nazistą to jesteś ty. Poseł dobrze mowi, aty gimbusie odrabiaj lekcje lepiej

belizarius1 napisał:

> Co człowiek o takich zacofanych poglądach robi w PO? Spadaj gościu do PiS albo
      > SP. Niedobrze mi się robi, jak czytam twoje wypowiedzi. Dopóki jesteś w PO nie
      > liczcie na mój głos. Już wolę na komuchów zagłosować (Palikot to kabareciarz, w
      > ięc nie wchodzi w rachubę) niż ryzykować, że mój głos zapewni miejsce jakiemuś
      > osobnikowi o nazistowskich poglądach.
    • novina1 Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: Pu... 10.02.13, 17:02
      I p. Poseł ma rację, niestety. Niedobrze się robi od tej poprawności politycznej. Geje zmieniają partnerów jak rękawiczki i sądy nie nadążą z rozwodami...a następny krok to adopcja dzieci.Sam byłem kiedyś sierotą i w głowie się nie mieści, że 2 panów,którzy czerpią przyjemność z wkładania sobie członka w odbyt, mogło by mnie adoptować....
      • Gość: kapłan_ateista Re: Jeden z nielicznych odważnych posłó PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 17:45
        Takich będę popierał.
    • 2marcus Brawo, jeden z niewielu normalnych posłów w PO 10.02.13, 17:15
      Pozostali posłowie powinni wziąć przykład z tego młodego posła i przestać popierać lewackie pomysły. Czy Platforma chce cofnąć nasze społeczeństwo do czasów pogańskich? Jeżeli PO będzie lansować dalej te chore pomysły jak parytety, związki homosiów to ich elektorat skurczy się do kilku procent. Partii centro prawicowej nie przystoi propagowanie skrajnie lewackich propozycji. Panowie i Panie z Platformy, w prawo zwrot!!!
    • mrarm Re: Poseł PO nie chce małżeństw homoseksualnych: 10.02.13, 17:15
      Czy pan poseł adoptował już jakiś dziecko? Może niech się przymknie, bo dzieci z domu dziecka zdecydowanie wolałyby mieszkać z 2 przybranymi rodzicami tej samej płci, niż w domu dziecka. Zapewne duża większość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka