Dodaj do ulubionych

Forum Katowice to..

18.03.13, 15:31
Głównie ogłoszenia "parafialne?
Chyba jest to najgorsze forum na Gazecie,
czyżby nie miało Admina?
Najważniejszym wątkiem na forum jest "dowcip na dziś"
jakby w Katowicach nic się nie działo.
Admin śpi snem zimowym,chyba czas na obudzenie?
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Forum Katowice to.. 21.03.13, 19:53
      Zamiast marudzić, napisz o czymś ciekawym, admin jest od wycinania, a nie od pisania.
      • harc-mistrz Re: Forum Katowice to.. 22.03.13, 10:27
        Rena-to49, od dawna usiłuję z tym... zjawiskiem drastycznego obniżania PO'ziomu Forum Katowice w GW... w a l c z y ć .
        Przecież tyle może być tutaj zamieszczanych rozmaitych ciekawych tematów do dyskusji, dotyczących miasta Katowice i jego mieszkańców (jak to było niegdyś), ale zastosowano niszczącą TO OTWARTE FORUM "metodę" l o g o w a n i a .
        I skutki tego są zaraz widoczne: FK kona... (od PO'nad roku).
        A treści oraz poziom OPINII i KOMENTARZY wyznaczają dziennikarze GW (bez konieczności logowania się))),

Niech moderatorzy forum wycinają to, co jest głupie, banalne i nie na temat, albo narusza tę tzw. n'etykietę - lecz niech nie dopuszczają do takiego stanu FK jaki on obecnie jest. (!!!)

Tu zamieszczam, w postaci linku ..."przykład" tematu i dyskusji na OTWARTYM FORUM:
        www.eioba.pl/a/3g38/protest-oburzonego
        (HKP)
        ...
        CZUWAJ!!!
      • rena-ta49 Re: Forum Katowice to.. 25.03.13, 14:52
        bartoszcze napisał:

> Zamiast marudzić, napisz o czymś ciekawym, admin jest od wycinania, a nie od pi
        > sania.
        >

To mnie zaskakujesz????
        Na innych forach admin również dyskutuje ,nie ogranicza się do wycinania.
        Jeśli tak swoją "rolę"widzisz ,to nie dziwie się że forum jest słupem ogłoszeniowym.
        Pozdrawiam.
        • bartoszcze Re: Forum Katowice to.. 25.03.13, 20:46
          Nie jestem adminem od 2006 roku, ale też nigdy nie zajmowałem się inicjowaniem dyskusji dla samego inicjowania. I nie taka jest rola admina publicznego forum.
          I forum hulało w najlepsze mimo to.
    • qwe33 Re: Forum Katowice to.. 27.03.13, 01:38
      rena-ta49 napisała:

[...]

To może odwiedź Forum Wałbrzych...
      • harc-mistrz Re: Forum Katowice to.. 09.06.13, 10:41
        Znalazłem dzisiaj w GW niesamowicie ciekawy artykuł-wywiad z Kazikiem Staszewskim z zespołu muzycznego "KULT" na temat ku...ltury tzw. środków internetowego medialnego przekazu (interaktywnego, ma się rozumieć).

Oto fragment tego wywiadu:
        Z internautami już pan się pogodził?

- Nie było za bardzo z kim się godzić. Z tą ogromną ilością negatywnych opinii na swój temat spotkałem się w sieci, a jednocześnie, słowo honoru, nigdy w życiu nikt mi w oczy takich rzeczy nie powiedział. Anonimowość - i prawie pełna wolność wypowiedzi - nie jest może niebezpieczna, bo to nie są prawdziwe relacje międzyludzkie, ale sprawia, że odhumanizowujesz swojego interlokutora.

Poza tym przeraża mnie w tym wszystkim jeszcze coś: chcąc uczestniczyć w życiu społecznym współczesnego świata, szeroko pojętym systemie, musisz mieć ten internet, telefon komórkowy, karty kredytowe, jakieś chipy - przecież to jest gigantyczne pole do inwigiliacji. Kiedyś, żeby dzielnicowy mógł cię namierzyć, musiał się przejść, popytać, a teraz wystarczy, jak wbije pesel i może mieć praktycznie wszystkie informacje o tobie. Stajemy przed małą optymistyczną alternatywą - albo uczestniczysz w systemie i otrzymujesz od niego wszystkie wygody, ale godzisz się na totalną inwigilację, albo uciekasz do lasu, wyłączasz się, ale żyjesz jak w epoce kamienia łupanego.

No dobra - rządzi nami jakiś układ?

[itd... - poszukajcie na dzisiejszej str. głównej GW]
        (HKP)
        ...
        CZY TAKA JEST TEŻ "PRZYCZYNA", ŻE TO FORUM KATOWICKIE... ZDYCHA???
        kultura.gazeta.pl/kultura/1,114548,14035557,Kazik_Staszewski__Miejsce_prywatnego_zdjecia_jest.html
        • harc-mistrz Gazeto Wyborcza w Katowicach, OBUDŹ SIĘ...!!! 12.06.13, 03:53
          forum.gazeta.pl/forum/w,760,145085592,,_Mieszkanie_z_widokiem_na_Sosnowiec_Biore_C_.html?v=2
          (HKP)
          ...
          FK DALEJ UMIERA...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka