marszalek1980 26.03.13, 13:46 rozumiem, że SSC pytała o pochodzenie etniczne, skoro gazeta jest tak pewna, że chodzi dokładnie o wydatki Ślązaków?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czornefuzekle Śląskie to nie Śląsk 26.03.13, 13:55 Czy ten artykuł zredagował jakiś nieuk z Warszawy, który nie odróżnia Śląska od województwa śląskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be oni już się sami gubią w swojej manipulacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 14:11 .... tez mibadania też mi market, znów nachalna reklama SCC.. akurat tam włąśnei nic nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
donek_corleonek Phi. 26.03.13, 15:32 Wielkie mi halo- przedłużony weekend i tyle. Niektórzy (jak te kury) poświęcą jaja . Zresztą połowa Polaków (katolików) nie wie o co kaman w tych świętach i kojarzą je gó...e z większymi zakupami i żarciem bez umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
potulnyqumotr Ile wydamy na Wielkanoc? Często nie więcej niż ... 26.03.13, 16:51 Dajcie spokój! Ludzie tyle nie wypiją! Odpowiedz Link Zgłoś
komentarzowicz Ile wydamy na Wielkanoc? Często nie więcej niż ... 26.03.13, 17:53 Na razie wydałem 8 złotych na podstawkę pod jajko w kształcie królika, jeszcze jakiś film na dvd i będę gotowy na święta! Odpowiedz Link Zgłoś