hannoverring 25.04.13, 07:07 Chłopie - jest popyt, jest podaż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiolo co to jest bistro??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.13, 07:42 nie od dzis wiadomo, ze pijanym motłochem rzadzi sie skuteczniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: co to jest bistro??? 25.04.13, 08:01 zgodnie ze wszelkimi danymi na niebie i ziemi to nie są bistra. To zwykłe bary z wódką. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] 25.04.13, 07:57 wódka za 4 zł za 40gr kieliszek to 48zł za flaszkę. Dziwne masz podejście do tego co jest najtańsze skoro pół litra wódki w sklepie kosztuje ok. 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] IP: 155.158.52.* 25.04.13, 08:07 O matko a ty byś chciał, żeby wszyscy mieli tytuł doktora i co tydzień chodzili do teatru. Niestety różni ludzie spędzają czas i dla tych mniej wybrednych też potrzebna jest oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panewnik Re: Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 08:17 Autor jest pewnie młodym człowiekiem, ciekawi więc skąd u niego myślenie nakazowo-rozdzielcze myślenie z czasów gospodarki centralnie sterowanej. A kto jeśli nie klienci mają decydować ile knajpek ze śledziem i wódką ma być na Mariackiej? Uszok? Jeśli będzie ich za dużo, to ktoś zamknie interes. Martwi też brak opanowania przez autora tabliczki mnożenia ale do tego, że dziennikarzom nic nie mówią liczby już zdążyłem się przyzwyczaić. 20 zł to tyle co 40, milion czy dziesięć milionów, to właściwie prawie tyle samo Odpowiedz Link Zgłoś
jalat Re: Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] 01.05.13, 22:50 Gość portalu: Panewnik napisał(a): (...) > Martwi też brak opanowania przez autora tabliczki mnożenia ale do tego, że dzie > nnikarzom nic nie mówią liczby już zdążyłem się przyzwyczaić. 20 zł to tyle co > 40, milion czy dziesięć milionów, to właściwie prawie tyle samo Chumaniści a'la GW raczej się tym chlubią, że tabliczki nie umią :P Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu60 Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] 25.04.13, 08:31 Wszystko jest dla ludzi... Nie bierzesz pod uwagę tego, że ktoś chce się napić piwka i zjeść coś dobrego za niewielkie pieniądze, bo nie stać go na drogie knajpy? A śledzik i cała reszta w Ambasadzie - zarówno katowickiej jak i krakowskiej, są przepyszne. Radzę spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Hałas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 08:53 Wszystko ok, niech sobie będzie, tylko niech nie zakłóca spoczynku nocnego okolicznych głośną muzyką czyli dudnieniem w ciągu dnia i nocy. Policja już parę razy musiała wszcząć, skuteczną zresztą interwencję. Inne knajpy umiały się dostosować , albo odpowiednio się wyciszyć jak np Lemoniada. A ministerstwo niestety ma otoczenie w poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
baca19 Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] 25.04.13, 09:41 Dla autora listu polecam iście do teatru, jest naprawdę bardzo blisko Mariackiej, 5 minut pieszo, tam co wieczór coś się dzieje, a ludzie na poziomie, na piętrze kawiarnia w której między przerwami można zjeść ciastko napić się kawy, herbaty. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] 25.04.13, 11:02 Kiedys Mariacka slynela z tego, ze byla miejscem pracy pan uslugodawczyn i to podobno takich u schylku "kariery" ("dajacych za bulke z pasztetka"), teraz zanosi sie na to, ze stanie sie ulica lumpenpijaczkow. Nie gratuluje Katowicom ani Katowiczanom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hst Re: Mam dość śledzi na mariackiej [pytanie dnia] IP: *.as13285.net 27.04.13, 01:19 ja lubialem chodzic do tej knajpki pod teatrem, po pracy, czasem na "setke".fajny klimat Odpowiedz Link Zgłoś