Dodaj do ulubionych

prognoza pogody

04.08.04, 09:23
Dzisiaj zapowiada się ładny dzień. W Katowicach świeci słońce, temperatura
wzrasta. Sercowych uprasza się o niewychodzenie z domów, nie zasiadanie za
komputerami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 10:43
      aqua napisał:

> Dzisiaj zapowiada się ładny dzień. W Katowicach świeci słońce, temperatura
      > wzrasta. Sercowych uprasza się o niewychodzenie z domów, nie zasiadanie za
      > komputerami.
      Tak masz racje Wodzianie, sercowi powinni uwazac czytajac niektore posty.
      • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 10:55
        Ucywilizowany pit się odezwał, uważaj picie na swoje seruszko, pika i nie pita.
        • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 10:58
          Mam arytmie ale ch..j z tym. Raz sie zyje.
          • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:01
            przykro mi że masz problemy.
            • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:03
              A co tam, lepiej wypic dobry beer. A tak na marginesie Tyskie jest the best.
              Lech zszedl na psy.
              • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:07
                Tylko tyskie, czasami żywca, lecha to jakoś u nas nie widzę.
                • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:09
                  Ze Lecha nie widzisz to sie nie dziwie. Kto by ten syf na Slasku kupowal. Nie
                  wiem czemu w Poznaniu to pija ? Chociaz z kazdym rokiem mniej.
                  • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:23
                    Kiedyś pijałem również tatrę, nie wiem czy takie piwo jest u was, bo była
                    promocja i dostawało się kapelusiki góralskie na breloczku:)
                    • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:25
                      Wszędzie chyba jest to piwo, Aqua. Nie oszukuj, ze tylko o breloczki Ci
                      chodziło:)
                      • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:31
                        Breloczki dawały pretekst do kupienia piwa:) to jest przecież zrozumiałe. Tak
                        że przez pewien czas rozsmakowałem się w tatrze.
                        • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:34
                          Nigdy Tatry nie pilem, chociaz duzo jest tego w Poznaniu. Jest dosc tanie.
                          • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:39
                            A wiesz jak to załatwiają piwowary?

Tatrę produkuje, nie jestem pewien, np. browar żywiecki, ale nie ma mocy
                            przerobowych, więc zleca produkcje do browaru brzeskiego i ten produkuje piwo
                            pod tą marką. Tak więc nigdy nie masz pewności co pijesz. Takie jest życie:)
                        • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:35
                          Zastanawiam się, jak mozna lubić piwo ? Dla mnie, każde jest paskudne:( Jeszcze
                          obleci na gorąco, ale tylko w zimie.
                          • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:41
                            Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy.
                            • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:43
                              aqua napisał:

> Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy.
                              Tak jak pisałem: piwo to dla mnie kara. I nigdy nie pojmę, co w nim jest
                              dobrego? I chyba toaleta musi być blisko ?:)
                            • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:44
                              aqua napisał:

> Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy.
                              W mojej knajpce ( piwko 4 zl ) -podaja z sokiem imbirowym. Naprawde dobre.

Chlopaki, tak na marginesie, co sie dzieje z GKS ? Dlaczego tak slabo gra ?
                              • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:49
                                Gość portalu: Pit napisał(a):

> aqua napisał:
                                >
                                > > Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy.
                                > W mojej knajpce ( piwko 4 zl ) -podaja z sokiem imbirowym. Naprawde dobre.
                                >
                                > Chlopaki, tak na marginesie, co sie dzieje z GKS ? Dlaczego tak slabo gra ?
                                Aqua! Odpowiadaj:)
                                • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:51
                                  Moje pytanie nie bylo zlosliwe. Lubie GKS. Byl przeciez b. dobra druzyna.
                              • aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:53
                                Gieksa cienko przędzie bo ma marną kasę, problemy ze stadionem i pewno mnóstwo
                                innych kłopotów. Ktoś tu na forum określał się jako kibic gieksy, nie był to
                                przypadkiem pniok?
                                • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:55
                                  Ależ Pit, moja odpowiedź też nie była złośliwa:) Jestem ignorantem w tej
                                  materii!
                                  • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:01
                                    Wiem ze nie byla. W Lechu tez nie jest dobrze, choc moim zdaniem w tej marnej
                                    polskiej lidze te pijoki i tak zarabiaja za duzo. Gdzie by na swiecie dali im
                                    taka kasa jak nie w Polsce? Ostatnie wisty z liga w PZPN stawiaja dalsze kroki
                                    na drodze korupcji. Przeciez to cale lajno z PZPN musi z czegos zyc na
                                    ojropejskim poziomie.
                                    • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:06

> Wiem ze nie byla. W Lechu tez nie jest dobrze, choc moim zdaniem w tej marnej
                                      > polskiej lidze te pijoki i tak zarabiaja za duzo. Gdzie by na swiecie dali im
                                      > taka kasa jak nie w Polsce? Ostatnie wisty z liga w PZPN stawiaja dalsze
                                      kroki
                                      > na drodze korupcji. Przeciez to cale lajno z PZPN musi z czegos zyc na
                                      > ojropejskim poziomie.
                                      Coś tam słyszalem, że jakas drużyna z Ukrainy czy Białorusi ma grać w Polskiej
                                      lidze? Bo tam kiepsko płacą.
                                      • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:11
                                        No wlasnie, w GKS nie bedzie chlopakow z Katowic w Lechu z Poznania, beda grali
                                        Ukraincy lub Nigeryjczycy. Jest to zalosne jak cala polska pilka.
                                        • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:12

> No wlasnie, w GKS nie bedzie chlopakow z Katowic w Lechu z Poznania, beda
                                          grali
                                          >
                                          > Ukraincy lub Nigeryjczycy. Jest to zalosne jak cala polska pilka.
                                          No przecież w każdej lidze tak jest ! a ilu masz Francuzów w lidze francuskiej ?
                                          • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:13
                                            I wlasnie o to chodzi. To juz nie sa druzyny francuskie czy angielskie. W tych
                                            krajach maja one tylko swoje stadiony.
                                            • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:17
                                              Bo w sporcie, już chodzi tylko o kasę. Kiedyś słyszałem w radio, że Gerard
                                              Cieślik za jakis bardzo wązny międzynarodowy mecz otrzymał w
                                              nagrodę...........garnitur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre, co ?
                                              • Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:21
                                                carrramba napisała:

> Bo w sporcie, już chodzi tylko o kasę. Kiedyś słyszałem w radio, że Gerard
                                                > Cieślik za jakis bardzo wązny międzynarodowy mecz otrzymał w
                                                > nagrodę...........garnitur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre, co ?

No wlasnie Carrambo, kasa ( wariacka ) moze zniszczyc wszystko co
                                                najpiekniejsze w sporcie i nie tylko tam. Takich sportowcow jak Janusz Sidlo
                                                czy Gerard Cieslik juz nie ma. To sa wymarle okazy.
                                                • carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:28
                                                  Sidło miał klasę. Oddał swój oszczep innemu zawodnikowi, na którejś olimpiadzie.
                                                  No i ten zawodnik wygrał z Sidłą:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka