Dodaj do ulubionych

Firma STD (lub SPD) Katowice.

25.02.15, 11:28
Witam. Dzisiaj rano odebrałem telefon ad przedstawicielki firmy STD (lub SPD, być może źle usłyszałem) z zaproszeniem na jutro na rozmowę kwalifikacyjną. Firma ta mieści się przy ul. Pokoju 17 w Katowicach. Problem w tym, że nie ma śladu takiej firmy w internecie, co jest dziwne. Z tego co wiem, kiedyś pod tym adresem mieściła się firma Speed-Sat, która zajmuje się akwizycją i ogólnym wciskaniem ludziom kitu. Być może się wycwanili i zmienili nazwę. Czy ktoś z Was kojarzy firmę STD (lub SPD), albo był tam na rozmowie i może powiedzieć mi coś więcej na jej temat?
Obserwuj wątek
    • lentamente Re: Firma STD (lub SPD) Katowice. 02.03.15, 14:19
      Też dzwoniła do mnie dzisiaj pani z tej firmy. Wiesz już może coś więcej ? warto tam iść ?
      • iggypop2 Re: Firma STD (lub SPD) Katowice. 02.03.15, 15:24
        Na tej rozmowie kwalifikacyjnej nawet nie byłem. Według mnie to nie jest normalne, że nie można znaleźć żadnych informacji nt, firmy w internecie, a poza tym, pół roku temu byłem na rozmowie pod tym samym adresem i nawet umówiony na tę samą godzinę i okazało się, że to tylko jakaś durna akwizycja. No ale jak chcesz, to możesz iść sprawdzić co to za robota, nic nie tracisz, a może okaże się to jednak coś bardziej sensownego.
        • lentamente Re: Firma STD (lub SPD) Katowice. 02.03.15, 19:17
          Dzięki za odpowiedź :) ja właśnie też kiedyś byłem już na rozmowie pod tym samym adresem tylko firma miala inna nazwę dlatego się zastanawiam czy warto tam iść. Jakbym nie mial nic do roboty to bym pojechal z ciekawości ale idę dzisiaj na nockę do pracy a rozmowę mam na 11 umówiona takze chyba sobie daruje, przynajmniej się wyspie po pracy.
          • bluemalutka_18 Re: Firma STD (lub SPD) Katowice. 29.04.15, 18:04
            Witam dzwoniła mi pani pod nr 533 169 358 czy kojarzycie ? znalazlam nr i nalezy do firmy Mago Partner, Katowice ten przy ten ulicy ... ma to cos wspolnego z tym waszym spotkaniem tez?
            • izaabell Re: Firma STD (lub SPD) Katowice. 10.07.15, 12:11
              To nie jest Mago Partner. Bylam dzis na rozmowie i niestety AKWIZYCJA. Dzwonil do mnie dokladnie ten sam numer podczas umawiania sie na rozmowe - nazwa i dzialalnosc firmy sa omijane szerokim lukiem. Trzeba sie osobiscie pofatygowac, zeby dowiedziec sie, ze do obowiazkow nalezy wciskanie ludziom ofert. Co wiecej firma wystawia ogloszenie o prace na stanowiko administracyjne, dobrze platne, a w rzeczywistosci jedynie zwabia tym do pracy w akwizycji. Strata czasu.
    • may58 Re: Firma STD (lub SPD) Katowice. 11.10.15, 16:33
      Mago partner się zajmuje takimi rzeczami hmm ciekawe. No faktycznie widzę osoby z motywacją do pracy... Porażka z wami. Da mi ktoś maila żebym mógł wysłać tam CV? Dzieki z gory

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka