Gość: Deutscher IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.04, 22:18 bylem 4 dni w Polsce (Warszawa, Radom, Starachowice, Kielce). Straszne przezycie. Jezeli sie nic nie zmieni, to za pare lat Slask osiagnie ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: bylem w Polsce 11.09.04, 22:20 Gość portalu: Deutscher napisał(a): > bylem 4 dni w Polsce (Warszawa, Radom, Starachowice, Kielce). Straszne > przezycie. Jezeli sie nic nie zmieni, to za pare lat Slask osiagnie ten sam > poziom. Czego poziom? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: bylem w Polsce 11.09.04, 22:50 Badałeś recykling u podstaw, czy ruszyłeś szlakiem izb wytrzeźwień? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: bylem w Polsce 11.09.04, 22:53 To nasz forumowy Marek, nie ma co pytac. Ruszył śladami przodków i teraz mu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moll Re: bylem w Polsce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.04, 23:07 Hi, Deutscher Jo bylech jeszcze trocha dalij nach Osten, Lublin (brrrrrrrrrrrrrrr), i to mo czekac naszo slonsko ziemia? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: bylem w Polsce 12.09.04, 16:25 Gość portalu: moll napisał(a): > Hi, Deutscher > > Jo bylech jeszcze trocha dalij nach Osten, Lublin (brrrrrrrrrrrrrrr), i to mo > czekac naszo slonsko ziemia? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Moll nie popisałeś się. Baedeker "General Gouvernement" z roku 1943 o Lublinie podaje: "miasto zbudowane przez Niemców"... Odpowiedz Link Zgłoś
carrrarnba biala cegla 12.09.04, 10:58 tez bywam od czasu do czasu w tym rejonie u rodziny. duzo tam chat drewnianych. Nowe domy budowane sa z takiej bialej "cegly". moze ktos mi wytlumaczy, co to za material? jakie ma wlasciwosci izolacyjne? jezeli w tych okolicach nieznana jest cegla, tlumaczy to akcje rozbioru kompletnych budynkow na tiemiach zachodnich i ich wywozu do warszawa w ramach programu "caly narod odbudowuje swija stolice". Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: biala cegla 12.09.04, 14:24 carrrarnba napisał: > tez bywam od czasu do czasu w tym rejonie u rodziny. duzo tam chat drewnianych. > Nowe domy budowane sa z takiej bialej "cegly". moze ktos mi wytlumaczy, co to z > a > material? jakie ma wlasciwosci izolacyjne? > > jezeli w tych okolicach nieznana jest cegla, tlumaczy to akcje rozbioru > kompletnych budynkow na tiemiach zachodnich i ich wywozu do warszawa w ramach > programu "caly narod odbudowuje swija stolice". Rozumiem baranie, że mój nick ci się podoba. Podciągnij chłopczyku te krótkie spodenki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrrarnba Re: biala cegla 12.09.04, 14:32 mnie tylko interesuje ta dziwnna biala "cegla". moze ktos mi moze powiedziec, z czego ona jest. z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: biala cegla 12.09.04, 14:35 carrrarnba napisał: > mnie tylko interesuje ta dziwnna biala "cegla". moze ktos mi moze powiedziec, z > czego ona jest. z gory dzieki! Trzeba było rodzinę spytać, chłopczyku. Jak tam majtaski ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: biala cegla 12.09.04, 14:41 carrrarnba napisał: > oni w drewniaku mieszkaja;-( Przykro mie niezmiernie, ja w willi 260 m. Wykończenie z klinkieru. Jak majtaski, chłopczyku ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrrarnba Re: biala cegla 12.09.04, 14:47 carrramba napisał: > carrrarnba napisał: > > > oni w drewniaku mieszkaja;-( > Przykro mie niezmiernie, ja w willi 260 m. Wykończenie z klinkieru. Jak > majtaski, chłopczyku ? czy ta willa czasen nie tzw. "poniemiecka"? na twoim miejscu uaczalbym szukac na wszelki wypadek nowego lokum. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: biala cegla 12.09.04, 14:49 carrrarnba napisał: > carrramba napisał: > > > carrrarnba napisał: > > > > > oni w drewniaku mieszkaja;-( > > Przykro mie niezmiernie, ja w willi 260 m. Wykończenie z klinkieru. Jak > > majtaski, chłopczyku ? > > czy ta willa czasen nie tzw. "poniemiecka"? > na twoim miejscu uaczalbym szukac na wszelki wypadek nowego lokum. Spoko, klonie. Nówka. Odpowiedz Link Zgłoś
carrrarnba Re: biala cegla 12.09.04, 14:51 carrramba napisał: > carrrarnba napisał: > > > carrramba napisał: > > > > > carrrarnba napisał: > > > > > > > oni w drewniaku mieszkaja;-( > > > Przykro mie niezmiernie, ja w willi 260 m. Wykończenie z klinkieru. > Jak > > > majtaski, chłopczyku ? > > > > czy ta willa czasen nie tzw. "poniemiecka"? > > na twoim miejscu uaczalbym szukac na wszelki wypadek nowego lokum. > Spoko, klonie. Nówka. a dzialka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: biala cegla 12.09.04, 14:53 carrrarnba napisał: > carrramba napisał: > > > carrrarnba napisał: > > > > > carrramba napisał: > > > > > > > carrrarnba napisał: > > > > > > > > > oni w drewniaku mieszkaja;-( > > > > Przykro mie niezmiernie, ja w willi 260 m. Wykończenie z klin > kieru. > > Jak > > > > majtaski, chłopczyku ? > > > > > > czy ta willa czasen nie tzw. "poniemiecka"? > > > na twoim miejscu uaczalbym szukac na wszelki wypadek nowego lokum. > > Spoko, klonie. Nówka. > > a dzialka? ;-) spoko, chłopczyku :)) ps zmień sobie nicka, moge podrzucic parę pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesian Re: bylem w Polsce IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 14:03 Deutscher bez to musisz wspierac nasza organizacjo - Ruch Autonomii Slaska. Jak mosz trocha wiyncyj kasy to moges co jakis czos trocha przeslac na kampania wyborczo u.s.w. Danke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Byłem w Berlinie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 14:20 Ja byłem w dawniej słowiańskiej osadzie o nazwie Berlin.Ale jazda ! W Berlinie enerdowskim na placach zabaw nie zauważyłem żadnego dziecka,a w Berlinie Zachodnim dzieci były,ale żadne nie wyglądało na Niemca.No to do widzenia Niemcy,Hitler kaputt ! A ty Dojczer,erefenowska podróbo Niemca,co robisz dla swej przybranej ojczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: Byłem w Berlinie IP: *.arcor-ip.net 12.09.04, 17:31 Kiedys bylem z Niemcem w Polsce, zadziwila go duza ilosc pieknych kobiet, mowie mu to zasluga najazdow ze wszystkich stron, gdyby was Niemcow alpy nie chronily tez byscie mieli pieknie wymieszana rase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Byłem w Berlinie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 17:38 Niemcy powinni być pięknie wymieszani,przecież jak Ruscy wpadli to gwałcili wszystkie.Na Zachodzie Niemki oddawały się chociażby amerykańskim Murzynom za tabliczkę czekolady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Re: Byłem w Berlinie IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 17:45 Ale wy chopy dupcyta. Przeca wszyńdzie som roztomaitne dziołchy - i gryfne i trocha mniyj gryfne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: Byłem w Berlinie IP: *.arcor-ip.net 12.09.04, 17:46 W Warszawie golili glowy , powiedz mi komu? Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: bylem w Polsce 12.09.04, 18:47 Gość portalu: Silesian napisał(a): > Deutscher bez to musisz wspierac nasza organizacjo - Ruch Autonomii Slaska. Jak > > mosz trocha wiyncyj kasy to moges co jakis czos trocha przeslac na kampania > wyborczo u.s.w. > Danke LOL Oczywiscie chodzi glownie o kase... Czy ktos jeszcze tego nie dostrzega? Cala sprawa zdaje sie krecic wokol pieniedzy i stolkow. Ot i sedno problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesian Re: bylem w Polsce IP: *.kochcice.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 20:06 Zdziwiony? Obudzil sie z reka w nocniku? Chyba ze twoja mamusia nadal daje ci na wszystko pieniadze? Niestety w swiecie doroslych na wszystko trzeba zapracowac i walczyc o to zebys nie zostal wykorzystany. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: bylem w Polsce 12.09.04, 20:32 Polska dewiza - jeżeli nie potrafiliśmy i nie potrafimy dorównać Sląsku,musimy Sląsk do polskiego poziomu obniżyć - Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: bylem w Polsce 12.09.04, 21:55 rico-chorzow napisał: > Polska dewiza - jeżeli nie potrafiliśmy i nie potrafimy dorównać Sląsku,musimy > > Sląsk do polskiego poziomu obniżyć - Ty chyba nie byłeś na zebraniu, Rico ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deutscher Re: bylem w Polsce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.09.04, 23:10 carramba, i znowu nie na temat ;-( Odpowiedz Link Zgłoś