carrramba 03.10.04, 08:26 Alo, alo :) Nie cierpie wszelakich seriali, ale ten zawsze oglądałem :) Pamiętacie bohaterów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: To był serial :) 03.10.04, 12:41 arnold7 napisał: > ? Dziyn dybry:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: To był serial :) 03.10.04, 13:13 To chyba był serial "Allo, allo"/przez dwa L/ ale chyba wszyscy znają:) Ty glupia kobieto!!! Nie widzisz ze tej biednej dziewczynie osc utknela w gardle!?!?!" -czy jakios tak podobnie i jeszcze guber i inni zatykajacy uszy serem ja Etith spiewala... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: To był serial :) 03.10.04, 14:23 Ach, a te kobiytki z ruchu oporu. To dopiyro boua okupacjo – opa do dzisioj spomino ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak Re: To był serial :) 05.10.04, 21:37 I ta wysoka ładna kelnerka:)))) carrramba napisał: > To chyba był serial "Allo, allo"/przez dwa L/ > ale chyba wszyscy znają:) > > Ty glupia kobieto!!! Nie widzisz ze tej biednej dziewczynie osc utknela w > gardle!?!?!" -czy jakios tak podobnie i jeszcze guber i inni zatykajacy uszy > serem ja Etith spiewala... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś