Dodaj do ulubionych

15-latek gra na nosie policji i wychowawcom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 00:19
To moze by mu tak przyp(..)lic, raczki do lokci poskracac, bedzie mial okazje
zycie sobie przemyslec? Ale to chyba juz nie bardzo podpada pod "bezstresowe"
wychowanie, prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: monikawanda Re: 15-latek gra na nosie policji i wychowawcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:27
      toz to absurd!Dawno powinien być w poprawczaku!A w jaki sposób odpowiadają za
      czyny synusia rodzice?Gdyby zapłacili za czas pracy tych policjantów i koszty
      przewiezienia do Herbów, może w końcu zajęliby się swoim dzieckiem!
    • Gość: Alojz 15-latek gra na nosie policji i wychowawcom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:00
      Jak człowiek jest winny jakies pieniądze urzedom to nikt nie prosi żeby oddał
      tylko konsekwentnie niszczą takiego bidaka. Jak taki szczyl robi sobie co chce
      to nikt mu nie może złamać łapki i nóżki ?
      Ja mam to zrobić. Niech ja go se wypożycza.
    • Gość: judge dredd Re: 15-latek gra na nosie policji i wychowawcom IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.10.04, 23:49
      a wpierdól takiemu gnojowi spuścić pałom,żeby łazić nie móg 2 tygodnie... i za
      każdym razem jak go złapiom pare gnatów złamać...takie gnoje jak ten mi już 3
      auta ukradli...jakbym takiego dopadł to kulka w jaja
    • Gość: Tadeusz Ten środek nazywa się pasem IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 07.10.04, 00:06
      Kiedyś w zamierzchłych czasach kiedy ludzie brali rzeczy prosto takimi jakimi
      były a nie kazdy przejaw kontaktu z dzieckiem interpretowali jako pedofilię na
      takich gówniarzy ojciec miał pas od spodni , skórzany bywało szeroki.
      Wystarczyło złoić tym pasem tyłek gówniarzowi i bardzo długo był grzeczny.
      Kretyni którzy wprowadzają sankcjonowane prawem instrumenty chroniące takich
      nieletnich bodaj sami padali codziennie ich ofiara czego im serdecznie życzę
    • Gość: jazg Skazać sędzinę, lekceważącą obowiązki IP: *.zwnet.bmj.net.pl 07.10.04, 10:33
      Jeżeli jakaś łaskawa sędzina wielokrotnego recydywistę kieruje do ośrodka,
      zamiast do poprawczaka lub wprost do więzienia, to niech sama posiedzi, żeby
      miała możliwość zmądrzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka