carrramba 26.10.04, 11:38 Przeczytane w prasie : Poznam panią w wieku obojetnym, chętnie z willą i samochodem. Mam 34 lata i nie jestem materialistą. Cel matrymonialny. misiek/34/10-2565 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Matrymonialne 26.10.04, 11:50 Kurczę, a już straciłem nadzieję, że mi to puszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Matrymonialne 26.10.04, 11:51 To Ty jesteś Misiek ? Ja Cie kręcę , Kelo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Matrymonialne 26.10.04, 11:57 Misiek, Henio, Pusiaczek, Magister to zależy na co się leci Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Matrymonialne 26.10.04, 12:04 Wiesz co Keol ? Był taki dobry kawał, jak facet ogląda zdjęcie kobiety w biurze matrymonialnym i mówi: - O rany, ale ona szpetna ! - A co panu zależy ? willa ma 400 m nie będziecie się często widywać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Matrymonialne 26.10.04, 19:27 Czysta to generalizacja, ale przynajmniej niektóre ogłoszenia tego typu są zamieszczane tam, gdzie ich miejsce, w bardziej stosownych acz jednoznacznie i pejoratywnie nacechowanych rubrykach: S P O N S O R I N G - przynajmniej są jeszcze szczerzy ludzie .... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Matrymonialne 28.10.04, 14:59 Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Matrymonialne 28.10.04, 18:24 aqua napisał: > Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo życie:) Parafrazując znane powiedzonko, masz rację - czego przykładem może być większość z nas - z góry przepraszam za generalizujący wniosek, lecz przez własny pryzmat zdrowego subiektywizmu tak właśnie on wygląda! ;) PS. Ta "hetera" to aluzja, jak mniemam do tematu o gejach i lesbijkach? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Matrymonialne 29.10.04, 15:04 kc.kpzr napisał: > aqua napisał: > > > Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo życie: > ) > > Parafrazując znane powiedzonko, masz rację - czego przykładem może być > większość z nas - z góry przepraszam za generalizujący wniosek, lecz przez > własny pryzmat zdrowego subiektywizmu tak właśnie on wygląda! ;) > > PS. Ta "hetera" to aluzja, jak mniemam do tematu o gejach i lesbijkach? Ależ nie, kolego, to dotyczy oferty matrymonialnej, zacytowanej przez Carrrambę:) ps. chociaż może on gej?! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Matrymonialne 29.10.04, 15:30 aqua napisał: > kc.kpzr napisał: > > > aqua napisał: > > > > > Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo > życie: > > ) > > > > Parafrazując znane powiedzonko, masz rację - czego przykładem może być > > większość z nas - z góry przepraszam za generalizujący wniosek, lecz prze > z > > własny pryzmat zdrowego subiektywizmu tak właśnie on wygląda! ;) > > > > PS. Ta "hetera" to aluzja, jak mniemam do tematu o gejach i lesbijkach? > > Ależ nie, kolego, to dotyczy oferty matrymonialnej, zacytowanej przez > Carrrambę:) > > ps. chociaż może on gej?! Że niby ja, sorry ? Nie, Aqua oświadczam uroczyście, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Matrymonialne 29.10.04, 16:03 Carrramba, bardzo Cię proszę, najpierw puszczasz wątki matrymonialne, a potem się wypierasz:))) Oczywiście że nie o Ciebie chodzi, tylko tego z ogłoszenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś