Dodaj do ulubionych

Matrymonialne

26.10.04, 11:38
Przeczytane w prasie :
Poznam panią w wieku obojetnym, chętnie z willą i samochodem. Mam 34 lata i
nie jestem materialistą. Cel matrymonialny.
misiek/34/10-2565
Obserwuj wątek
    • kelo Re: Matrymonialne 26.10.04, 11:50
      Kurczę, a już straciłem nadzieję, że mi to puszczą.
      • carrramba Re: Matrymonialne 26.10.04, 11:51
        To Ty jesteś Misiek ? Ja Cie kręcę , Kelo :)))
        • kelo Re: Matrymonialne 26.10.04, 11:57
          Misiek, Henio, Pusiaczek, Magister to zależy na co się leci
          • carrramba Re: Matrymonialne 26.10.04, 12:04
            Wiesz co Keol ? Był taki dobry kawał, jak facet ogląda zdjęcie kobiety w biurze
            matrymonialnym i mówi:
            - O rany, ale ona szpetna !
            - A co panu zależy ? willa ma 400 m nie będziecie się często widywać:))
            • kc.kpzr Re: Matrymonialne 26.10.04, 19:27
              Czysta to generalizacja, ale przynajmniej niektóre ogłoszenia tego typu są
              zamieszczane tam, gdzie ich miejsce, w bardziej stosownych acz jednoznacznie i
              pejoratywnie nacechowanych rubrykach: S P O N S O R I N G - przynajmniej są
              jeszcze szczerzy ludzie .... ;)
              • aqua Re: Matrymonialne 28.10.04, 14:59
                Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo życie:)
                • kc.kpzr Re: Matrymonialne 28.10.04, 18:24
                  aqua napisał:

> Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo życie:)

Parafrazując znane powiedzonko, masz rację - czego przykładem może być
                  większość z nas - z góry przepraszam za generalizujący wniosek, lecz przez
                  własny pryzmat zdrowego subiektywizmu tak właśnie on wygląda! ;)

PS. Ta "hetera" to aluzja, jak mniemam do tematu o gejach i lesbijkach?
                  • aqua Re: Matrymonialne 29.10.04, 15:04
                    kc.kpzr napisał:

> aqua napisał:
                    >
                    > > Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo życie:
                    > )
                    >
                    > Parafrazując znane powiedzonko, masz rację - czego przykładem może być
                    > większość z nas - z góry przepraszam za generalizujący wniosek, lecz przez
                    > własny pryzmat zdrowego subiektywizmu tak właśnie on wygląda! ;)
                    >
                    > PS. Ta "hetera" to aluzja, jak mniemam do tematu o gejach i lesbijkach?

Ależ nie, kolego, to dotyczy oferty matrymonialnej, zacytowanej przez
                    Carrrambę:)

ps. chociaż może on gej?!
                    • carrramba Re: Matrymonialne 29.10.04, 15:30
                      aqua napisał:

> kc.kpzr napisał:
                      >
                      > > aqua napisał:
                      > >
                      > > > Jest takie powiedzenie, każda hetera znajdzie swego bohatera. Samo
                      > życie:
                      > > )
                      > >
                      > > Parafrazując znane powiedzonko, masz rację - czego przykładem może być
                      > > większość z nas - z góry przepraszam za generalizujący wniosek, lecz prze
                      > z
                      > > własny pryzmat zdrowego subiektywizmu tak właśnie on wygląda! ;)
                      > >
                      > > PS. Ta "hetera" to aluzja, jak mniemam do tematu o gejach i lesbijkach?
                      >
                      > Ależ nie, kolego, to dotyczy oferty matrymonialnej, zacytowanej przez
                      > Carrrambę:)
                      >
                      > ps. chociaż może on gej?!

Że niby ja, sorry ?
                      Nie, Aqua oświadczam uroczyście, że nie :)
                      • aqua Re: Matrymonialne 29.10.04, 16:03
                        Carrramba, bardzo Cię proszę, najpierw puszczasz wątki matrymonialne, a potem
                        się wypierasz:))) Oczywiście że nie o Ciebie chodzi, tylko tego z ogłoszenia:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka