Gość: sutput IP: *.prinz.com.pl 07.05.02, 10:00 Ktore gimnazjum w Katowicach lub Chorzowie polecacie? Chodzi o wysoki poziom przede wszystkim przedmiotów scislych. A moze sa takie ktorych stanowczo odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porada Re: gimnazjum IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 11:03 Mogę polecić Gimnazjum nr 24 w Katowicach. Jest to gimnazjum z j.francuskim. (oczywiście angielski jest też). Proszę wejść na stronę www.kopernik.w3.com.pl tam jest zakładka Gimnazjum i wszystkie potrzebne informacje:egzaminy,podania, telefon,adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: gimnazjum IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 11:08 Jeszcze raz ja, bo pytanie było o przedmioty ścisłe. Pod tym względem chyba najlepsze jest LO Skłodowskiej w K-cach ale nie wiem czy jest przy nim gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutput Re: gimnazjum IP: *.prinz.com.pl 07.05.02, 11:46 Gdzie mogę sprawdzić przy ktorych liceach istnieją gimnazja? A czy istnieje jakis ranking gimnazjów? Odpowiedz Link Zgłoś