Gość: Hanys IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 11:32 Chetnie poznalbym zdanie wszystkich kibicow na temat ostatnich derbow GKS - Ruch. Moim zdaniem pokazalismy, ze Slask to wciaz najbardziej pilkarski region Polski! A co sadza inni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sebol Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: 213.186.92.* 28.04.01, 11:45 Ja też tak uważam ale sama oprawa ze strony kibiców mnie denerwóje. Zamiast kibicować to wyzywają się na wzajem a mogło być SUPER. Co do gry to uważam że obie drużyny pokazały dobry styl, tylko gdyby jeszcze było więcej bramek to by mógł być mecz rundy. Odpowiedz Link Zgłoś
piniok Re: Pilkarskie derby Slaska! 29.04.01, 10:00 Gość portalu: Sebol napisał(a): > Ja też tak uważam ale sama oprawa ze strony kibiców mnie denerwóje. Zamiast > kibicować to wyzywają się na wzajem a mogło być SUPER. Myślę, że ze strony kibiców nie było tak źle. Nie tak "bardzo źle" jak mogło być na derbach. Mecz był szybki i emocjonujący. Porównałem go nawet do meczu Polska- Szkocja. Wnioski..?! Sami wysnujcie. Chcę tylko dodać, że odbyły sie też drugie derby: Górnik-Ruch R. Radzionków to też Śląsk. Tu było jednak gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitula Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.tnt57.nyc3.da.uu.net 03.05.01, 01:48 niestety nie moglam byc na tym meczu jak i na innych mojej ukochanej druzyny bo siedze w stanach-ale juz niedlugo najwazniejsze ze mogalam poczytac o meczu i cieszyc sie z jednego punktu choc wygrana by mnie jeszcze bardziej ucieszyla... kibicujcie za mnie poki tu jestem a ja bede duchem z moimi kibicami dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
piniok Re: Pilkarskie derby Slaska! 10.05.01, 22:45 Gość portalu: nitula napisał(a): > niestety nie moglam byc na tym meczu jak i na innych mojej ukochanej druzyny bo > To dobre!!! Ale jakiej druzynie kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe1969 Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.bze.com.pl 10.05.01, 08:21 Jestem kibicem Ruchu Chorzów od 20 lat, ale drażni mnie to, że kibice śląskich klubów toczą między sobą wojny! Moim marzeniem jest to, aby zjednoczyli swoje siły "przeciwko" reszcie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 11:28 derby to derby, zeby slaskie druzuyny zawsze graly z takim zaanagazowaniem i przy tak licznej widowni.. to by bylo.. aah rozmarzylem sie;) pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondas Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 22:55 Należy przyznać, że mamy w ekstraklasie kilka zespołów ale poziom który one prezentują jest raczej mizerny i najprawdopodobniej w przyszłym sezonie będzie ich mniej. Fajnie by było gyby to śląskie drużyny rządziły w I lidze i walczyły o najważniejsze trofea a nie tylko o utrzymanie się w lidze. Trzeba zauważuć jednak,ze derby śląska niezależnieod tego jakie drużyny w nich występują stoją na odpowiednim poziomie i maja swoje napięcie. Miejmy nadzieję, że w przyszłym ezonie jakaś Śląska drużyna zawalczy o miejsce premiowane grą w europejskich pucharach i zobaczymy na naszych stadionach dobre europejskie drużyny. Pozdrawiam wszystkich kibiców ze Śląska Blondas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.cafekontakt.pl 20.05.01, 13:11 SĄDZE, ŻE JUŻ DAWNO NIE BYŁO TAKIEGO MECZU W POLSCE. MAM NA MYŚLI DOPING I SAMĄ RYWALIZACJĘ OBU DRUŻYN. JUŻ DAWNO NIE BYŁEM NA TAK DOBRYM MECZU. MAM NADZIEJĘ, ŻE TAK SAMO GORĄCO BĘDZIE NA MECZU POLSAKA - NORWEGIA NA STADIONIE ŚLĄSKIM. MAM NA MYŚLI KULTURALNY DOPING. WIEM, ŻE TO RACZEJ NIE MOŻLIWE. NIE MNIEJ APELUJE DO WSZYSTKICH KIBICÓW Z CAŁEJ POLSKI. NIECH NA MECZACH REPREZENTACJI WSZYSTKIE ZATARGI MIĘDZY KIBICAMI POSZCZEGÓLNYCH KLUBÓW ODEJDĄ NA BOK. TO NAPRAWDĘ NIE PRZYNOSI NAM CHLUBY. POKAŻMY, ŻE MAMY W SOBIE CHOĆ TROCHĘ JEDNOŚCI NARODOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś