Dodaj do ulubionych

Pilkarskie derby Slaska!

IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 11:32
Chetnie poznalbym zdanie wszystkich kibicow na temat ostatnich derbow GKS -
Ruch. Moim zdaniem pokazalismy, ze Slask to wciaz najbardziej pilkarski region
Polski! A co sadza inni?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebol Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: 213.186.92.* 28.04.01, 11:45
      Ja też tak uważam ale sama oprawa ze strony kibiców mnie denerwóje. Zamiast
      kibicować to wyzywają się na wzajem a mogło być SUPER. Co do gry to uważam że
      obie drużyny pokazały dobry styl, tylko gdyby jeszcze było więcej bramek to by
      mógł być mecz rundy.
      • piniok Re: Pilkarskie derby Slaska! 29.04.01, 10:00
        Gość portalu: Sebol napisał(a):

&#62 Ja też tak uważam ale sama oprawa ze strony kibiców mnie denerwóje. Zamiast
        &#62 kibicować to wyzywają się na wzajem a mogło być SUPER.

Myślę, że ze strony kibiców nie było tak źle. Nie tak "bardzo źle" jak mogło być
        na derbach. Mecz był szybki i emocjonujący. Porównałem go nawet do meczu Polska-
        Szkocja. Wnioski..?! Sami wysnujcie. Chcę tylko dodać, że odbyły sie też drugie
        derby: Górnik-Ruch R. Radzionków to też Śląsk. Tu było jednak gorzej
    • Gość: nitula Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.tnt57.nyc3.da.uu.net 03.05.01, 01:48
      niestety nie moglam byc na tym meczu jak i na innych mojej ukochanej druzyny bo
      siedze w stanach-ale juz niedlugo
      najwazniejsze ze mogalam poczytac o meczu i cieszyc sie z jednego punktu choc
      wygrana by mnie jeszcze bardziej ucieszyla...
      kibicujcie za mnie poki tu jestem a ja bede duchem z moimi kibicami
      dzieki
      • piniok Re: Pilkarskie derby Slaska! 10.05.01, 22:45
        Gość portalu: nitula napisał(a):

&#62 niestety nie moglam byc na tym meczu jak i na innych mojej ukochanej druzyny bo
        &#62
        To dobre!!! Ale jakiej druzynie kibicujesz?
    • Gość: pepe1969 Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.bze.com.pl 10.05.01, 08:21
      Jestem kibicem Ruchu Chorzów od 20 lat, ale drażni mnie to, że kibice śląskich
      klubów toczą między sobą wojny! Moim marzeniem jest to, aby zjednoczyli swoje
      siły "przeciwko" reszcie kraju.
    • Gość: ozetec Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 11:28
      derby to derby, zeby slaskie druzuyny zawsze graly z takim zaanagazowaniem i
      przy tak licznej widowni.. to by bylo..
      aah rozmarzylem sie;)

pozdros
    • Gość: Blondas Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 22:55
      Należy przyznać, że mamy w ekstraklasie kilka zespołów ale poziom który one
      prezentują jest raczej mizerny i najprawdopodobniej w przyszłym sezonie będzie
      ich mniej. Fajnie by było gyby to śląskie drużyny rządziły w I lidze i walczyły
      o najważniejsze trofea a nie tylko o utrzymanie się w lidze. Trzeba zauważuć
      jednak,ze derby śląska niezależnieod tego jakie drużyny w nich występują stoją
      na odpowiednim poziomie i maja swoje napięcie. Miejmy nadzieję, że w przyszłym
      ezonie jakaś Śląska drużyna zawalczy o miejsce premiowane grą w europejskich
      pucharach i zobaczymy na naszych stadionach dobre europejskie drużyny.
      Pozdrawiam wszystkich kibiców ze Śląska
      Blondas
    • Gość: MICHAŁ Re: Pilkarskie derby Slaska! IP: *.cafekontakt.pl 20.05.01, 13:11
      SĄDZE, ŻE JUŻ DAWNO NIE BYŁO TAKIEGO MECZU W POLSCE.
      MAM NA MYŚLI DOPING I SAMĄ RYWALIZACJĘ OBU DRUŻYN. JUŻ
      DAWNO NIE BYŁEM NA TAK DOBRYM MECZU.
      MAM NADZIEJĘ, ŻE TAK SAMO GORĄCO BĘDZIE NA MECZU
      POLSAKA - NORWEGIA NA STADIONIE ŚLĄSKIM.
      MAM NA MYŚLI KULTURALNY DOPING.
      WIEM, ŻE TO RACZEJ NIE MOŻLIWE. NIE MNIEJ APELUJE DO
      WSZYSTKICH KIBICÓW Z CAŁEJ POLSKI. NIECH NA MECZACH
      REPREZENTACJI WSZYSTKIE ZATARGI MIĘDZY KIBICAMI
      POSZCZEGÓLNYCH KLUBÓW ODEJDĄ NA BOK. TO NAPRAWDĘ NIE
      PRZYNOSI NAM CHLUBY. POKAŻMY, ŻE MAMY W SOBIE CHOĆ
      TROCHĘ JEDNOŚCI NARODOWEJ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka