Gość: arbr11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:23 tak śpi biedaczek w szkole........zapomnial tylko powiedziec że jego pensum to 18 godz tygodniowo.......czyli 1/2 normy kodeksowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina z Piekar Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 17.05.05, 12:53 arbr11 jak ty możesz zabierać głos jak skończyłeś z moim sąsiadem Szkołę Specjalną tzw HILWE w Radzionkowie (odwoził cię ojciec Pawła przez 5 lat) a teraz jaki mądry no no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:36 18 godzin w szkole!!! A nikt nie liczy czasu jaki trzeba poświecic na przygotowanie lekcji! NIkt nie liczy czasu jaki poświęcamy na poprawianie sprawdzianów, zeszytów... Nikt nie liczy godzin spędzonych na konferencjach... Nikt nie liczy godzin spędzonych na szkoleniach, które sami musimy opłacać... A moze jeszcze tak doliczyć wywiadówki.... przygotowania uroczystości! Moze zaczniemy licytować. Zobaczysz kto więcej godzin pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:28 Zapraszam do pracy w szkole najlepiej w gimnazjum, chylę czoła przed każdym kto wyrobi się w 18 godzinach, a pod koniec tygodnia nie będzie padał na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:34 to odliczcie sobie 2 miesiące wakacji kiedy nic nie robicie a wam płacą, dwa tygodnie ferii kiedy nic nie robicie a wam płacą i wszystkie święta i soboty w roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:51 Jawor Te zarzuty w stosunku do uczących to klasyka. Możę jesteś kolekjmym niedoinformowanym, a właściwie to nikt Ci nie zabronił być nauczycielem. Zapraszam do zawopdu, posmakuj tych wakacji i miodu........ nie mam ochty Ci tłuamczyć, ile naprawdę jets wakacji ect. A dyrektora mi żal. jawor może Ty byś tak pospał za darmo w pracy, na kanapie i mył się w łazience w pracy pozdrwiam belfrów majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibi Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.eranet.pl 18.06.05, 22:57 a czy myślisz,że w innych zawodach to nie trzeba się przygotowywać. A pracowac trzeba 40 godzin tygodniowo. Wy macie super, wakacje,ferie, no i łapóweczki prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atka Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 22:13 No i zajebiście . Ma 22 godziny w tyg to niech robi len smierdzacy,a moze pojdzie do pracy jako robol na 40 h / tygodniowo ,ale to mu sie chyba nie oplaci lepiej sie wygrzac w cieplym szkolnym wyrze. Powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomson Re: Dyrektor śpi w szkole IP: 62.233.185.* 19.05.05, 19:43 hehehe, stary pierdzioch:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galla Szkoda że mnie nie uczył:/ IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 00:00 JA jestem za przywiązaniem Fica do kaloryfera i niech siedzi w szkole zamiasta dyrektora:D Taki z niego kozak:] to niech gnije:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galla bis:D CZa było śe ótrzyć nie roby anie naótrzycielem być IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 00:13 Jakby sie nie szło po najniższej linii oporu przez całe życie to by się pracowało gdzie indziej. Trzeba było sie uczyć, ale wy woleliście kiblować do 60 w szkole to teraz macie. Prawdziwych nauczycieli można w każdej szkole na palcach ręki policzyć, więc mówię do prawie was wszystkich. Cwaniaczyc potraFICie, a jak trzeba coś zrobić to wymiękacie. Tylko byście chcieli pić i wakacje, i nic więcej. Inni harują przez cały rok żebyście mogli uczniów ogłupiać. Odpowiedz Link Zgłoś