Dodaj do ulubionych

Dyrektor śpi w szkole

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:23
tak śpi biedaczek w szkole........zapomnial tylko powiedziec że jego
pensum to 18 godz tygodniowo.......czyli 1/2 normy kodeksowej
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewelina z Piekar Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 17.05.05, 12:53
      arbr11 jak ty możesz zabierać głos jak skończyłeś z moim sąsiadem Szkołę
      Specjalną tzw HILWE w Radzionkowie (odwoził cię ojciec Pawła przez 5 lat) a
      teraz jaki mądry no no!
    • Gość: nauczycielka Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:36
      18 godzin w szkole!!! A nikt nie liczy czasu jaki trzeba poświecic na
      przygotowanie lekcji! NIkt nie liczy czasu jaki poświęcamy na poprawianie
      sprawdzianów, zeszytów... Nikt nie liczy godzin spędzonych na konferencjach...
      Nikt nie liczy godzin spędzonych na szkoleniach, które sami musimy opłacać... A
      moze jeszcze tak doliczyć wywiadówki.... przygotowania uroczystości!
      Moze zaczniemy licytować. Zobaczysz kto więcej godzin pracuje!
      • Gość: Gość Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:28
        Zapraszam do pracy w szkole najlepiej w gimnazjum, chylę czoła przed każdym kto
        wyrobi się w 18 godzinach, a pod koniec tygodnia nie będzie padał na twarz.
        • Gość: jawor Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:34
          to odliczcie sobie 2 miesiące wakacji kiedy nic nie robicie a wam płacą, dwa
          tygodnie ferii kiedy nic nie robicie a wam płacą i wszystkie święta i soboty w roku
          • Gość: majka Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:51
            Jawor

Te zarzuty w stosunku do uczących to klasyka. Możę jesteś kolekjmym
            niedoinformowanym, a właściwie to nikt Ci nie zabronił być nauczycielem.
            Zapraszam do zawopdu, posmakuj tych wakacji i miodu........
            nie mam ochty Ci tłuamczyć, ile naprawdę jets wakacji ect.

A dyrektora mi żal. jawor może Ty byś tak pospał za darmo w pracy, na kanapie i
            mył się w łazience w pracy

pozdrwiam belfrów
            majka
      • Gość: Bibi Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.eranet.pl 18.06.05, 22:57
        a czy myślisz,że w innych zawodach to nie trzeba się przygotowywać. A pracowac
        trzeba 40 godzin tygodniowo. Wy macie super, wakacje,ferie, no i łapóweczki
        prawda?
    • Gość: Atka Re: Dyrektor śpi w szkole IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 22:13
      No i zajebiście . Ma 22 godziny w tyg to niech robi len smierdzacy,a moze
      pojdzie do pracy jako robol na 40 h / tygodniowo ,ale to mu sie chyba nie
      oplaci lepiej sie wygrzac w cieplym szkolnym wyrze. Powodzenia :D
    • Gość: thomson Re: Dyrektor śpi w szkole IP: 62.233.185.* 19.05.05, 19:43
      hehehe, stary pierdzioch:)
    • Gość: galla Szkoda że mnie nie uczył:/ IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 00:00
      JA jestem za przywiązaniem Fica do kaloryfera i niech siedzi w szkole zamiasta
      dyrektora:D Taki z niego kozak:] to niech gnije:D
    • Gość: galla bis:D CZa było śe ótrzyć nie roby anie naótrzycielem być IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 00:13
      Jakby sie nie szło po najniższej linii oporu przez całe życie to by się
      pracowało gdzie indziej. Trzeba było sie uczyć, ale wy woleliście kiblować do
      60 w szkole to teraz macie. Prawdziwych nauczycieli można w każdej szkole na
      palcach ręki policzyć, więc mówię do prawie was wszystkich. Cwaniaczyc
      potraFICie, a jak trzeba coś zrobić to wymiękacie. Tylko byście chcieli pić i
      wakacje, i nic więcej. Inni harują przez cały rok żebyście mogli uczniów
      ogłupiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka