bartoszcze 27.07.05, 21:14 calkiem niezla rozrywka intelektualna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_ander Re: kto gra w sudoku? 28.07.05, 18:10 jeszcze nie próbowałem, ale ta mania ogarnęła chyba całą europę. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: kto gra w sudoku? 29.07.05, 11:42 sudoku doprowadza mnie do wscieklosci, gdy zostaja do ulozenia 2 linie, ktore burza caly uklad. znalezienie bledu w takim przypadku to naprawde wyzwanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: kto gra w sudoku? 02.08.05, 10:25 settembrini napisał: > sudoku doprowadza mnie do wscieklosci, gdy zostaja do ulozenia 2 linie, ktore > burza caly uklad. znalezienie bledu w takim przypadku to naprawde wyzwanie ;) a gdzie sie w to gra? Bartoszcze ? Sett ? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: kto gra w sudoku? 02.08.05, 17:06 w wyborczej na ostatniej stronie, ewentualnie jest zeszyt z 'polityki'. ewentualnie ze strony www.sudoku.com mozesz sciagnac programik, ktory generuje krzyzowki sudoku. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: kto gra w sudoku? 02.08.05, 17:37 settembrini napisał: > w wyborczej na ostatniej stronie, ewentualnie jest zeszyt z 'polityki'. > ewentualnie ze strony www.sudoku.com mozesz sciagnac programik, ktory > generuje krzyzowki sudoku. dzieki Sett :)) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_slask Re: kto gra w sudoku? 04.08.05, 10:17 Juz dawno nic mnie tak nie wciągnęło jak sudoku. Ale jak się pomylę to już nie szukam błędów - wolę zacząć nowy diagram. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: kto gra w sudoku? 04.08.05, 18:26 wlasnie na tym polega cwiczenie cierpliwosci, zeby znalezc blad w tym gaszczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: kto gra w sudoku? 04.08.05, 20:22 ja gram za bardzo z doskoku, żeby się jeszcze doszukiwać błędów:) a jest faktem, że ostatnich parę plansz spieprzyłem Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: kto gra w sudoku? 05.08.05, 11:37 jesli sie doszukasz bledu, to szacunek ;) to jest dopiero wyzwanie Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: kto gra w sudoku? 05.08.05, 13:31 chyba rzuce okiem na to cudo, chociaz jakos sie nie pale :)) pozdr Sett :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: kto gra w sudoku? 18.09.05, 23:48 Tu jest tego troche www.websudoku.com/?select=1&level=1 Generalnie fajne, chyba ze sie cos popierzy po drodze, wtedy jakos mi sie odechciewa ta zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: kto gra w sudoku? 19.09.05, 14:32 dla mnie jest to ostatnio nieodlaczny element porannej kawy Odpowiedz Link Zgłoś
lamiglowkarz Re: kto gra w sudoku? 23.11.15, 20:30 Lubię sudoku bo lubię ćwiczyć szare komórki więc grywam czasem :) Tradycyjne plansze już mi się trochę nudzą i stały się zbyt łatwe, dlatego lubię grać w odmianę sudoku samurai na mojesudoku.pl Polecam każdemu w wolnej chwili, czy to w formie papierowej czy online w przeglądarce. Odpowiedz Link Zgłoś