Gość: Arnold IP: 213.186.78.* 09.09.02, 21:39 Prosza uo uodokumyntowany fakty. Som kajs jakiyjs? Momy swojy Jedwabne? ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrW Re: Zbrodnie Slazakow IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 09.09.02, 21:55 -Arnold, tera dojebales!!!, co cie tak to wszystko meczy?, jestes mlody pierdol to, po co Ci to w zycu! - ten rozdzial juz zostal zamkniety! -wyluzuj sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madrala Re: Zbrodnie Slazakow IP: *.proxy.aol.com 09.09.02, 22:18 Gość portalu: Arnold napisał(a): > Prosza uo uodokumyntowany fakty. Som kajs jakiyjs? Momy swojy Jedwabne? ?? Ja ,ja sie przyznaje ,ze obilem jednego chadziaja sztacheta z plotu sasiada. Sasiad byl zly ..........ze bilem go ta zla strona sztachety .Postawilem mu piwo i wybaczyl.Haaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Zbrodnie Slazakow IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 09.09.02, 22:34 Gość portalu: Madrala napisał(a): > Gość portalu: Arnold napisał(a): > > > Prosza uo uodokumyntowany fakty. Som kajs jakiyjs? Momy swojy Jedwabne? ?? > > Ja ,ja sie przyznaje ,ze obilem jednego chadziaja sztacheta z plotu sasiada. > Sasiad byl zly ..........ze bilem go ta zla strona sztachety .Postawilem > mu piwo i wybaczyl.Haaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. -a Willy ci potem dogodzil i dlatego jestes takiii wweeesssolly, hhaaaahhaaahhaa, juuu hhhuuu, jaaakkk ddoooobbrzzze!!!! -pozdrow meza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madrala Re: Zbrodnie Slazakow IP: *.proxy.aol.com 09.09.02, 23:07 Gość portalu: mrW napisał(a): > > -a Willy ci potem dogodzil i dlatego jestes takiii wweeesssolly, > hhaaaahhaaahhaa, juuu hhhuuu, jaaakkk ddoooobbrzzze!!!! > -pozdrow meza!!!! mrW jak podalo wlasnie radio Erewan ,w nastepstwie konsumowania miesa wscieklych krow pierwsze obumieraja komorki odpowiedzialne za poczucie humoru. Pozdrowienia dla tego milego Pakistanczyka ,ktory ci to mieso sprzedawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: Zbrodnie Slazakow IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 23:26 Ale ty mnie lubisz mrW co? Ale nie martw sie, rozmwialem dzisiaj z Ahmedem (to ten Pakistanczyk ze sklepu) i powiedzial, ze dal ci juz wystarczajaco duzo miesa z gabka i wiecej tego nie zrobi. Teraz bedzie Cie dokarmial Pedigree Pal, bo mu cie zal, lumpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Zbrodnie Slazakow IP: *.starnet.katowice.pl / *.radio-gazeta.pl 10.09.02, 00:19 A nie byl to Turek Hugonamiglu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Zbrodnie Slazakow IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 02:47 Gość portalu: hans napisał(a): > A nie byl to Turek Hugonamiglu? -nie obras sie, ale lizesz dupa, ktorej do konca nie znosz! -uwazej na buzia, bo moze jakos chrosta wyrosnac!, nigdy nie liz lodow na cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Zbrodnie Slazakow IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 02:44 Gość portalu: Wilym napisał(a): > Ale ty mnie lubisz mrW co? > Ale nie martw sie, rozmwialem dzisiaj z Ahmedem (to ten Pakistanczyk ze > sklepu) i powiedzial, ze dal ci juz wystarczajaco duzo miesa z gabka i wiecej > tego nie zrobi. > Teraz bedzie Cie dokarmial Pedigree Pal, bo mu cie zal, lumpie. -nie jestem pedzio, ale moga cie; np. podziwiac, a to colkiem inno sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Zbrodnie Slazakow IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 10.09.02, 02:41 Gość portalu: Madrala napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > > > > -a Willy ci potem dogodzil i dlatego jestes takiii wweeesssolly, > > hhaaaahhaaahhaa, juuu hhhuuu, jaaakkk ddoooobbrzzze!!!! > > -pozdrow meza!!!! > > mrW jak podalo wlasnie radio Erewan ,w nastepstwie konsumowania miesa > wscieklych krow pierwsze obumieraja komorki odpowiedzialne za poczucie humoru. > Pozdrowienia dla tego milego Pakistanczyka ,ktory ci to mieso sprzedawal. -chces znoc pewnie prowda, ty gupi ciulu, to ci powiem, nie dla tygo, bys sie bowil, ale dla tego, by to samo nie spotkolo twojej zony - jesli ja mosz, pajatzu! -jak ktos ci obrozi, zona na ulicy, to co zrobisz - ciuliku, pewnie mu powiesz przepraszom, kulturalnie, co? -czy, ty mosz pojecie ciulu, kto to je pakistanczyk, chyba nie!, mondrujesz sie tu jak bylbys znawca!, wiem tylko tyla, ze kozdy z wos jest madry w gymbie i w towarzystwie - do piet mi nie dorastacie, i mozecie sobie tylko o tym pomazyc! -mnie zanotowali, ale on dostol wiecej, a wicie za co za zniewaga kobiety na ulicy! -chciolbym zobaczyc ta akcja w waszym wydaniu - a pozniej jej rezultat - pajatze -jok wom sie wydaje, ze kupuja mieso od tych smierdzieli, to chyba jestescie niedorozwinieci umyslowo - pol dnia moczylem reke po tej akcji! -i jeszcze jedno glupki, wejscie sobie do serca jedno - pakistanczyk to wielki rasista i terorysta, on nie nawidzi biolych ludzi, szczegolnie; amerykanow i europejczykow! -jok ich tak bardzo kochocie, to nic innego, tylko podejcie sobie rece, a moze nawet przejdziecie na ich religia, zycza powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś