Dodaj do ulubionych

Walka ze studenckimi plagiatami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 08:42
To chyba chodzi o Śląską Wyższą Szkołę Zarzadzania. jak juz ktos pisze to
powinien pisac poprawne nazwy uczelni.
Obserwuj wątek
    • Gość: krol olch Re: Walka ze studenckimi plagiatami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:15
      Wszystko co teraz jest pisane opiera sie na tym co ktos juz kiedys napisal, a
      niestety gramatyki, fleksji nie zmienimy i nawet jesli ktos bedzie pisal sam
      zdarzą sie takie same stwierdzenia, i co wtedy tez plagiat? A czy studenci maja
      możliwość pisac samodzielnie prace? Wszystko to teoria, student nie prowadzi
      badan, nic tylko korzysta z literatury. No i pisanie pracy i konczenie semestru
      wraz z egzaminami jest chore, mogliby dac troche luzu, skonczyc semestr, a
      ostatni semestr tylko do pisania prac dyplomowych.
    • Gość: maturzysta Re: Walka ze studenckimi plagiatami IP: *.local3.pl / 80.51.191.* 17.01.05, 12:45
      Ja uważam że ta uczelnia zrobiła sobie antyreklame bo ja napewno nie pójdę na
      uczelnie która walczy ze studentami. Uczelnia powinna pomagać a nie kosić.
      Powodzenia SWSZ
      • Gość: pracodawca przyjme absolwenta do pracy IP: 212.180.111.* 17.01.05, 13:58
        a ja chetnie przyjme do pracy absolwenta WSZ
      • markmig Re: Walka ze studenckimi plagiatami 17.01.05, 20:35
        To znaczy, że popierasz ściąganie...
    • Gość: Richelieu* Re: Walka ze studenckimi plagiatami IP: 195.117.90.* 17.01.05, 16:37
      a wspomniany Piot to zwykły kanciarz. Jeszcze raz pracę napisać? Ten Piotr ze
      studiów powinien być wyrzucony, a nie jeszcze raz
    • Gość: tolek ŚlWSZ - Kuźnia akwizytorów i sprzedawców bezpośr. IP: 213.17.142.* 17.01.05, 21:05
      Też mi uczelnia. Nie obrażajcie studentów Uniwersytetów, Politechnik i Akademii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka