koronkaa 20.09.02, 11:21 Proszę o jakieś wskazania dobrego gabinetu kosmetycznego, niekoniecznie w samych Katowicach (może to być Chorzów, Bytom..). A jak ktoś jeszcze da namiary na dobra kosmetyczkę, to będę szczęśliwa! Z góry bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginka1 Re: Dobra kosmetyczka potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.09.02, 13:35 "Atena" na Żwirki i Wigury w Katowicach,tel.2572063. Dobra jest właścicielka - pani Bernadeta, polecam też pracującą tam panią Anię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dobra kosmetyczka potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.216.82.* 23.09.02, 22:26 Dobra kosmetyczaka jest w Gliwicach , ul.Gornycg Wałów 30 tel. 238-83-68. Naprawdę warto tam zadzwonic i się umówić .Byłam to wiem. Spotakanie z p.Iwoną to czysta przyjemność i pomoc. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Dobra kosmetyczka potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.starnet.katowice.pl / *.radio-gazeta.pl 20.09.02, 16:51 A konkretnie o jakie zabiegi ci chodzi? Ja wykonuje wszystkie i calkowicie za darmo! Reflektujesz? Jestem calkiem niezlym specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś