Gość: Muhamed Wali IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 15.10.05, 00:53 Taki przystojny facet jak Adamek musi wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muhamed Wali Adamek przed walką: Ulrich się boi IP: *.c3-0.fch-ubr1.lnh-fch.md.cable.rcn.com 15.10.05, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosso andrew gooooolotaaaaaa!!!!! IP: *.gl.digi.pl 15.10.05, 00:54 no andrzej znalazl sobie w koncu odpowiednie zajecie :]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy muzulmanie,prawoslawni, katolicy pokazuja IP: 87.81.36.* 15.10.05, 03:30 ktorzy z nich swego boga bardziej miluja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju G. _______________________Ciekawe komu kibicuje Tusk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 04:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Wallenrod oczywiscie Adamkowi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.10.05, 08:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Adamek przed walką: Ulrich się boi IP: *.asko / 82.177.183.* 15.10.05, 08:21 Wygra.Pielgrzymka mu pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Briggs (...) będzie boksował z Amerykanin IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.05, 09:16 Ach, te błędy... wiecie co, od tej amatorszczyzny czasami aż w żołądku ściska:/ Briggs podczas dzisiejszej gali będzie boksował z Amerykanin Etienne Whitakerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Briggs (...) będzie boksował z Amerykanin IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 09:23 mnie nie podoba się krzykliwy tytuł. czytałem artykuł i znalazłem wypowiedź Tomka: "- Widać, że Ulrich trochę się obawia starcia ze mną." Jak dla mnie spora różnica, ale cóż chwytliwy tytuł przyciąga wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caramba powodzenia !!! IP: *.adsl.hansenet.de 15.10.05, 09:28 Adamek przegra bo... na Ulrichu i w niemcowni mozna zarobic wiecej kaski !!! Don sie o to postara !!! A Adamek i Golota beda juz niedlugo stali na skoczni w koszulkach "Malysz Team" !!! :-P !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folksdojcz Re: Dojczland wird siegen ,wie immer. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.10.05, 10:26 Niymiec zleje tymu Adamkowi tyn polski pysk i tyla. Niymcy zawsze bydom lepsi lod wos.Poleje sie ta adamkowo jucha ,oj poleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Dojczland wird siegen ,wie immer. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.05, 17:53 No i cóż,już po walce - aż miło było popatrzeć na tyn twój Niymiec. Wyglundoł po walka jakby któś mu krzyżocki miecz w dupa wbił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re:Głupoty napuszonego boksera i tyle IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.05, 12:47 A ja tam nie byłbym taki pewien. Niemieccy bokserzy to twardziele i trzeba to mieć na uwadze. Interesuję się boksem już kilkadziesiąt lat i Niemccy zwasze słynęli z tego, że walczą do końca. Poza tym mają cholernie dobrą obronę, niewygodny i nieatrakcyjny styl walki. Oglądałem w Niemczech kilka walk z udziałem pewnych siebie Amerykanów i okazywało się, że z niemieckim stylem boksu mieli duże problemy. Dochodzi do tego jeszcze jeden czynnik. Wyżywienie.Amerykanie zabierają ze soba zwykle własne, w tym wodę. I wcale się nie dziwię. Niemcy mają złe tradycje w tym względzie.Niejeden stał się miękki w nogach po zjedzeniu odpowiednio spreparowanego jedyonka czy picia. A co w tym względzie z naszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folksdojcz Re:Głupoty napuszonego boksera i tyle IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.10.05, 13:11 Z tym mosz karlusie recht . Niymcy walczom do konca.Nie to co wy Poloki.Jeszcze sie ta wojna na dobre niy zaczynla ,a juz ponad polowa tych waszych wojokow zwiywala na Rumunja.Take Feigling - Soldaten. Nasz Boxer wypucuje waszymu pysk a z jego zymbow zrobi sie schnurr Korallen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Wallenrod armseeliges schlesisches Würstchen IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.10.05, 08:57 verlorene mühe: weder polnisches noch deutsches noch irgendwas steckt in dir. dich und deine sprache wird keiner auf dieser erde verstehen, weder eine pole noch ein deutsche. du beherrscht sie beide nicht richtig - armseelige kreatur! adamek ist nicht deiner und den ulrich kannst du dir auch abschminken, da du ihn auch nicht zu deinen landsleuten zählen darfst. die deutschen mögen keine schlesische spätaussiedler, weil sie dumme, primitive, ungebildete dumpfbacken aus dem osten sind. auf so was wie dich steht keiner - ausser vielleicht deiner eigenen schlesischen mutter ... verpiss dich einfach aus diesem forum, schleich dich aus dem internetcaffee in deine sozialwohnung zurück oder vergnüge dich nach lust und laune in deinem schräbergärtchen mit euren verschiessenen schlesischen tauben ... und zum schluss: lass die finger von der "emanuela" ... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobromir Re: Adamek przed walką: Ulrich się boi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:46 Za samo to ze byles na pielgrzymce powinienes dostac w pie..dalej tego nie da sie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepo Modlitwa Ksiedza Panu Bogu mila ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.10.05, 16:55 ... pomoze dzielnemu Adamkowi !!! Jak juz bic w morde to tylko z chrzescijanskim przeslaniem milosci ... Limuzyna dla tego zglupialego KikngKonga jest wlasnoscia Krola Burdeli z Düsseldorfu jak donosi dzisiejszy BILD ZEITUNG . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy (?) Golota ochroniarzem Adamka ??? IP: *.dc.dc.cox.net 15.10.05, 20:10 Swietny pomysl, moze wreszcie zrobisz kariere, Andrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Golota ochroniarzem Adamka ??? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.05, 00:44 No i ci mONdrale? Czyja jucha sie polala? Odpowiedz Link Zgłoś