Dodaj do ulubionych

Kutz: Nasz śląski dziadek

IP: 62.89.80.* 21.10.05, 17:58
Na przykładzie wybitnego reżysera jakim jest Kutz Młodzież powinna się
uczyć,jak wielkie spustoszenie wywołal komunizm i jak nieodwracalne szkody
ten zbrodniczy system potrafił dokonac w glowiach nawet tak uzdolnionych
jednostek,.Reżyserowi należy się wspólczucie,niestety należy się ono także
Tuskowi,bo to że ktoś taki jak wielki przyjaciel i obrońca czerwonych go
popiera to dla kandydata judaszowy pocalunek.Takim samym pocałunkiem jest
poparcie Michnikowej gazety.Przecież gdyby nie poparcie Michnika i jego
drużyny UW nigdy poza parlamentem by nie była.Kaczyński może się cieszyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: cirano Kutz: Nasz śląski dziadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:01
      w piekle bydzie sie smazyl tyn ryszawy slugus Kaczek. A Tusk wygro i tak.
      • Gość: kkt Żałosny urok umysłowości Kutz'a! IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 22.10.05, 11:52
        Maestro pisactwa i ględzenia o d... Maryni, Panie Senatorze
        i telektualisto namaszczony przez bractwo okrągłostolikowców i emerytowanych komunardów - wyłączcie się. Przecież sztandary
        bolszewii i neobolszewii dawno temu już zwinięto.
    • wilhelm4 Re: Kutz: Nasz śląski dziadek 22.10.05, 02:32
      > znokautowała go ignorancja
      > typowa dla ludzi pochodzących z zaboru rosyjskiego.

dobre! i prawdziwe!- musza se kajsik zapisac, hehe
    • Gość: uczen Re: Kutz: Nasz śląski dziadek IP: *.dyn.optonline.net 22.10.05, 03:27
      Tusk wyglada jak niemiec ,mowi jak niemiec i mysli jak niemiec !!!!
      zig....tego...no nie no .... he he
    • Gość: wyborca Nasz śląski dziadek - Kazmierz Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 08:44
      Ciekaw jestem , czy nasz felietonista pokusi się o analizę następującego faktu
      wyborczego:
      Dlaczego PD nie przekroczyła nawet 3% progu, a PSL wszedł do sejmu?
      Dlaczego obie te partie miały słaby wynik w naszym województwie?
      Czy PiS ma kadry do przejęcia władzy w województwie?
      Może wy macie swoje zdanie w ww tematach?
    • Gość: senator ostatnie takie [czerwone]posiedzenie senatu] IP: 62.89.80.* 22.10.05, 12:51
      Oglądając pierwsze posiedzenie nowo wybranego senatu czlowiek miał wrażenie że
      ogląda spektakl[reportaż]z muzeum figur woskowych.Najciekawsze eksponaty to
      mianowany przez siebie samego magister-lider wśród faryzeuszy,przedstawiciel
      komunistycznego ''betonu''Pastusiak no i prowadzący obrady świetny
      reżyser,który za komuny machał szabelką [scyzorykiem],ale po jej częściowym
      upadku zagubił się zupelnie i z całych swoich sił broni tych którym niedawno
      machal czyms tam..Mam nadzieję że ten Jarzębowski nowego senatu[jak już dzieki
      nazwisku się do niego dostał]zostanie postawiony tam gdzie jego miejsce.Cieszyć
      musi że te czerwone dinozaury zbrodniczego systemu i ich ofiary[Kutz]zostaną
      zastąpieni przez tak szlachetne osoby jak Borusewicz czy Romaszewski.Dla
      ciekawskich-mam lat kilkadziesiąt i nauki pobierałem w latach sześdziesiątych i
      następnych gdzie ''historia i terażniejszośc nie była zafałszowana''.,jestem
      fanem filmów Kutza są doskonałe.
      • Gość: Alfred W PRL robili wode z muzgu w III RP zamrażaja tą wo IP: *.plusgsm.pl 22.10.05, 13:41
        Licze na IV RP być może nareszcie bedziemy wracać do normalności.
        Kandydata na prezydenta powinniśmy znac jego życior4ys,pochodzenie przynajmniej
        do trzeciego pokolenia,zasługi,błędy,wyznanie, jednym slowem kandydat na
        prezydenta powinien być "prześwietlony" tu o przypadku niepowinno być mowy.
        To wyborcy powinni decydować kto ma być ich prezydentem i chwała Kurskiemy,że
        ujawnil rąbek czarnej tajemnicy.Normalny czlowiek niewstydzi się swojego
        nazwiska,pochodzenia,zapatrywania,wiary.
        • bmxx ReW PRL robili wode z muzgu w III RP ją zamrażają 22.10.05, 14:37
          Alfred, Alfred - choć żeś jest Alfred, to jednak mosz racje.

Wszyscy czekomy na IV- RP.
          Jeno niechtore gizdy - NIE !
    • eichendorff Re: Kutz: Nasz śląski dziadek 26.10.05, 15:00
      "Wydaje się bowiem całkiem prawdopodobne, że chwila, w której Kurski podsunął
      Kaczyńskiemu pomysł posłużenia się w kampanii wyborczej Donaldowym dziadkiem w
      Wehrmachcie, położył Lecha Kaczyńskiego na deski. Kto mógłby wpaść na tak
      szaleńczą wersję, by Wehrmacht decydował o wyborze polskiego prezydenta 60 lat
      po wojnie!"

Mylił się Pan, Panie Senatorze.
      Jeszcze długo, ten kto będzie wymachiwał w Rzeczypospolitej nacjonalistyczną
      szabelką będzie GÓRĄ.
      • Gość: ende Re: Kutz: Nasz śląski dziadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:04
        Paweł Śpiewak może wypominać Cimoszewiczowi ubecką przeszłość jego
        ojca/pułkownika UB/, to jest wtedy moralne.Kurski o dziadku Tuska nie może nic
        powiedzieć bo to jest szarganie świętosci.Dla nas na Śląsku, wojenne losy
        naszych dziadków czy ojców są czymś naturalnym,wcale nie wstydliwym.Ale w
        Gdańsku się o tym nie mówiło i dlatego Tusk historyk , autor kilku książek o
        regionie nic o tym nie wiedział.Żałosne.
        Senator Kutz ; byłeś Kucem, autorem znakomitych dzieł,teraz kończ waść wstydu
        oszczędż.
        • Gość: Slonzok Nr.1 Niech Ksiąze Slaski _Kazimierz KUTZ!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:47
          On wie kot jest nasyzm sojusznikiem!!!!!!!!!!!!!!!!
          Prawda lezy pośrodku NIECH ZYJE WOLNE PANSTWO KSIESTWO PSZCZYNSKIE
          NIECH PRINZ PRZIDZIE NAZOD!!!!!!!!!!!
          • Gość: Zenon z Żywca Senatorze Kutz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.11.05, 13:00
            Czytając Pana felieton mam pytanie jaka jest różnica między "Gazetą Wyborczą"
            a "Trybuną Ludu". Wygląda na to, że nie ma jej. To samo możesz Pan pisywać
            w "Trybunie" (gdyby istniała) i to językiem stalinowskiego demagoga.
    • Gość: Jerzy Schaflik Trzimejcie sie panie Kutz! IP: *.coig.pl 04.11.05, 08:15
      I mozecie miec w rzici tych nienawistnych goroli, co sam wos sprzezywali.
      Szlonzok prawdziwy jest z Wami panie Kutz.
      Pozdrowiom Schaflik
      • Gość: uczen Re: Trzimejcie sie panie Kutz! IP: *.dyn.optonline.net 05.11.05, 03:04
        sshaflik ty bucu zamknij sie albo spieprzaj stad bo nik cie tu nie lubi!!!!
        • roro68 Re: Trzimejcie sie panie Kutz! 05.11.05, 03:13
          Ja nie wiem, jak ten Kutz-buc nie wstydzi się jeszcze zabierać publicznie głos?
          Wprawdzie jego zdaniem Ślązacy zawsze mieli coś z kunktatorów, ale to, co Kutz
          pokazał ze zmianą obozów w tym sezonie, tu już naprawdę przyprawia o mdłości.
          Kutz dla mnie jest skończony.
    • Gość: yurek Re: Kutz: Nasz śląski dziadek IP: *.pools.arcor-ip.net 08.03.06, 11:31
      zrozumiec kto co mowi to zaleta
      zurzutem do tuska bylo to ze klamal na temat swojego dziadka a nie ze dziadek
      byl w werhrmachcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka